Kaynvalideciinizle altl stl oturmak ister misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi fashion_starrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kayınvaldemle aynı şehirde değilim ve bundan da çok memnunum .. onu sevmediğimden değil ama ben özgürlüğüme düşkün briyimdir ve işime birilerinin karışmasını hiç sevmem ..ne kadar aran iyi bile olsa çat kapı gelecek diye diken üstündede duramam doğrusu..........ben uzak olmaktan çooook mutluyum.. :sm_cool: milyar da verseler alt üst oturmam ...

Bence uzak olmak daha iyi. Kaynananiz ne kadar iyi olursa olsun, cok yakin oldugunuzda arada surtusmeler olabilir, bu da evliliginize zarar verebilir.
Benim annem herkesle anlasir, cok anlayisli bir insandir, kimsenin birseyine karismaz, ama herzaman derim, gelin eger ayri ev istiyorsa ayri ev olsun, hatta bu herkes icin daha hayirli olur.

Ama eger yapayalniz, yasli bir kadinsa gonlum onu yalniz birakmaya el vermez.
Sonucta benimde annem var, ve bende birgun yaslanacagim.

yok huzur satın alınamaz bence.başka şehirden heryere yetişmeye çalışıyor.Asla kabul etmezdim.Aynı şehirde olmayı bile reddediyorum

ne kendi ailemle ne de esimin ailesiyle yakın oturmak istemem.her seyden haberdar olmaları kötü bisey.ben esimle tartısırım 1 saat sora barısırım ama onların duymasını istemem her yaptıgımı.

Hep o anı beklemişimdir.Bir kayınvalidem olsa da altlı -üstlü otursak...Yok artık daha neler ? Kayınvalideler gelinlerine acımıyorlar.Gelin potansiyel köle çünkü onların gözünde...

neden öyle oluyor?a.s

Bende istemem kayinvalidem uzakda oldu halde telefonla islerimize karisir beni deli eder zaman zaman.
Yakinda hele birde alti üstlü otursak neler olur bilmem.
Uzak olsun tatli olsun daha iyi bence.

yok yok
kalsın
ben kabul etmedim
hazır güzelim ev dururken kiraya gittim
hiçte pişman değilim
arkamdan çok konuşulduğunu hissediyorum bu konuda ama hiiiiç umurum bile olmaz
keyfime bakarım paşa paşada kirami öderim
zaten 1sene sonra kendi evimize taşınacaz
eğer o evde otursaydık kesin evimiz var nasılsa diyip bidaha ev almazdık
böylesi daha iyi
k.valdemlen sorunum yok ama genede bi arada olmak istemiyorum

kizlar ben 1,5yıla yakın kendi annem ile altlı üstlü oturdum ilk evlendiğimde
inanın o bile bi zaman sonra sıkıntı oluyor
artık onu bile istemiyorum
her iki ailede uzak olsun tatlı olsun

Kayınpederim bize ev vermişti. Üst katlarında oturmamızı istedi.
Ama biz eşimle daha çıkarken, bu konuda karar almıştık. Ve orada otrumuyoruz.

Yani ev sahibi olma şansım varken, elimin tersi ile ittim. Kimilerine göre salağım.Çünkü kirada oturuyorum.
Ama bana göre en akıllısını yaptım. Hep diyorum onların bir zararı olacağından değil, ki olabilirdide, ben ayrı bir hayat istedim.Şükür ki Rabbim de gönlüme göre verdi.

altlı ustlu oturmaya bıle razıyım şimdi bırlıkteyım........
2kat yukarı cıkmakta uzaklık bence o bıle yeter bana.....

hepsi öyle değil yaa yapmayın
şahsen benim kayınvalide adayım çok anlayışlı biri
hiç birşeye karışmıyor, ayrıca oğlundan çok beni tutar sırnaşık şey

altlı üstlüye gelince, eğer hayatlara mudahale olmayacaksa neden olmasın
örneğin kafam esip kocamla yemeğe çıkabiliyorsam
ya da her aksam her aksam birbirimize gitme olmuyorsa olur
ayrıca çalışan bayanlar için torun falan da bakar yakın olduğu için
tabi bu dediklerim melek kayınvalideler için jeyyar

Ah coyness ah öyle diyorsun ama istediği kadar anlayışlı olsun yasakkelime
Herşey evlendikten sonra o kadar farklı boyutlara geliyorkitatlicadiarzu
Nerede o anlayışlı insan diyorsunkafamçokkarıştı
Yok canım herkes birbirinden uzak otursun en güzeli kafan rahat olur:kahve:

valla kayınvalidem yok eşim çok küçükken vefat etmiş...ben kayınpederim ve görümcemlerle önlü arkalı oturuyorum...görümcem kayınpederimin yanında kalıo...aynı bahçeye bakıyo evlerimiz...fazla samimi olmasamda kayınpederim bazen kaynanayı aratmıyoooo...eve kaçta gelip gittiğimi gözetliyooo ve yetmiyomuş gibi anlatıyooo. hemde saat vererek misal: Akşam 8 de salonun ışığı yandı 9 da yatak odasının ışığı yandı erkenmi yattınız falan...erken yatmadık seviştikmi deyim adama... Allahtan bilgisayar yatak odasında da oyun oynadık diom...yada kapıda karşılaştık daha yenimi gelion sen dio..çarşıya falanda genelde annemle gidiyoruz tabi görümcede laf hazır çarşıyamı gene yada annenlerdemiydin valla eşim hatrına susuyorum bazen...elimi ışık düğmesine götürmek istemiyorum çünkü gözetleniyorummmm

