Kaynvalideciinizle altl stl oturmak ister misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi fashion_starrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ınşallah sana ve ailene uyum sağlayacak hayırlı bi eşin olur
Allah gönlüne göre versin 34moni53 :Saruboceq:

İnşallah sana ve ailene uyum sağlayacak hayırlı bi eşin olur
Allah gönlüne göre versin 34moni53 :Saruboceq:

saol sahrud nişanlıyım ben de o3,5 ay oldu , şimdilik bir sorun yasamadık , farklı yörelerden olmamıza ragmen aileler de baya iyi anlastı insallah böyle devam eder :)

saol sahrud nişanlıyım ben de o3,5 ay oldu , şimdilik bir sorun yasamadık , farklı yörelerden olmamıza ragmen aileler de baya iyi anlastı insallah böyle devam eder :)

İnşallah herşey gönlüne göre olur
Dilerim mutluluğun artarak büyüsün
Sevgiler

kayınvalıdemı severım ama fazla muhabbet tez ayrılık...
ıstemem...

bende suan alt katta oturuyorum.eltım ustte.kayınvaldem dugun oldugunda eltımı gelın aldıgı aksam(4 ay once)kızına gıttı hala da gelmedı.gelınce eltımle beraber oturucak o zaman bakacuk...ama elımde olsa bunların arasında oturmak ıstemem...

İki aya kalmaz ya eltin kaçar ya kaynanan
Yazık

zaten alt üst oturuyorum ben kurtulmaya çalışıyorum.aklı olan oturmaz

bencede arkadasa katiliyorum kayinvalidemle aram iyi olursa ayni evde bile kala bilirim. onun annesi benim annem:1hug:

ahhh canım ahh.umarım ıyı bırıyle karsılasırsın ama dedıgın gıbı olmuyor o ısler.ben cok saygıllı cok fadakar davrandım.aynı evde oturdum.çekmedıgım ezıyet duymadıgım hakaret kalmadı.kaynanam cok ıyıdır aslında ama kızına uydu kızı soledı o dınledı.yanı benım kadar ıyı nıyetlı olsan bıle olmuyor.dılerım aynılarını yasamazsın

altlı üstlü oturabiliriz hiç sorun olmaz.. zaten aynı sokak içindeyiz..

Gece rüyamda aynı şehre taşındığımızı gördüm kabus sandım
Uyanır uyanmaz eşimi aradım bana bak eğer aklında işten ayrılmak yada taşınmak gibi bi niyetin varsa
Aklını alırım sakın düşünme dedim :bbo:
Adam şaşkın tabi hayatım sen rüya gördün herhalde ben seni oralara götürüp perişan etmem hadi biraz daha uyu dedi

ben anlaşamadım her gün rahatsız etti yemek yapacakmışta sormadan et vermeler

ben mantı yapacakmışım diğer gün yine kapımda bugüm börek yapacakmışta aşağıda yiyecekmişiz ister inan ister inanma yapdığım yemekleri çöpe dökmeye başladım kaynananın yemekleri hep ön planda o gün plan yapıyorsun içine ediyor ,
kendine gelen misafirleri beni kesiyor bakışlarından ve benimle konuşmamalarından belli oldu hep o ön planda oloacak iktidar hırsı
şimdi ev araştırıyoruz göçeceğiz nerdeyse adamdan ayrılıyorduk kaynana yüzünden ama her kaynana benimkin gibi olcak değil yani

sadece yazdım olabilir:kahve:

kayınvalideden kayınvalideye göre değişiyor her insan bir deil.Benm evim 10.katta görümcem 3 katta.Görümcemim ağzı var dili yok saolsun zaten onun çalışma saatleri düznsiz old için pek görüşemiyorz ama kayınvalidem ve kayınpederim onda kalıyo çocuğa bakıyolar.Ben akşam işten gelince uğruyorum 5 10dk sonra evime çıkıyorum.Kocamlada özgürümm yanii istediğimizi yapabiliyoruz gezme konusunda yani benm evimin içine karışılmıyo.Bazen canım yemek yapmak istemiyo işte yoğun olunca hazıra gelmek istiyorum kayınvalidemi arayıp anne dolapta şu var şunu yaparmısın diyebiliyorum..Ama bizim başka konular yüzünden aramızda sorunlar oldu (birebir deil ama) onları aşmaya çalışıyoruz onlarda olmasa (özellikle inatlar) başımın üstünde yerleri var.kayınpederim melek gibi bi insan allh ondan bin kere razı olsun.
Aradaki mesafeyi korumakta fayda var çok içli dışlı olunmadan saygıda kusur etmeden giderse bişeyler çok güzellll.Allah herkese gönlüne göre versin inşşş....

