Kaynvalideciinizle altl stl oturmak ister misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi fashion_starrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tam 6 yıl aynı binada yaşadım kaynanamla neler çektim,neler duydum aklınızın almayacağı şeyler.allah kimseye yaşatmasın.

bence iki tarafada yakın olmamak gerek birazcık mesafe biçok şey için iyidir ne annemle nede kaynanala altlı üstlü oturmak istemem eşimde istemez . oturanada acırım....

hayır istemezdimm zaten ayrıyızda vede tatlıyızz ama beraber altlı üstlü otursak umarım anlaşmazlıklar çıkardı en iyisi uzak olmak tatlı olmak ziyaret görevimide yapıorum yanii yeri geldiğinde daha ne olsun dimi

sevgılımden ayrıldım nıyemı annem aılem dedıgı ıcın sureklı bıkmıstım sen aılenı bırak benım yasadıgım sehre gel annemlerle aynı apartmanda aynı evde yada bır sokak falan olsun aramız da dıyordu nıye deyınce neymıs onların ıhtıyacı olunca her an yanlarında olmalıymıs butun erkekler boylemı dusunuyor acaba

ooooooo hayır...benım kayınvalıdem herseye karısır...ne yedın ne içtin...evın mıodelı, gıyımın vs......
offf düşünemıyorum... lülülülülülü

hayır tabiki,bugün bikaç günlüğüne geliyolar şimddien stres oldum zaten,daha fazlasına katlanamam sanırım..

Altlı-üstlü oturma işine tavrınızı baştan koydunuz koydunuz, evlendikten bir kaç yıl sonra ayrılırsanız çok sorun çıkıyor, kırgınlıkları dinmiyor anlamıyorlar, gelin bizi istemiyor kaçtı mantığında düşünüyorlar...

Ben bu yüzden sevdiğim insandan nişanlımdan vazgeçmek üzereyim..Olmuyor herşey sorun daha onların evlerine girmeden benim kıyafetlerim bile sorun..Sevginin gücü bile bu zorluğu aşmaya yetmiyor..Elimi taşın altına koyupda seninleyim sevgilim diyemiyorum..Ailesine annesine düşkün biri beni çeken bu olmuştu ama ama işte annenin rolu çok önemli içten içe kıskanıyorsa ya da böyle izlenimler veriyorsa sevmek emek sarf etmek yetmiyor.. Ben sevdiğim insanın yanında iken ona olan sevgimi yitereceğime şimdi ağlayıp sızlayıp ölmeyi göze alıyorum..Hergün ölüp acı çekmekten ise hayatımdan 1 seneyi heba ederim..

allah korusun yaa...ya o beni yada ben onu kanser eder öldürürdük.

O zaman bayanlar bana bolcanak dua edin :sinifsinif:

ben otururdum, zaten şu anda da yanyana sitelerde oturuyoruz... sorun yok çünkü ben huzursuzluğun mesafelerle orantılı olduğuna inanmayanlardanım, mesafe benim tavırlarımdadır...
bir gün bile temizliğe gitmedim evlerine, ne münasebet bekar görümcem var...
aydaaan aya oturmaya gelirler, ben sıkılınca giderim, hoş şuan babam bizde birkaç ay kalacak o nedenle gidemiyorum...
velhasıl yollar belirlemez mesafeyi, siz belirlersiniz...
ihtiyacı olursa, isterse insaniyet namına ona yardım edebilirim seve seve, yan sitede de olsa, başka şehirde de olsa

Son düzenleme:
canım ben istemem ama kayınvalideme özel birşey değil kendi ailem içinde geçerli.iki taraftada bir sokak bile olsa mesafe olsun arada istiyorumm

Bu konu tamamen kültürle alakalı,,,ben kayınvalidemin 2 kat üstünde oturuyorum,aramadan randevu vermeden asla çat kapı yapmaz...ihtiyacım olduğunda yakınımda olması mükemmel ve onu çoookk seviyorum !!! bu ahlak ve insani değerlere önem veren insanlar açısındn gerçekten farklı bir konu...kapısının önünden geçip giderim canım istediğinde uğrarım,,,asla ve asla hiçbir konuda zorunluluğum mecburiyetim yok!!! ayrıca işten geldiğimizde yorgunsamm bizi yemeğe almasıda paha biçilemez:) bu arada kayınvalidem ve kayınbabam ikiside üniversite mezunu...her ne kadar bazı çevreler ünv. mezunu olmak bişeyi değiştirmez deselerde o bence sadece şimdiki nesil için geçerli...eşimi ve ailesini çokseviyorumm yaşasınn yakın yaşamakk !!!! :)

benim annem ve abim altli ustlu oturuyorlar;
biz de isler tam ters; gelin annemi rahatsiz ediyor; zirt-pirt cat kapi gelir, istedigi saat cocugunu birakir, istemezse cani, annem zilini calsa da acmaz..

annem gelininden cekiyor yani.

gordugunuz gibi herzaman kaynanalar kotu degil.

bu benim yasadigim sahit oldugum bisey, polemik yaratmak icin yazmadim, o yuzden tartismaya girmeyin sakin bu mesajim uzerine

2seneyi geçkindir oturuyoz görümcemde alt katımda araya aldılar beni bigün iyiyiz bigün kötü geçinip gidiyoruz kendi evleri die birömür burdayız işte

Bu konu tamamen kültürle alakalı,,,ben kayınvalidemin 2 kat üstünde oturuyorum,aramadan randevu vermeden asla çat kapı yapmaz...ihtiyacım olduğunda yakınımda olması mükemmel ve onu çoookk seviyorum !!! bu ahlak ve insani değerlere önem veren insanlar açısındn gerçekten farklı bir konu...kapısının önünden geçip giderim canım istediğinde uğrarım,,,asla ve asla hiçbir konuda zorunluluğum mecburiyetim yok!!! ayrıca işten geldiğimizde yorgunsamm bizi yemeğe almasıda paha biçilemez:) bu arada kayınvalidem ve kayınbabam ikiside üniversite mezunu...her ne kadar bazı çevreler ünv. mezunu olmak bişeyi değiştirmez deselerde o bence sadece şimdiki nesil için geçerli...eşimi ve ailesini çokseviyorumm yaşasınn yakın yaşamakk !!!! :)

canım haklısın kesinlikle bu işlerin görgüyle ve eğitimle çok ilgisi var. Biz aynı apartanda oturmuyoruz ama aynı şehirdeyiz. Onların eski oturduğu evde oturuyoruz onlar başka evde. Kayınpederim üniversite mezunu ve proftu ayrıca rektörlükte yapmış bir dönem şimdi emekli kayınvalidem lise mezunu ama kendini çok iyi yetiştirmiş. Kayınvalidesinden çok çekmiş zaten kaynanam. Ben önceden çalışıyordum ben çağırmadan asla gelmezdi. Şimdi evdeyim aman evdesin deyip her dakka gelmiyor. Ayrıca herşeyini benimlr paylaşıyor eski giydiği şeyleri veriyor çok şıkmış kendisi önceden hala daha şık. Ama hastalıkları var artık. Takılar verir. Evlerine giderim kayınpederim birşey yaptırmaz bana ne seversem hemen yaptırırlar. Eşime bile eşini eğlenmeye götür felan diyor. Eşimi çekiştirebiliyoruz. Benden yemek olarak hiçbirşey beklemez ay bunu mu yaptın demez ki ben zaten çok öznirim yemeklerimde herşeyimi beğenirler ve takdir ederler. Kısacası çok severler.

Back
X