Kaynvalideciinizle altl stl oturmak ister misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi fashion_starrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bencede yanı onları tabıkıde atacak degılız de oglunu neden buyuttu anlamsız geldı bana kızı neden buyuttu pekı erkek cocuklar bakcak dıye bı kaıde mı war? kaynanamla aramda ne her ne gecerse gecsın tabıkıde bakarım ama acıkcası bu yaklasım bana sacma geldı:19: hem ayrıca arkadaslar cok dogru soylemıs bızım analarımız babalarımız nıye buyutmus pekı ? ya bızım erkek kardesımız yoksa? onlara kım bakıcak o zaman?

Bizim de gelinimiz var ,ama ben anneme,babama o bakacak fantazisi kutmuyorum.Ben mi daha iyi bakarım,gelin mi?Tabiki ben.Erkek bakarmış,erkek bakmıyor ki,gelinin başına kalıyor.Bir de üstüne üstlük çevredekiler dedikodusunu yapıyor.Valla öylesine,kocaman eşek kadar kızı var,annesine tahammül edemiyor,sevmiyor ki gelinin başına atmış ,derim.Benim kayınvalidem o zihniyette yetişmiş;ama kayınvalidesinin onda kaldığını ,kayınvalidemin kayınvalidesine ayılıp bayıldığını görmedim.Ben maddi yardım gerekirse yaparım ,ama manevi anlmada,fiziksel anlamda bakamam.Kızları dururken bana yakışmaz.:33:

düşünmek bile istemiyorum kayınvalideme bakmak zorunda kaldığımı,Allah kayınbabamı başımızdan eksik etmesin.şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım kayınvalidemle ama bun un tek sebebi araya mesafe koyabilmemiz,ya da koyabilmem.yoksa kayınvalidem her şeyi bilmek her şeye hakim olmak ister.ben bile eşimin cüzdanına dokunmazken bulduğu fırsatta karıştırır,parasını sayar,ben anneyim bana kimse karışamaz falan der.böyle biriyle 3 günde birbirimize gireriz.Allahım sen düşürme....loğusalığı kavgasız gürültüsüz atlatsam diye dua ediyorum şimdiden,2 ayım var.40 günü birlikte nasıl geçiririz bilmem.

:):)bende kayınwalıdeyle altlı ustlu oturuyorumm cok kotu bı durummm sakın ama sakın aynı sıtede felan oturmayın ...sabah uyansın dıe pat pat alacaklı gıbı wururlardı bıkmıstım ınsan bıraz kıbar olur nazık olur bunlarda nezaket dıe bısı yok ..uzun zamandır gorumcelerle kusum kaynanaylada konusmuyorum walla boyle daha cok mutluyum kımseye tawsıye ...onumuz kurbann bayramı ne yaparım bılmem :(ıcımı bı huzun kapladı

Oturmak isteyenler muhakkak şuanda kaynanasıyla ayrı olanlardır..
Ayrı şehirlerde senede 1 defa görenler..
Yada kaynanası etliye sütlüye karışmayaan tiplerdir..

Aslaa!!!!
Aslaaaa!!!!!!
Aslaaaaaaaa!!!

Almim..

az önce ceyiz gitti annemin oturduğu semten kız kaynana ile küsmüş kızın ve oğlanın evi yanyana imiş kaynana altta kızda yukarıda oturacak diye tutturmuş kız kabul etmeyip nişanı atmış 6 ay küs kaldıktan sonra oğlan kız ile barışmış kızın istediği olmuş başka semtten ev tutukmuş kaynanada avcunu yalamış

valla oğullarıyla aynı çatı altına giremiyorken bu soru çok manasız geldi bana.:60:

insanlar canciğer arkadaşlarıyla bile beraber oturunca yada devamlı görüşünce sonunda suyu çıkıyor ki bu adı geçen kaynana ben 8ay kadar aynı evde 5 ayda altlı üstlü oturdum ve assssssssssssllllllllaaaaaaaaaa tavsiye etmem şimdi farklı şehirlerdeyiz 8yıllık evliyim ama sanki dün evlenmişim gibi önceden böyle değldim evliliğimin ilk yıllarını sıkıntı içinde geçirdim onun yüzünden

