ben zaten kendim istedim beraber oturmayı..ama benım istedigim kendi eimdede zaman gecirmek..yemek yapmak temizlik vs.televizyon izlemek pc de takılmak..ama ben sabahtan akşama kadar eşim işten gelene kadar beraber olmak istemiyorum..5 gun onlardaysak 1 veya 2 gun ede olmak hatta aynı sekilde annemede gitmek istiyorum..bunu nasıl anltıcam bilmiyorum..ya benı yanlış anlarsalar..korkum ondan...
Canım 5 gün niye onlarda olacaksın kendi evinden çok oradamı vakit geçiriceksin buna mecbur değilsinki seninde kendine ait bir yuvan var sen haftanın 5 günü onlarda olursan kendi evini otel gibi kullanmış oluyorsun. Sonuçta yeni evli olucaksın kendine evinde vakit geçirmek istersin heves edersin sen niye kendini kasacaksınki evet hem dediğin gibi kendi ailenede gideceksin sonuçta ve sakın kendini şartlama illaki haftanın bikaç günü onlarda olmamız lazım diye düşünme öyle bir kısıtlama getirme kendine, hem bu kadar sık sık görüşüldüğü zaman yüzgözlük de oluyor insan niye evlenir sevdiğim insanla kendime ait bi yuvam olsun benimde bi özelim olsun diye evlenir. Herşey sana kalmış başından nasıl alıştırırsan öyle gider bazı noktalarda ağırlığını koy.