Kaynvalidem evlenmeden balad... Niye byleler? :(:(

ben zaten kendim istedim beraber oturmayı..ama benım istedigim kendi eimdede zaman gecirmek..yemek yapmak temizlik vs.televizyon izlemek pc de takılmak..ama ben sabahtan akşama kadar eşim işten gelene kadar beraber olmak istemiyorum..5 gun onlardaysak 1 veya 2 gun ede olmak hatta aynı sekilde annemede gitmek istiyorum..bunu nasıl anltıcam bilmiyorum..ya benı yanlış anlarsalar..korkum ondan...

Canım 5 gün niye onlarda olacaksın kendi evinden çok oradamı vakit geçiriceksin buna mecbur değilsinki seninde kendine ait bir yuvan var sen haftanın 5 günü onlarda olursan kendi evini otel gibi kullanmış oluyorsun. Sonuçta yeni evli olucaksın kendine evinde vakit geçirmek istersin heves edersin sen niye kendini kasacaksınki evet hem dediğin gibi kendi ailenede gideceksin sonuçta ve sakın kendini şartlama illaki haftanın bikaç günü onlarda olmamız lazım diye düşünme öyle bir kısıtlama getirme kendine, hem bu kadar sık sık görüşüldüğü zaman yüzgözlük de oluyor insan niye evlenir sevdiğim insanla kendime ait bi yuvam olsun benimde bi özelim olsun diye evlenir. Herşey sana kalmış başından nasıl alıştırırsan öyle gider bazı noktalarda ağırlığını koy.

konu sahibi arkdaş daha önce kayınvalideyle aynı apartmanda oturmalımı diye başka bi konu açmıştı.o zman gelen yorumların çoğu ayrı yerde oturdu keşke kelimesinden nefretederim ama keşke ayrı yerden tutsaydınız elinizde hazır fırsat varken.

Ben bu filmi bir yerlerden hatırlıyorum!!! Aynı biz delikafadulden Sonrasında 3 aylık evliyken eşyaları bir gece toplayıp evden taşındık... Tek fark kayınvalidemle altlı üstlü bile değildik ve bütün evin tadilat masraflarını bitirmiştik. Uyanık ol canım baştan al gardını. Hayırlı bir evlilik dilerim.

Nişanlınınızla konuşun annesine gerekenleri söylesin lütfen ama kırmadan incitmeden.
Bu kadar karışmaya başladıysa şimdiden daha sonrasını düşünmek bile istemiyorum.
Kendinize ait bir hayat kuracağınızı bir şekilde anlaması lazım.
İpleri sakın eline vermeyin alamassın sonra o ipleri .

canım önceki konundan hatırladım seni
kendi isteğinle yakın oturmak istemiştin
hiç bir sorun yok aramızda diyordun tabi ki kaynanada senin
yani oğlunun kendine yakın olmasını istediği için hersey süt limandı
iş kuşu kafesleyene kadar
bence ufak ufak dişini göster hem kendi ayağınla gittin hemde herseye burnunu sokmasına izin verme
isteyerek gittiysende bu hayatını kaynanan yönetecek anlamına gelmez:olmaz:

guzel arkadasim sakin benim yaptigim hataya dusme..
bende sirf kirmamak icin hic sesimi acmadim..ama olan bana oldu. Cok basit bir ornek vereyim..nisanligimi kaynanama getirtmedim diye bana kizmis..yok ben o çuval bile getirse onun hatrina giymem lazimmis:olmaz: bu normalmi sizce...her gelinin bir hevesi vardir..mafoldumben
Uzun lafin kisasi..kimse seni dusunmez guzelim..ama sen kendini dusunmelisin.;.ve tavrini koy.

Niye bu kayınvalideler böyle yapıyor. Ne yapacaklar oğullarıyla gelinlerini sürekli birlikte niye olmak istiyorlar. Yoksa her an kontrol altında tutmak için mi? Her şeye burunlarını sokmak için mi her şeyin en iyisini ben bilir ben düşünürüm. Siz ne anlarsınız daha küçüksünüz düşüncelerindeler mi yoksa? Ama bu iki kişinin evliliği o evliliği iki kişi yaşayacak ne işiniz var arada. Herkes yerini bilsin değil mi?

arwencim bizim durumlarımız okadar benziyoki,3 yıldır tanıyorum kayınvalidemi düğünümüze 1,5 ay kaldı,3 yıldır kayınvalidemin çeşitli patavatsızlıklarına ve hakaretlerine hep göz yumdum sırf sevdğim insan için ama en son ev döşenirken bomba üstüne bomba ve bende patladım sonunda...nişanlım arada kalıyor ama hiç üzülmüyorum onun için çünkü annesini tanıyor ve bana hak veriyor ama yapacagı tek sey arkadasların dediği gibi bu benim evliliğim burası benim evim ve benim ailem olacak fazlasına karışmayın deyip kibar bir sekilde restini çekmekti.oysaki nişanlım bana hep tabiri caizse annem delidir ne yapsa yeridir.idare et demekten baska bişey yapmadı.anneside gitgide abarttı sonuc olarak.bu sorunları nişanlınla bastan konus utanıp cekinme söylemekte benim gibi sonra iş büyüyünce bu zamana kadar neden bir problem yoktu der inanmazlar.

Back
X