• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynpederinden eken var m?

pptya87 canım sıkma tatlı canını sen boşver..Ben böylelerini allaha havale ediyorum. Rabbim büyük elbet bir gün bunların karşılığını vercek onlar bunun farkında bile olmayacak..Ben de var bi tane bencil sadece kendi menfaatini düşünür..millet kayınvalidesinden çeker bazılarımız da kayınpederden çekiyo napcaz..En büyük destekçilerimiz eşlerimiz onlar olduğu sürece bişey olmaz. Allahım eşlerimizi başımızdan eksik etmesin canım

gerçi arkadaşlara garip gelmiş bedduan ama söyleyene değil söyletene bakmak lazım
inan anlıyorum ben seni

ozlemm48 amin canım amin allah eşlerimizi korusun inş.
mrs.sönmez bende anlamadım beddua da değilki kişi bazen kendiside ister ölmesini allahım yaşamam hayırlıysa yaşayım yok değilse öleyim diye ben yansın felçlere gelsin demiyorumki ölsün bitsin gitsin diyorum hadi ben haklıyımda diyorum peki diğer çocukları ve torunları nie diyor demekki onlarıda gıcık ediyor.

:oklava:adam yaşına başına bakmadan neler söylüyor:1shok::1shok:onun ne haddine:kızgın:kim oluyoki ben senin yerinde olsam sorarım hesabını ne demek bu sanamı düştü terbiyesiz herif diye dinsizin hakından imansız gelir.:1closedeyes:

bi görsem o pis suratını sorcamda eşimde frenliyor biraz ama yüzünü görmüyorum ayrıca gerekte yok kendini nimetten sayar sonra nasıl olsa bu lafı allah ona yedircek o zaman sorcam ben ona.

benim kuzenimde kayınpederinden çekiyo benim kayınpederim yok acaba nasıl bi duygu çok merakediyorum babamda yok hep bari kayınpederim olsun derdim ama şu örneği görünce iyki yok falan dedim ne kadar fena bi adammış
ben bide şey duymuştum babalar oğullarını çok kıskanırlarmış ilk evlendirdiklerinde :olmaz:

benim kayınpeder görüntüde çok iyi ilgili biri ama şu durup duruo başımıza borç açmasından dolayı nefret ediyorum onlardan

evet yaptığı yenilir yutulur cinsten bir terbiyesizlik değil.
ama eşiniz de karısı hakkında bu şekilde konuşan kişi babası bile olsa 3 kuruş için niye sineye çekiyor?
aç açık da kalacak olsam ne muhatap olurum ne de minnet ederim ben olsam.

ne olursa olsun ölsün denmesine karşıyım ben.
birinin ölümüden sevinç duymak bana çok feci geliyor..

yeşşocum öle kayınpederler varki görüp imreniyorum ama allah bana nasip etmedi işte.
essmeralda cım canım eşim onun parasına minnet etmiyorki herkes kendi parasını kazanıyor 2 dükkan biri birinde diğeri öbüründe o şekilde iş yapıyorlar.valla ben acımasız değilim hatta çok merhametliyim ama yalan söyleyemem öldüğü zaman çok sevincem.

benim kayinpederim cok iyi efendi buzamana kadar tek bir lafi sözü olmadi,ama para konusunda sikisalim.bir kurus para vermez.alcaniz varsaydi almayin.yiyecek icinse ac kalin derdi.kesinlikle borc vermez.maddi durumu süperr üstü.ogluna ne bir is imkani ne bir sey.kendi yagimizla kavruluyoz.oglu da pek sevmiyo galiba babasini .sen kayinvalidenle iyi olmaya bak.kayinpeder zaten ikinci planda kaliyo.sikma canini

aynen bizimkide durumu süper olmasına rağmen 1 kuruş yardım etmedi üstüne üstlük git karına söyle onun babası ödesin demişti eşime.kayınvalide ile aram nasıl iyi olsun kocasının çok afedersin ama manyağı olmuş onun için benimle görüşmüyor oğluyla bile küs niye babası küsse doğrudur diye hatta benim kayınvalidem kına geceme bile gelmedi çünkü kayınpeder yollamadı o yüzden aramın iyi olmasını sağlayamıyorum.ama en azından kayınvalidem bana bi laf etmiyor.

ayyyyyyyyyy yok böyle bi terbiyesizlik ya ne demek bi kadını bile tövbe tövbe.ona neymiş hem çift cinsiyet demek ne demek terbiyesiz adam.canım daha 22 yaşındaymışsın çocukta olur herşeyde olur .sen muhattap olma bırak Allah verir herkesin cezasını.o lafları sayıp sizin yüzünüze nasıl bakıyor.

benim kayınbabmda yol versek herşeye karışır , kaynanam sesiz içten yani, ama kaynbabm onun yerinede konuşur, bide yol versek ne olur bilmem, konuştuğumdada terbiyesiz oluyorum kafamçokkarıştı anneme şikayet :kızgın: Allahım ya :kızgın: allahtan eşim anlaşyışlıda geçiştiriyoruz :umursamaz:

canım aynen benim kaynanada içten pazarlıklı sesizdir benimde eşim ağzının payını verdi boşver sen karışma ben hallederim dedi halletti artık hiç görüşmüyoruz.

muhakkak bulcak elime düşcek o benim allah büyük çektirmeden canını almaz.herkese böyle etrafında bir eşi dostu yok hiç düşünmüyorda niye beni arayıp soran yok diye annemde şaşırıyor hiç böyle bişey duymadım diyor kaynana hadi karışırda kayınpedere ne oluyor diyor.istiyorki herkes bana yalakalık yapsın beni ve eşimi çok kırdı hakkım helal değil.

yeşşocum öle kayınpederler varki görüp imreniyorum ama allah bana nasip etmedi işte.
essmeralda cım canım eşim onun parasına minnet etmiyorki herkes kendi parasını kazanıyor 2 dükkan biri birinde diğeri öbüründe o şekilde iş yapıyorlar.valla ben acımasız değilim hatta çok merhametliyim ama yalan söyleyemem öldüğü zaman çok sevincem.

bende kaynanam olcak cadı öldüğünde çok sevincem seni anlıyorum böle düşündüğüm için bağzen kendime hayretediyorum ama o kadar çok iş açtıki başımıza off offff böyle düşünmemek elimde değil
bugüne kadar kimseye karşı böle bişey düşünmezdim biri dese ayıplardım ama demekki nefret böle bişeymiş nefretide öğretiyolar sağolsunlar..
sağolsunlar mıııııı?? :1shok:

Back
X