ınanamıyorum yaa..yuva kolay kurulmuyo diye kemerle döven eşinin sadece burnunu sürtmeye çalşıcak öylemi???? Bu nasıl bir mantık yada mantıksızlık??? Bi erkek eşini sebep ne olursa olsun nasıl kemerle döver?? Bunun adı vahşet!! ışkence..Adam potansiyel bi psikopat!! Dahada öfkelendiğinde neler yapabileceğini düşünmek bile istemiyorum..Boşanmayı düşünmekle bence hayatında aldığın en doğru kararlardan birini vericeksin..Yuva kolay kurulmuyor..evet..Ama bi insanda kolay yetişmiyor..Kızım 9 aylık ..düşünüyorumda ben binbir güçlükle,sevgiyle,şefkatle onu büyütüyorum..Kafasını bi yere çarpmasın diye evde şekilden şekile giriyorum..Yemek saati yarım saat geçse ben açlıktan ölüyorum..uykusu bölünse ben sabahlıyorum..ağlayınca neden ağladığını anlamıyorsam kendime deli gibi öfkeleniyorum..Tutarken,severken gözümden sakınıyorum...dışarı çıktığımda eskisi gibi gözüm yetişkin mağazalrında değil,bebek mağazalrında oluyor..Kuaföre vericeğim parayla,acaba kızıma bunla kaç takım elbise alırım diye hesap yapıyorum..yemeğini musluk suyuyla yapmıyorum..saçlarını tararken acıycak diye ellerim titriyor..banyo yaptırıken ya kulağına kaçarsa,ya yutursa diye belime ağrılar giriyor...bazen aynaya bakmaya fırsat bulamıyorum...yıllar sonra kızım büyüdüğünde kansızın biri çıkıcak benim bu prensesime kemerle dayak atıcak..geçin bunları yaaa..adamı oyarımmm..bu arkadaşında bi annesi yokmu?? bu yaşa kolay mı geldi?? yemişim yuvasını..ben olcam,darmadağın ederim ben o yuvayı..taş üstünde taş koymam..bu kadar!!!