Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar kayınwalidenizle aynı binada altlı üstlü oturmayı ister miydiniz?
Muhakkak oturanlar wardır,birlikte yaşamanın zorluklarından biraz bahsedebilir misiniz...
We merak ediyorum,kayınvalidenizle yaşamayı istemediğinizi ewleneceğiniz kişiye nasıl anlatırsınız,onu kayınvalidenizle yaşamamak için nasıl ikna edersiniz? :çok üzgünüm:
kendimi övmek için söylemiyorum gerçekten çok özür dilerim çok güzel çok tatlı çok iyi kalpli biri olduğumu söylerler gerçektende yalan değil,peki böyle olduğum halde neden eşim değerimi anlamıyo çok üzüyo beni,neden,çok üzülüyorum,psikolojim bozuldu resmen aynı evde oturmanın hiçbir iyi yanı yok kesinlikle 8 ayda canımdan bezdim,herşeye karışılıyo hiç rahat hareket edemiyorsunuz,ya kısacası hiçbişey yapamıyorsunuz hiçbişey bu özellikle benim için böyle,karşımdaki insanlarda çok anlayışsız...
ben otururum, abimle de su an cok yakın oturuyoruz , alıskınım sanırım , bana garip gelmiyor kayınvalide ile altlı üstlü oturmak
Etrafında normal karşılandığı ve iyi örnekler olduğu için sana da normal geliyor
Aslında sen şanslı bile sayılırsın birlikte oturmak zorunda kaldığından zorlanmazsın
Ama bizler evlenince herkesin ayrı hayatı olur herkes kendi hayatını yaşar diye büyüyoruz
Sonra birden iç içe bi hayat hele de kaynana problem çıkarsa hayatımız kararıyor