Kaynvalideciinizle altl stl oturmak ister misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi fashion_starrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allaha büyük konuşmıyım ama istemem
ne kadar iyi olursa olsun melenkte olsa bir arada olmaz
yüz göz olmamak lazım mesafe olmalı arada
anne kız anlaşamıyoruz yeri geliyoda kayınvalide hiç olmaz
öyle her dakka dip dibe yan yana yok yok
olmasın

kaynanam çok iyi bir insan olmasına rağmen
onunla altlı üstlü oturmak istemem.
insanlar ne kadar iyi olursa olsun,
yakın olunca birbirlerinin hayatınıa farkında
olmadan müdahale edebiliyorlar.o yüzden
mesafe her zaman iyidir.:kahve:

altlı üstlü oturmak istemezdim,özel hayat diye bişey kalmazdı,en iyisi hep uzakta olmak...

Arkadaşlar herşeyi gibi kayinvalide ile oturmanin zorluklari var tabiki...
Bende birlikteyim hatta ayni evi paylaşiyoruz..
Tabiki kimse istemezz ayni evi paylaşmayi eşinle beraber oturmak daha rahat hareket etmek,istediğin yere gitmek,yada istediğin zaman iş yapip istemediğin zaman yapmamayi kim istemez ki....
Ama herzaman için koşullar ayni olmuyor..
Benim kayinpederim yok seneler önce vefat etmiş(allah mekanini cennet eylesin inş.)
o yüzden kayinvalidem bizimle beraber bizde yeni bir senelik evliyizz..
Alişmak zor olduu..
Allahtan ki kayinvalidem anlayişli odasina çekiliyor ama ne olursa olsun evde yalnizsin gibi olmuyor...
Biz saydik ve sevdik birbirimizii...sonuçta o bir anne ve onunda zannetmiyorum ki birlikte oturmak istediğini oda zorlandi başlarda...
Ama allahin takdirii başimiza ne gelicek bilmiyoruz kii...
Rabbim herşeyin hayirlisini versin herkese inş...

istemezdim ama 2 yıl beraber oturduk.evet zor gercekten.yaşamayan bilemez.ama kaynanam iyiydi görümcem aramızı bozuyordu.şuan ayrıyım.ve tatile gittigimizde görümcem hala ara karıstırmakla meşgul.ama kaynanamı seviyorumm.görümcem araya girince kaynanam bana küsüp konusmuyor orası ayrı bi mevzu

olmaz olmaz bu iş olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Ben 7 sene beraber oturdum.Müstakil 2 katli bahceli bir evimiz var.Benim kayinvalidem alman.Hic sorun yasamadim..Annem gibiydi.Ruhu sad olsun.:Saruboceq: Kendisi son yillarda parkinson hastaligina yakalandi.Bütün bakimini ben üstlendim.Seni bana allah yolladi melegim derdi.Kendi evimi toplamadan önce onunkini hallederdim.Temizlik,bahcenin cimleri,ciceklerin bakimi akliniza ne gelirse.Sonra kisisel bakimini yapamayacak hale geldi.Elini yüzünü yikamasina ,banyosunu yapmasina yemegini yemesine akliniza gelecek her isi yaptim.Seve seve.2.annemdi o benim.:çok üzgünüm:

ne güzel allah muhtaç etmesin ama inşallah senin çocuklarında sana bakarlar yaşlanınca.:1hug:

bende istemezdim ama zaten kendiside istemiyo beni ondan uzak olsun

Evet kesinlikle altlı üstlü oturmak isterdim:uhm:Benim evim kayınvalidemin eviyle yan yana daireler ama geçiş için içinde kapı var. Yani aynı ev sayılır.Bundan daha berbat ne olabilir ki?:roflol:

ben isterim kızlar ya sağolsun kayınvalidem çok iyi her konuda bana yardımcıı gerçi yeni evliyim :)ama bize uzak malesef düşünün bize kalmaya geliyor mesela benim yapamadığım bir yemeği yapıyor eşim çok güzel olmuş felan diyince karın yaptı bencede çok güzel yapmış falan diyorr ayy cnm yaa iyidir benimkiii:)))

asla kesinlikle olmaz öyle bir hataya kimse düşmesin benceyasakkelimeyasakkelimeyasakkelimeyasakkelimeyasakkelime

evliliğimin ilk 3.5 yılını kaynım ve kaynanamla aynı evde daha sonrasında bahçeye ayrı bi ev yapıp 8 ayıda orda geçirmiş bir insan olarak kesinlikle İSTEMEM çok zor helede beni hiç istemediğini yüzüme bile çekinmeden söyleyebilen bi görümceyle hiç olmuyor düşünün ki bu görümce 2 yılda bir gelen biri olmasına rağmen çekilmiyor 17 yaşında bir oğlum var allah inşallah kısmet ederse bi ev alıp onu mutlaka ayrı bi eve almak isterim en azından yeni evliliklerini yaşayabilsinler rahat rahat ben yaşayamadım ya düşünün bi daha düğün sabahı misafirmi gelir allahım aklıma geldikçe deliriyorum ya sebep çeyizimi görmeye gelceklermiş hadi kalkın artık off of şimdi yine sinir oldum kime ne lazımsa benim çeyiz şimdi allahtan çook uzağımda çok rahatım aman diyeyim sakın çok mecbur değilseniz kayınvalide yanına gitmeyin

hyr istemem

okdr yakın olmak iyi olmaz bu düsüncem kendi ailem icinde gecerli

biraz uzak olmak iyidir herzmn

slm kizlar kimseye tavsiye etmem cunku benim kayinvaldemle kapilarimiz yanyana

kizlar anlatamam yattigimizdan kalktigimiza kadar hersey karisir isin kotu yani bizim anahtarin yedgi kaynanamda

hatta kizlar gorucemde alt dairede balli kadayif benimkisi deglmi anam beni kadir gecesindemi ne dogurmrus beee

benimle ayni kaderi paylasan bir cilekes daha varmiiiiiiiiii

ben oturmak istemezdim.. ama bunu eşime nasıl anlatabilirdim onuda bilmiyorum.. altlı üstlü oturmuyoruz ama 2 apartman mesafe var aramızda... bunada şükür... ya altlı üstlü otursaydık... içinizden kapılarınız ayrı altlı üstlü otursan ne olurki diyen mutlaka vardır... ama kaynana işte adı çıkmış 9a inmez 8e...

Back
X