Kaynpederinizden memnun musunuz kzlar?

Memnun değilim az kalır. Nefret ediyorum. Eşim diyor ki "senin gibi bir insanı bile sinirlendirebildilerse gerçekten daha ne diyim". Kötü gerçekten kötü kalpli, fesat bir insan ki insanlar hakkında asla böyle düşünmembenneyaptımki

valla ben çok memnunum kayınpederimden hep çok mesafelidir bana ama biliyorum ki çok seviyor benim eşimi hep el üstünde tutmamın da etkisi var bunda eşimi hep iyiye yönelttiğimi düşünüyor ben de kayınpederimi çok sever sayarım keşke kayınvelidem azıcık benzeseydi ona

çok severim kayınpederimi...
oda beni sever..
çok komiktir,çok gülerim ona... her fırsatta bana teşekkürlerini sunar..
anlayışlıdır..

aman ben ne kayınvalidemden nede kayınpederimden memnun değilim açıkçası onlar mükemmel insanlardır bizler neyiz ki bir hiç onların düşüncesi böyle.

kayınpederim yok .Allah rahmet eylesin biz tanışmadan önce vefat etmiş ve mükemmel bir insanmış ben çok çok isterdim kayınpederim olmasını en azından eşimle bana sahip çıkardı cadoloz kaynanamın hakkından gelirdi ve eşime ve bana böğle muamele yapmazdı ah ah..

allah razı olsun melek gibi adam severim kendisini

kayınpederimi çok severim. bazen o kadar çok gelir ki gün içerisinde,sinirlenirim içten içe ama onun dışında melek gibi adamdır. çay koyar içeriz. torunuyla oynar saatlerce. bana kızım bir ihtiyacınız var mı diye sık sık sorar. ben zahmet olmasın diye genelde birşey istemem ama kendilerine aldığından muhakkak bize de vermek,almak ister.şen,sevimli,saygıyı hakeden bilgili ve ahlaklı bir adamdır.severim babamı:)

kayinpeder degil canim babam ... sevgisi ve ilgisiyle hayatima taht kuran 2. babami gecen hafta kaybettik... onu simdiden cok özledim (((((((((

aman ben ne kayınvalidemden nede kayınpederimden memnun değilim açıkçası onlar mükemmel insanlardır bizler neyiz ki bir hiç onların düşüncesi böyle.

bızde de aynen öyle canım onlar mukemme esı benzerı olmayan ınsanlar gerıye kalanı at cöpe ....varsa yoksa onlar

benim kayınpeder oğlunun yuvasını yıkan bi adam

benim kayınpederim dünya tatlısı bir insan..ben her zaman derim saf altın....

kayınpederimi malesef resimlerden tanıyorum biz eşimle tanıştıktan 3 ay sonra vefat etti
tanımayı çok isterdim çok tonton bi dedeymiş, bebeğimde eşimin ve benim amcalarımıza dede dicek artık

Ben eskıden Çok sevıyordum kayınpederımı ama artık sevmıyorum oda benı sevmıyo bellı zaten ne yapsam gÖzÜne batıyo beraber yaŞıyoruz ÇÜnkÜ azcık otursam ondan bıle rahatsızlık duyuyo sevmıyorum yanı anlaŞamıyoruz kaynanamıda sevmıyorum ıkısınıde gÖrmek benı huzursuz edıyo...

bitanedir o Allah başımızdan eksik etmesin.. çok iyi niyetli ve anlayışlı bir insan
Gerçi benim kayınvelidemde iyidir onunda bir kötülüğünü görmedim çok şükür..
Bazen ufak anlaşmazlıklar olsada tatlıya bağlıyoruz..
İkiside çok sever ve üstüme düşerler Allah razı olsun, bende onlara karşı iyi niyetli olduğumu düşünüyorum..
Sürekli bir ihtiyacım , isteğim var mı sorarlar. Canım birşey istese hemen alırlar.
Hasta falan olsam ilgilenirler , v.s. daha çok
mesela eşimle şakalaşırız hatta güreş tutarız delikafadulden bizi izleyip keyif alır mutlular, anlaşıyorlar diye
ben çok fazla üşürüm ben gidince kombiyi son ayarda yakar peteğin kenarına minder koyup oturturlar..
Kuru çay içmeyi sevmediğimi bilirler ve benim için birşeyler alırlar.
Uzandığım zaman üşümeyeyim diye üzerimi örterler
Çoğu zamanişten geldiğim için annem beni mutfağa bile sokmaz...
öyle çok iyiliklerini gördüm ki ALlah razı olsun demekten ve saygı göstermekten başka birşey gelmiyor elimden...
İnşalalh benim ailemde gelinleriyle böyle olurlar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…