Kaynvalidemler yznden Eimden iddet grdm, boanmay dnyorum

seherb

Benim Küçük Beylerim.
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
1.915
4
116
İstanbul
kayınvalidemler yüzünden eşimden kemerle şiddet gördüm boşanmayı düşünüyorum sizce doğru bişeymi yapıyorum eşim pişman oldunu bidaha olmıycanı sölüyo ama güvenemiyorum istedim herşeyi yapıcanı sölüyo altlı üstlü oturuyoduk şimdi ise evi taşıycanı sölüyor bilmiyorum napıcam bana yardımcı olurmusunuz fkirlerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum......

bu durumu fırsat bil
hem burnunu iyce sürt
hemde oradan mümkün olduğunca uzağa taşın

unutma yuva kolay kurulmuyo

kemerle şiddetmi gördünüz...
evini taşı,mümkün olduğunca onlarla görüşme araya mesafe koy..
kayınvaldenizde kına yaksın...

Hemde kemerle ha Allah merhamet versin böylelerine şiddet bana göre affedilmez bir şey ama avatarınızdaki küçük beyler çocuklarınız olmalı onların hatırına size boşanın diyemiyorum ama affetmeden önce burnunu iyiyce bir sürtünki bir daha şiddeti aklından dahi geçirmesin. Vicdansız adam kendi annesinine bir kadın olduğunu düşünmüyormu?

Cennet annelerin ayaklarının altında derlerler anneleri onlar için çok kıymetli ama çocuklarının annesine böylesine acımasızca kıyarlar... Sen affetsende Allah affetmesin diyorum başkada birşey demiyorum (((((

evi taşımasını kabul et bence yaptığı çok kötü affedilmez birşey kesinlikle ama çocuklar var arada allah yardımcın olsun

canım Allah yardımcın olsun,bence de biras bekle iice sürtsün burnu,eşinle o evden ayrılın başka yere taşının.
herşey gönlünüzce olsun..

ya ne dedilerde kemerle dövdürdüler seni
ne insanlar var yaaa
:1shok:

bence de burnunu sürt.evine çok uzağa taşı....fırsatını iyi değerlendir.affetmeden önce istediğin herşeyi yaptır.hayırlısı olsun canım...ben de altlı üstlü oturuyorum en iyisi uzak olmak ama naparsın işte bazı şartlar bunu gerektiriyo.biz de çok sık tartışıyoruz onlar yüzünden hatta eşim burdan uzağa taşınmak istemiyo ikna edemiyorum.senin eline bi fırsat geçmiş kötü bi şekilde geçmiş belki ama iyi değerlendirmeyi bilmelisin....boşanmayı geçirme hemen kafandan.dayak çok kötü bişey ama yuvan sonuçta çocuklarınız var....

ben buraya üye deildim ark. tavsiye ettii onun ismini kullanıyorum şuan 4 yıllık evliyim çocugumuz yok yapmadık erteledikk... bi kaçkez tartışmamız oldu ama dayak olammıştııı..
sanki son bulmicak gibi geliyoo güvenemiyorum.. izmire geldim ist. dydm.. ayrılıp buraya taşınmayı düşünüyorum.. eşim yalvarıyo herşey senin istedigin gibi olcak diye ama ben güvenemiyorum .. sizce ney yapmalıyım...

dediğimiz gibi boşanma
ve durumu kendine çevir hemen taşın
herkes ikinci şansı hakeder

kemerlede dövmek ne ya. bu adamlar artık iyice abarttı. her açılan konuda dayak okuyorum. nedir bu psikopatlık nedir bu gaddarlık. nedir bu insanlık dışlılık.
ben kedime kıyamam vuramam değil bir insana vurmak birde kemerle. el yetmiyor tabii,kemerle can daha acır ya.onu düşünüyor zair.
valla ben dayağın şiddetin hepsine karşıyım. bana ters. ama siz bilirsiniz. ben affetmem bu derece acımasızlığı.

ınanamıyorum yaa..yuva kolay kurulmuyo diye kemerle döven eşinin sadece burnunu sürtmeye çalşıcak öylemi???? Bu nasıl bir mantık yada mantıksızlık??? Bi erkek eşini sebep ne olursa olsun nasıl kemerle döver?? Bunun adı vahşet!! ışkence..Adam potansiyel bi psikopat!! Dahada öfkelendiğinde neler yapabileceğini düşünmek bile istemiyorum..Boşanmayı düşünmekle bence hayatında aldığın en doğru kararlardan birini vericeksin..Yuva kolay kurulmuyor..evet..Ama bi insanda kolay yetişmiyor..Kızım 9 aylık ..düşünüyorumda ben binbir güçlükle,sevgiyle,şefkatle onu büyütüyorum..Kafasını bi yere çarpmasın diye evde şekilden şekile giriyorum..Yemek saati yarım saat geçse ben açlıktan ölüyorum..uykusu bölünse ben sabahlıyorum..ağlayınca neden ağladığını anlamıyorsam kendime deli gibi öfkeleniyorum..Tutarken,severken gözümden sakınıyorum...dışarı çıktığımda eskisi gibi gözüm yetişkin mağazalrında değil,bebek mağazalrında oluyor..Kuaföre vericeğim parayla,acaba kızıma bunla kaç takım elbise alırım diye hesap yapıyorum..yemeğini musluk suyuyla yapmıyorum..saçlarını tararken acıycak diye ellerim titriyor..banyo yaptırıken ya kulağına kaçarsa,ya yutursa diye belime ağrılar giriyor...bazen aynaya bakmaya fırsat bulamıyorum...yıllar sonra kızım büyüdüğünde kansızın biri çıkıcak benim bu prensesime kemerle dayak atıcak..geçin bunları yaaa..adamı oyarımmm..bu arkadaşında bi annesi yokmu?? bu yaşa kolay mı geldi?? yemişim yuvasını..ben olcam,darmadağın ederim ben o yuvayı..taş üstünde taş koymam..bu kadar!!!

Tek sunu söyliycem: eger bosanmaktan vazgecersen, kesinlikle istediklerini yaptirasiya kadar yumusama esine karsi "nasilsa yapacak" diye düsünerekten! Avcunu yalarsin o zaman...

valla canim iyice burnu sürtülsün hic orali olma uzak dur hatasini iyice anlasin.simdiye kadar hic dövmedimiydi?
ne diye annesnin sözüne bakipta dövüyor hayat arkadasini.

Şuraya yazıyorum.
Anasına düşkün olan erkekler hiç evlenmesin!..lmaz:

lirik güzel valla cok haklisin canim anasina düskün olan adamdan hayir gelmez.onlarin lafi ile harekat ederler hep. sonra cok pisman oluyorlarda is isten geciyor

kayınvalideniz kendisini sizin yerinize koyup düşünse keşke, bir insana böyle bir şey nasıl yapılabilir, üstelik daha 4 yıllık bir evlilik
kabul eder misiniz eşinizi tekrar bilmiyorum ama bu olayı unutmanız, bu yaraları kapatmanız çok uzun zaman alacak :1no2:

kemerle dövdü ha:1shok:klava: çok çok üzüldüm:gitme: tek şansınız çocuğunuz yok allahım ne oluyor bu adamlara bu nasıl vicdan böyle madem bu kadar pişman olacak neden yapıyor hemen darp raporu alın cezasını çeksin devamı gelebilir çünkü bunu kullanın lütfen alın bu raporu sessiz kalmayın gözü korksun ki birdaha yapmasın hemen boşanma bunu bi yap bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…