Büyük konuşmayayım ama oturamam bende.. herkes yerinde güzel...

ayyy allah göstermesın valla ben haftada bır gdıyorum yınede tahammulumyokn bıde altlı ustlu haaa delırırım heralde zaten oğlunu bnden kıskanıyorrr oyyy

kesınlıkle tavsıye etmem canı sıkılınca cat kapı gelen kaynana ıstenır mı

genelde kaynanalarda oğullarını evlendikten sonra sahiplenip kıskanırlar:)

benim elimde başka imkanlarımda vardı evimi sattım kaynanamın dizinin dibine geldim aynı apartmandayız herşey saygı çerçevesinde olduktan sonra neden yaşanmasın. herkes yerini ve haddini biliyor küçük küçüklüğünü büyük büyüklüğünü biliyo. insanlar birbirlerini sevmek zorunda değiller ama senın biriyle geçinmeye gönlün varsa orta yol çok da güzel bulunuyor. gayet de mutluyum halimden allah bozmasın:)

aman aman annem çekti ben çekmiyim kalsın!
ne kadar iyi bile olsa o kadar da içli dışlı olmamak gerek.biraz uzak olsun, zaten çok iyi birisiyse bana iyi davranırsa ben özler özler giderim yanına... :71:

Ben kayinvalidemle anlasamadim o yüzden eski kocamdan ayrildim. ikinci nisanlamlimla da aynisi oldu. etlacda da sütlacdada cikiyordu. zaten nisanlim annesinden habersiz birsey yapmiyordu. isvicrede yasadigimiz halde almanyayi arayip annesine bilgi veriyordu... birde alman daha farkli olur derdim kendi kendime.. anladimki erkeklerin dini irki önemli degilmis. türkde olsa almanda olsa anakuzusuymus. artik keyfime bakiyorum herkese tavsiyem ya iyi gecinin gecinemiyorsaniz benim gibi yapin yolunuzu ayirin. yoksa basedemezsiniz. ne kayinvalideyle ne de kayinbabayla. kardesede devreye girerse isin icinden cikamassiniz.

uzakta olacaksın tatlı olacaksın
tatillerde 1 hafta kaldığımızda bile 3 gün sonra başlıyor huzursuzluklar
bi ömür beraber düşünemiyorum....

bunun kayınvalideyle alakası yok. kendi annesiyle altlı üstlü oturan bi insanın da bu tip sorunları olabilir..
fazla içli dışlı olmakla ilgili bir durum.. dediğiniz gibi uzak olmak herkes için daha iyidir.. lazım olduğunda zaten gelirler..

başta kabul ettim alt katımda oturuyor ne biliyim zor tabi ama alışıyo insan tabi bir fırsatım olsa başka bir eve taşınmak isterdim :68:

bende alt katat oturuyorum,ama yenı eveleneceklere tavsıyem aynı sehırde oalcaksanız bıraz mesafenız olsun .. alt ust oturmak zor.. tamam benımkıler ıyıyler vs ama su an ıyıler sonrasında ne olur bılemıyorum onu kestırmekde cok zor..

bende kayınvalıdemlerle aynı apartmandayım.ozelınız olmuyor ne alısan goruyorlar,gezmeye gıderken yarımagız soyluyorsun cagırmak zorunda kalıyorsun.ne kadar ıyı olursa olsun aynı mahallede bıle olsa ayrı apartmanda olsun.

kaynanayla ne altlı üstlü ne sağlı sollu oturulur =) mümkün olduğunca uzakta olmakta fayda var. İlla şehir uzaklığı değil ilçeler arası da olabilir. ne kadar iyi de olsalar bişeylere karışıp ortalığı karıştırabilirler. Bilimsel olarakta kanıtlanmış yani bu =) gelin kaynana ne kadar iyi de olsalaranlaşamazlar. tabiki istisnalar kaideyi bozmaz ;)

Back
X