Kaynpederinizden memnun musunuz kzlar?

aynen canım ya aynı şeyleri yaşıyoruz AKŞAM ıŞTEN EVE GıDıYORUM ANNE NASILSIN BABA NASILSIN DIYORUM BI IYI DIYOLAR O KADAR BAŞKA BıŞı KONUŞMUYOLAR ıSTEDıĞıN FıLMı ıZLAYAMAZSıN GıDıP DıNLENEMEZSıN V.S Allah kurtarsın bizi...( AMıN)

Son düzenleme:

yalnız değiliz anlaşılan buda ufacık bi teselli oluo peki sen neden beraber oturuosun...benneyaptımki

Allah bin kat razı olsun benim kayınpederim çok çok iyi 70 yaşında tontiş dede :)))
beni dizinde yatırır sever ne zaman gitsem yanında oturtur oğlundan bile önde tutuyor..çok iyi anlaşıyoruz maşşalhh.Allah herkese böyle kayınpeder nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
benimki de dedemden bile büyük, çok şeker maalesef kan kanseri Allah ömrünü uzun etsin, kızımın elinden tutup gezdirsin, göremicem o günleri deyip ağlıyo kıyamam cnm babacım

Walla ben memnunum, Allah uzun omurler versin, (kendi babamla oldugumuz gibi samimi diiliz ama zaten etrafta oyle samimi baba kiz da gormuyorum bizimki gibi o yuzden kiyaslama yapmak cok yanlis olur.)
Cok saygilidir ,herkes kendi isini kendi bilir ,kendi kararini kendi verir der herzaman, canim kizim guzel kizim gibi seyler soylemez ama kendi kizina da soylemez tarzi oyle yani sevmediginden degil...
cok severim, sevdigi tatlilardan yapip gonderirim yada gotururum , ne biliyim elimden geleni yaparim yani. Allah uzun omurler versin saglikla...

severim kayinpederimi :)
simdiye kadar daha yuz yuze karsilasmadik ama netten ve telefondan görusuruz utangac biri sanki pek sessiz

kayınpederimi o kadar çok severim ki anlatamam.
babam gibiydi benim, kayınvalidemden daha çok severdim. çok özel kalacak benim için.
geçtiğimiz kasımda kaybettik onu.
iyi ki erken nişanlanmışız onun gibi bir adamı tanıma fırsatım oldu senağlama

Ben sevmiyorum..çünkü kaba...düşüncesiz, kadınların arasında oturmaya çok meraklıdır...dan diye damlarlar haber vermeden...daha ne anlatayım ki...

Son düzenleme:
Kızlar ben daha nişanlıyım bende çok severim kayınpederimi ve eminim biliyorum ki onlarda beni çok seviyo .
Çok iyi anlaşıyoruzz Valla baba kız gibiyizz aman nazar değmesin
Yemekten sonra hep yardım eder bana sofra kaldırmaya valla hakkını ödeyemem canım babam benim çok seviyorum :1hug:
Raßßim nazarlardan korusun

aynı evde beraber yaşayında bakın bakalım seviyomusunuz
İyi niyetli , görmüş, geçirmiş, aklı başında , edepli bir insan bence her zaman her yerde aynıdır ..
İş kötülük olucak olduktan sonra yapmak istediği her yerde yapar evin ayır olması birşey değiştirmez.
Neler okuyoruz bırakın aynı evi farklı ülkelerde telefonla birl yetişip ortalık karıştıran insanın canını sıkanlar var.

benim kayınpederim iyidir hoştur ama biraz soğuktur.Yani pek içli dışlı değilim.

ben de çok severim kayınpederimi.tatlı serttir.çok düşüncelidir.

Bizimki iyidir ama şöyle iyidir,yüzüne çok tatlı dillidir arkandan konuşur.Ha benim arkamdan konuştuğunu duymadım ,ama kızı için arkasından 'geberse de kurtulsak ,manyak' gibi şeyler söyleyip kızının yüzüne de bir tanem diyen biri mutlaka benim arkamdan da konuşuyordur.Güvenmiyorum o halde memnun değilim.​
[
Bana da bir tanem diyor ağzımı dolduruyorum hep ,'ben senin bir tanen değilim' diyesim geliyor ama hiç söyleyemedim.

Son düzenleme:
Yorumları okudum ne güzel.Ama malesef ne kayınvalidem ne de kayınpederim bana hiç kızım demediler.10 yıllık evliyim.Siz düşünün yani...

Bende 1 senelik evliyim aynen canım.
Öncede 1 yıl nişanlı kaldım, hiç
kızım demediler, diyeceklerinide hiç sanmıyorum zaten.:1no2:

hiç sevmem hiçççç
bencil,akılsız,herzaman haklı!!!!!! sorumsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…