- Konu Sahibi Ellibirincikisi
-
ilk evlendiğimizde ben görümceme demiştim abla böyle böyle bir durum var tanıdığınız bi kadın doğuma beni götürün diye ne bileyim dost gibilerdi tamam kızım götürelim dediler kadın doğum benle alakalı değil cinsel işlev bozukluğuna gidin dedi ondan sonra kendim gittim oraya işte o zaman kayınpederim iş yerinde eşime sen ne biçim erkeksin bi kızı beceremişsin yoksa ondamı bi problem var cift cinsiyetli falanmı demiş eşimde kızınca bu duruma babası düşman oldu bize şimdi çocuğumuz olmuyor eşim de sorun var yine babası başlamış işte çift cinsiyetli doğuramıyor diye ne kadar ağır bi laf onun için ölmesini istemem hiç ağır değil onun dediğinin yanında.
arkadaşlar 2 yıllık evliyim bende kayınpederden çekiyorum.kayınvalidem içten pazarlıklı insanın yüzüne bişey demez allah var kötü bişey demedi ama kayınpederim çok afedersiniz ilk evlendiğim zaman 2 ay ilişkiye giremedim tedavi falan oldum yatağıma bile karıştı ben utandım ya ayrıca 2 görümcem var ona zaten bu akılları veren onlar eşimle aynı işi yapıyorlar baba oğul evlendiğimizden beri yapmadığı kötülük kalmadı eşimi işten attı evine gidince ne oldu niye geliyorsunuz dedi gitmedik bunlar çok hayırsız dedi arada kaldık kayınpederimin maddi durumu çok iyi taksitle eşyalar aldık zorlandık ödemede banane git eşinin babası ödesin dedi eşime şimdide eşimin sigortasını kapattı 2 bin tl haciz gelmiş ödemiş halen actırmadı eşim bu zor durumda bağkura geçip kendi ödemeye başladı hiç acıma duygusu yok tam bi uyuz ölmesi için dua ediyoruz.
ilk evlendiğimizde ben görümceme demiştim abla böyle böyle bir durum var tanıdığınız bi kadın doğuma beni götürün diye ne bileyim dost gibilerdi tamam kızım götürelim dediler kadın doğum benle alakalı değil cinsel işlev bozukluğuna gidin dedi ondan sonra kendim gittim oraya işte o zaman kayınpederim iş yerinde eşime sen ne biçim erkeksin bi kızı beceremişsin yoksa ondamı bi problem var cift cinsiyetli falanmı demiş eşimde kızınca bu duruma babası düşman oldu bize şimdi çocuğumuz olmuyor eşim de sorun var yine babası başlamış işte çift cinsiyetli doğuramıyor diye ne kadar ağır bi laf onun için ölmesini istemem hiç ağır değil onun dediğinin yanında.
bencede allaha havale ettim ben o lafları ilk duyduğumda.ozgekrdcim inanki sadece biz değiliz ölmesini isteyen herkes istiyor o kadar gereksiz bi insan işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?