Kaynpederinden eken var m?

Ellibirincikisi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.481
1.039
373
İstanbul
arkadaşlar 2 yıllık evliyim bende kayınpederden çekiyorum.kayınvalidem içten pazarlıklı insanın yüzüne bişey demez allah var kötü bişey demedi ama kayınpederim çok afedersiniz ilk evlendiğim zaman 2 ay ilişkiye giremedim tedavi falan oldum yatağıma bile karıştı ben utandım ya ayrıca 2 görümcem var ona zaten bu akılları veren onlar eşimle aynı işi yapıyorlar baba oğul evlendiğimizden beri yapmadığı kötülük kalmadı eşimi işten attı evine gidince ne oldu niye geliyorsunuz dedi gitmedik bunlar çok hayırsız dedi arada kaldık kayınpederimin maddi durumu çok iyi taksitle eşyalar aldık zorlandık ödemede banane git eşinin babası ödesin dedi eşime şimdide eşimin sigortasını kapattı 2 bin tl haciz gelmiş ödemiş halen actırmadı eşim bu zor durumda bağkura geçip kendi ödemeye başladı hiç acıma duygusu yok tam bi uyuz ölmesi için dua ediyoruz.

Ölmesi için dua ediyoruz,lafı ağır olmuş.Bana dokunmasınlar ,diye dua etseniz daha iyi olur. :umursamaz:
Sizin yatak odanıza nasıl karışıyor anlamadım.Kalkıp kayınpederinize kim anlattı o durumu ki ? Her şeyinizi onlarla paylaşmak durumunda değilsiniz.Bu hata bir kere ,kim söylediyse.:uhm:

ilk evlendiğimizde ben görümceme demiştim abla böyle böyle bir durum var tanıdığınız bi kadın doğuma beni götürün diye ne bileyim dost gibilerdi tamam kızım götürelim dediler kadın doğum benle alakalı değil cinsel işlev bozukluğuna gidin dedi ondan sonra kendim gittim oraya işte o zaman kayınpederim iş yerinde eşime sen ne biçim erkeksin bi kızı beceremişsin yoksa ondamı bi problem var cift cinsiyetli falanmı demiş eşimde kızınca bu duruma babası düşman oldu bize şimdi çocuğumuz olmuyor eşim de sorun var yine babası başlamış işte çift cinsiyetli doğuramıyor diye ne kadar ağır bi laf onun için ölmesini istemem hiç ağır değil onun dediğinin yanında.

allah yardımcın olsun kardeş
o öyle gelir öylede gider
yapcak bişey yok
konuşsan da belli ki laftan anlamaz bişey

aynen öyle öyle tuhaf bi huyu varki huyuna suyuna gitsen beğenmez huyuna suyuna gitmesen düşmen olur valla şaşırdım ya inanki 1 yıldır yüzünü görmüyorum içimden gelmiyor bayramlarda bile arayıp sormuyorum adamın bana ettiği lafa bak daha 22 yaşındayım kaldırırmı bu kaldıramazmı düşünemiyor başına buyruk burnunun dikine gidiyor 70 yaşında yaşından başındanda utanmıyor.

ona ne be ne karışıyor ,allahım ya sinirim bozuldu ,ne biçim laf öyle bi kızı becerememişsin ,çok terbiyesiz bir adammış doğrusu,uzak olun boşver ,en güzeli bu bence..eşinde sende kendi hayatınızı yaşayın onları takmayın ..

sağol canım sıkıntımı paylaştığın için terbiyesiz tabi düşündüğü şeye bak sapık zaten karısını azmı aldattı yalandan hacı hocalığa vurdu kendini onuda beceremedi kim akıl verse onu yapıyor akılsız.tamam uzağız ondan hemde oldukça ama bize verdiği sıkıntıya bak maddiyatta yardım etmediği gibi işi birde yokuşa sürüyor.

beddua etmenız kötu olmus nolursa olsun o dua döner dolaşır sızı bulur
ALLAH en ıyı gören bılen duyandr o yüzden sabredın derım
aynı evde mı yasıyorsunuz yada ayrıldınız mı

aman allahım şok oldum :1shok:nasıl laflar bunlar böyle,canım eşinin işini değiştirme şansı yokmu,ayırın işleri,işini değiştirsin ve yüzüne bile bakmayın o ne dediğini bilmezin, bekar oldğumdan pek evlilerin konularına yorum yapmam ama bu lafları görünce dayanamadım,bir baba nasıl bunları söler oğluna gelinine lmaz: ne densizlik yaa yok yok bu adam gerçekten şanssızlıkyasakkelime

uzak durman en iyi seçim olacak canım benim....baksana dedikleri yenilir yutulur cinsten değil...çok ağır kounşmuş...bu lafları eden bir insandan ancak üzüntü gelir....görüşmüyorsan kendini üzme derim bitanem....olan sana olur...bu çiçek sana gelsin canım....a.s.

ne biçim laflar nasıl ağır ithamlar bunlar,
nasıl bir insan o kayınpederiniz yazık yhaaa
görüşmeyin derim ben,
sakın kayınpederinizle görüşmeyin,konuşmayın kendnizi çekin onlardan,
saten nasıl yüzüne bakabiliyorsa onca laftan sonra anlamadım..
eşinizle ikiniz bişeylerin üstesinden gelmeye çalışın,
bilmiyorum çalışıyormuusnuz,gerekirse sizde çalışın,
o lafları söyeleyen adamın yardımındanda bir hayır gelmez emin olun

arkadaşlar gerçekten çok teşekkür ederim güzel msjlarınız için evet eşim iş değiştirecek ama malum krizden dolayı bi yere yaklaşamıyoruz aynı iş yerindeler ama konuşmuyorlar birbirlerinin yüzüne bile bakmıyorlar ayrıca eşime artık bişey diyemiyor çünkü oğlunun tersini biliyor tabiki beddua etmiyor allahım bu adamın kalbini aç diyorum ama ölmesinide çok istiyorum ne yalan söyleyim evlerimiz hiç aynı olmadı yani hep ayrı yaşadık şimdi evlerimiz baya uzak ama zamanında yaptığı laflar çok kırdı bizi şimdide verdiği maddi zararlar bitmiyor.

extremecim haklısın onun yardımındanda bişey olmaz hatta eşim şey diyor ölse mirasındanda yarar gelmez ama inat benimki alacağım onun o kıymetli paralarını dağatacağım yemeyenin malını yerler hesabı allahtan öyle istiyorumki bi evladım olsun bendekide şans çocuğumda olmuyor bi olsun o cift cinsiyet lafını yicek kara cahil.

beddua etmek kötü ama çileden çıkarmış kızı,terbiyesiz adam.sen yinede Allahından bul de canım,ölmek kurtuluş olur Allah neyapacağını bilir.
eşin yanındaysa gerisinin önemi yok..

bu söz hiç yakışmamış bence kayınpederiniz adına kendisinin ölmesini isteyen bir evladı olduğu için üzüldüm
ne olursa olsun bir evlat böyle düşünemez gerçekten yazık

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
kayınpederiniz de gerçekten çok onur kırıcı şeyler söylemiş ve düşünmüş kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bencede allaha havale ettim ben o lafları ilk duyduğumda.ozgekrdcim inanki sadece biz değiliz ölmesini isteyen herkes istiyor o kadar gereksiz bi insan işte.

valla konuyu ilk başta okuduğumda kayınpederine üzüldüm
sonra yorumları okuyunca senin yazdıklarına istinaden sana üzüldüm
Allah yardımcın olsun gerçekten :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…