ben anlaşamadım her gün rahatsız etti yemek yapacakmışta sormadan et vermeler

ben mantı yapacakmışım diğer gün yine kapımda bugüm börek yapacakmışta aşağıda yiyecekmişiz ister inan ister inanma yapdığım yemekleri çöpe dökmeye başladım kaynananın yemekleri hep ön planda o gün plan yapıyorsun içine ediyor ,
kendine gelen misafirleri beni kesiyor bakışlarından ve benimle konuşmamalarından belli oldu hep o ön planda oloacak iktidar hırsı
şimdi ev araştırıyoruz göçeceğiz nerdeyse adamdan ayrılıyorduk kaynana yüzünden ama her kaynana benimkin gibi olcak değil yani

sadece yazdım olabilir:kahve:

kayınvalıdemle aynı apartmanda oturuyoruz.artı eksı yonlerı var. artı yon olarak her an ıhtıyacım oldugunda yanımdalar.mesela badana yapılcaktı bugun ben calıstıgım ıcın eve geldıgımde badana yarılanmıstı.ya da bazen onlara ugradıgımda acsam ve yorgunsam ve yemek yapmak ıstemıyorsam esımle orda yıyebılıyorum.Eksı yonlerıne gelırsek esım surekı onları dusunuyo cunku kayınpederım calısmıyo emeklılık gunu dldu onu beklıyoruz.sureklı maddı yardımda bulunuyoruz.kayınvalıde ıle aynı apartmanda ısen dostun olmaz cunku dertlesmek ıstedıgın ıcını dokmek ıstedıgın ınsanlar hep onun komsusu ya da yakın arkadaslarıdır. sen yukarda yemek yaparsın herseyı planlamıssındır.pat kaynana arar yemek yaptım borek yaptım bılmem ne gelın :bbo: ya da sen o aksamı bırlıkte gecırmek ıstedrsın aksama sana caya gelırler. eve geldıklerınde cogu seye kusr bulurlar. mesela bugun elektrıklı supurgeyı calıstırmıslar.makınem de ıyı cekmıyor cunku halılarım yun dokuyor hala yenı oldugu ıcın. megersem topak olmus yunler ıcınde.bugun benı suclar gıbı o makınenın halı ne oyle bılmem ne bı daha yapma felan :s yukarıda mercımek yemegı vardı ogle arası ısten gelmıstım yemek ıcın buyrun yıyelım dedım.kaynanam ben bı namaz kılıp gelıyım dedı kayınpederı cagırdım annen getırce sımdı yemek dedı :1shok: ıyı de yemek var dedım.ben mercımek ıstemıyom dedı.poff mobılya aldık kayınvalıdemde moral sıfır bu ay onun emeklılık prımını odeyemeycez dıye tırsıyo

dünya iyisi de olsa ben istemezdim.. evimizin kapımızın yolu ayrı olsun gönüller bir olsun.. gönül kırıldıktan sonra tabir-i caizse anana selam söyle.. en iyisi ayrı olucaksın,iyi olucaksınz

kayınvalide neyse birde eltiler olmazsa altımda kaynanam yanımda eltim onun üstünde eltim yakında bi tane daha artıları olabilir ama eksileri daha çooooooook bencil ve cahil insanlarla ugraşması daha zor tabi bazı şeyleri yutuyor bazılarını görmüyorsun istemeden mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

benim kayınvalidem dünya iyisi ama ben gene de aynı apartmanda istemem
annemi bile istemem ki kayınvalidemi isteyim

bizde aybnı binadayız sürtekli görüştüğümüz için hiç değerimiz yok istanbulda görümcem var 2 3 ayda bir geliyo çok ta değerli bende öyle misafir gibi gidip gelmeyi değerli olmayı isterdim..hem ne yaparsak nereye gidersek haberi oluyo altlı üstlü oturmanın pek bi iyi tarafını görmedim bi işim olsa çocuklar zaten durmuyo onda doğum yaptığımda bikaçgün baktı işte ..ama aynısı annem içinnded geçerli onunda fazla yakın olmasını istemem olmuyo ya zor oluyo

Back
X