Flort donemindeyken, insallah yakin oluruz diye dua ediyordum, aptallik mi cahillik mi bilmiyorum...Allah nisanli devrini yarattigi için binlerce sukurler olsun.

Simdi milyon verse, Asla.

Ne kadar iyi olursa olsun bir kayinvalide, olmuyor, olmuyor, olmuyor.

Uzak olsun, tatli olsun. ayni evde yada altli ustlu olunacaksa, evlilik niye ?

ben altlı üstlü oturuyorum ve gerçekten cefasını çekiyorum her gün mutlaka onlara çıkıp seslenmek zorundasın misafirleri geldiği zaman çıkıp hizmet etmek zorundasın bayramlarda falan bütün gün yanlarında olmak zorundasın haber vermeden bir yere gidemezsin canın sıkıldığında kocanı alıp bir yerlere gidemezsin gitsen bile markete deyip yalan söylemek zorunda kalırsın döndüğün zaman yukarda iki çift göz seni gözler inanın bunlar yaşadıklarımın yüzde biri keşke böyle altlı üstlü oturmasaydık inanın çok zor insanın evliliği bile etkileniyor anneciğime bile rahat gidemiyorum düşünün artık

Oooofff... kayınwalide adayım,"bi ew yaptırırız,3.katında ben otururum,2.katı sizin olur,en alt katıda kardeşine veririz"demişti.Normalde iyi anlaşırız ama newrim döndü resmenn.. ne bu emriwaki anlamıorum kiiiyasakkelime.. sinirlerim öyle bozuldu ki..Oğluna da sinir olmaya başladımm:1shok:.. Onunla ewliliği defalarca daha gözden geçirmem gerekiyorr sanırımbenneyaptımki:mymeka:

kesinlikle oturmam :icecream:

Kesinlikle istemem ne kadar iyi olsanda yakın oturmak iyi olmaz. aynı mahallede bile olsan hesap verme zorunluluğu olur şuraya gidiyorum burdan geliyorum.
Allah'a şükür nişanlı iken yakından tutacakları evi kabul etmedim. her iki aileyede uzak ev tuttum. izin günlerimde rahatça istediğim yere gidip geliyorum.

valla kayınvalidem yok eşim çok küçükken vefat etmiş...ben kayınpederim ve görümcemlerle önlü arkalı oturuyorum...görümcem kayınpederimin yanında kalıo...aynı bahçeye bakıyo evlerimiz...fazla samimi olmasamda kayınpederim bazen kaynanayı aratmıyoooo...eve kaçta gelip gittiğimi gözetliyooo ve yetmiyomuş gibi anlatıyooo. hemde saat vererek misal: Akşam 8 de salonun ışığı yandı 9 da yatak odasının ışığı yandı erkenmi yattınız falan...erken yatmadık seviştikmi deyim adama... Allahtan bilgisayar yatak odasında da oyun oynadık diom...yada kapıda karşılaştık daha yenimi gelion sen dio..çarşıya falanda genelde annemle gidiyoruz tabi görümcede laf hazır çarşıyamı gene yada annenlerdemiydin valla eşim hatrına susuyorum bazen...elimi ışık düğmesine götürmek istemiyorum çünkü gözetleniyorummmm

seninkide çok zor be canım
allah kolaylık versin
adam yatak odadaki işiği bile soruyor
yuh yani
cahilikmi görgüsüzlükmü nedir ya

Son düzenleme:
bende kayınvalideyle altı üstlü oturan 1yıllık gelin olarak zor olduğunu biliyorum üstelik bizim yememiz içmemizde bir şimdilik gerçi hepimiz çalışıtğımız için akşamları birlikte oluyoruz o bile sıkıyo bazen çünkü yeni evlisin eşinle birlikte olmak istiyosun pazarlarıda kahvaltı beraber yapıyoruz hatta yatana kadar ordayız aşağıya geç iniyoruz saat kaç deniliyo diye hesapta soruluyo anlıcağınız mümkünse uzakkkkkkkk olsun

izmir güzeli bende senin gibiyim ama çocuk olunca yemeği ayırdık tam ayrıldı denmez de şimdi tel. açıyor akşam bi şey yemeyin yemek fazla yaptım falan diyor yani tam kopamıyorsun

Back
X