Kaynpederinizden memnun musunuz kzlar?

hemen söylüyorum....
kaynanam onu dolduruşa getirmese iyi olurdu bana....:mymeka:

o kadar iyi o kadar iyi ki (!) ondan cenazemiz oldugunu bildiği halde o deve kininden kurtulup bir başsaglıgı dileyemecek kadar insanlıktan uzak kendileri..tamamen :Allaha havale ediyorum yüzünü göstermesin bana Rabbim birdaha..al birini vur ötekine..digerlerinden ne gördük ki..

çok severim kayinpederimi
bana herzaman canım kızım diye hitap eder
devamlı arar istediğim olup olmadığını sorar
biara evimiz tadilatdaydı eşimin ailesinin yanında kaldık bi süreliğine eşim uzun çalışırdı kayinvaldemde erken yatardı biz kayinpederimle oturur çay içer tv seyrederdik çok keyifli sohbetler ederdik
çok iyidir sağolsun

kayınvalidemde kayınpederimde birbirinden farksızlar..biri laf sokmayı unutursa diğeri sokar hemen...hiç unutmam..

beni istemeye gelmişlerdi.. babam biraz resmi davranmıştı.. yani hemen evet demek yerine aileyi tanımak maksatlı sorular yöneltmişti..

tabi bunlar biraz kendini beğenmiş oldukları için babamın tavırlarından rahatszı olmuşlar..

neyse kardeşimle çarşıdayken karışılaştık..( istemeye geldikten sonra ilk defa karşılaştım)

kayınpederim bana demez mi:

**biz seni istemeye değil aileler tanışması için gelmiştik.. yani babanın bu kadar havalara girmesine gerek yoktu!!!!!!!!!!**:1shok:

neye uğradığımı şaşırmıştım..sanki yer yarıldı ve ben taa mağmaya kadar indim:1shok:

kardeşim kolumu sıktı.. sakin ol der gibi..** büyüğümsünüz , sevdiğim erkeğin babasısınız, saygımdan susuyorum,iyi günler **deyip ordan hızla uzaklaşmıştım...

o gün bugündür nefret ederim kendisinden.. ona baba demedim.. hep siz diye hitap ettim..zaten bayramdan bayrama görürsem görürüm..ölüme gelmesinler bende onların ölüsüne gitmeyeceğim çünkü...

offffff çok uzun oldu hee:roflol: çenem açılıyor kayınvalide kayınpeder denilince:roflol:

benim kayınpederim bana dokunmayan yılan bin yaşasın edasında galiba ne yararı ne zararı yok.
tamamen etkisiz eleman.

evet çok memnunum bana ismimle deyil kızım diye hitap eder:ecrin_bebek: sen gelin deyil bu evin kızısn der bana

bende çok severim gayet terbiyeli edepli saygılı sevecen bir insan :1closedeyes:

benimki kaynanamdan beter herşeye karışır saç modelime bile ama yazık onu takan yok o ayrı
bilmiş tavırları bizi öldürür ama dediğim gibi ilk başta sinirden ölüyodum ama artık gülüp geçiyomm

kayınvalidemle tanışmadık vefat etmiş
kayınpederimde sorumsuzun tekidir
sevmem hiç

ben kayınpederimi tanımadan sevdim babamla ismi aynıydı çünkü...
bu şaşırtan benzerlik tanımadan sevmeme neden oldu kayınbabamı..
yanıldım mı? hayır...

kayınpederimle maalesef tanışamadım.4 yıl önce vefat etmiş.allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun... tanışmayı görmeyi çok isterdim.en azından oğlunun mutlu gününü görmesini çok ama çok isterdim...

cok severdim,cok deger verirdim,her ortamda onu yüceltmeye gayret ederdim...
maalesefki bir gün bile icten bir kizim bile demedi,karsilik bekledigim icin degil ama yüzde 1ini görmek isterdim cünkü benim babam gelinine karsi inanilmazdir,bir arkadas gibidir..sanirim bende öyle olacak sandim...
aramizdaki mesafeler ucuruma dönüstü..simdilerde cok pisman,kayinvalidemden duyuyorum ama benden gecti..yine saygimda kusur etmem ama eskisi gibi icten babada demiyorum buda bir gercek...Allah hepsinin canini yerinde sag etsin ne diyim...

Ben kayinpederimi cok severim.Esim onlara telefon ettigi zaman
onunla konusmayi kisa kesip telefona beni ister ve uzun muhabbeti benimle
yapar.Ogluna tembihler,kizimi üzme der.

Kayınpederim şeker mi şeker biri.
Şimdiye kadar ters bir hareketini ya da sözünü duymadım.Ben pek iş yapmam,yemek vs.de.Eşime der gelinime iş yaptırıp ,yorma der.Eşim de zaten o konuda anlayışlıdır.Onlara gittiğimizde gider ben nes seviyorsam onu alır.Aşağı iner, bir bakarım elinde koca bir kalıp çukulatayla döner.Utanırım,kendimi çocuk gibi hissederim.İyi niyetli,kalbi temiz biri.

memnunum...kalp kırmaktan korkar, bi lafı söylemeden önce 2 kere düşünür...çok konuşmaz.. tonton tatlı bi babadır...yanına oturtur beni çocuk gibi öper...kaynanamda tam tersidir...o kadına nasıl yıllardır tahammül ediyo anlayabilmiş değilim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…