Kaynvalidemler yznden Eimden iddet grdm, boanmay dnyorum

newlife cok güzel yazmissin bir anne öyle imrenek büyütüyor dedigin gibi ama evlendigi zaman bir zalimin eline düstün mü isin zor.
valla balam evlendi evleneli dayak yiyor ne kardar kavga ettik adamla niye yapiyorsun diye.adam en sonunda annemi ve babami dövdü 4 yildir görüstürmüyor.ablam olcakta biri babam biri kocam diyor hala o kadar yidigi dayak hosuna gidiyor demekki ayiramiyorsun üzeine titreyerek büyüttügün kiz anam yok babam yok kardesim yok diyor.böyle olunca ne yaparsin o evi yikamiyorsunn basina o adamin .

canim bedne seherb nin basina gelsi sandim 3 tane cocuk diyorum.bak 4 yil olmus cocukta yok valla sen bilirsin güvenemiyorsunda yol yakinken dön cocuk olsa cocuklar icin dene burnu sürtülsün dedim cocuk ta yok bos yalvarsin hic bir kadin dövülmeyi hak etmez.

annesiyle sizin aranızda kalmış işin içinden çıkamamış başedemediği bu sorunu size şiddet uygulayarak çözdüğünü sanmış erkek beyni işte ancak bu kadar çalışıyor

hergün dayak konusu açılıyor şok oluyorum okudukça bence boşa gitsin uğraşma.

buarada arkadaşlar bikaç gün önce de bir dayak konusu açılmıştı eşi dövmüştü bayanı baya bi kötüydü kaynvalidesinin yanında dayak atılmıştı ya ben o konuyu bulamıyorum ne oldu acaba bayanın haline çok üzülmüştüm merak ediyorum

valla ablam evlendi evleneli dayak yiyor ne kardar kavga ettik adamla niye yapiyorsun diye.adam en sonunda annemi ve babami dövdü 4 yildir görüstürmüyor.ablam olcakta biri babam biri kocam diyor hala .

Kusura bakma ama YUHHHHHHHH! diyorum...
Hadi kendinden gectim; babasini annesini döven adamla hala birlikte ve utanmadan "biri babam biri kocam" diyebiliyor!!! Ay inanamiyorum yaaa...Dayaga izin veren de biz bayanlariz iste ne yazikki; e bu psikopat demez mi simdi: e kendisini dövdüm, oturdu asagiya; e anasini babasini da dövdüm gene oturdu asagiya terketmedi beni! E bu adam simdi bu kadini Allah korusun öldürse, sucun cogu kimde?????!!!!!!!
Yorum yapmadan gecemedim ne yazikki...

bugüne kadar okuduğum en güzel yorum , aynen sana katılıyorum arkadaşım , kim kimi ne hakla dövebilir , ne hakla şidde uygulayabilir , nasıl yuvan yıkılmasın diyebiliyosunuz ki :bbo:
bundan ötesi var mı ki , ortada bir yuva falan yok bana göre , her evlilik yuva değildir , yuvayı birbirini seven insanlar yapar , birbirini seven insanlar birbirinin kılına zarar vermez , veremez

Beni kemerle döven bir adami hemde 3 üncü sahislar yüzünden.. ben olsam aff edemem arkadasim..

Burnunu degil agzini yüzünüde sürtse köpek gibi yalvarsada aff edemem...

Yüzüne baktigim her an gözlerine baktigim her an beni böyle insanlik disi bir sekilde dövdügü asaladigi aklima gelir..

Tabiki seni bilemem...aff edersin etmezsin bilmiyorum...lakin uzaga tasinmakla böyle birseyin bir daha olmacagina hic bir zaman garantin yok...bunu unutuma

madem evi tasiycak evi tasiyana kadar ailenizin yanina falan gidin bence...

yapicam edicem diye zamanla olayi sogutmaya calismasin...

yeni evmi alir..kiralarmi once bunu halletsin sonra affet afedeceksen...

aksi taktirde uzerinden zaman gecince bahanelerle ortmeye calisabilir olayi

çok üzüldüm cnm.Ben olsam büyük sözüme tövbede önce o kaynanayı evire çevire döverdim sonrada kocam sandığım adama yüzümü bile gösteremzdim.€n büyük ceza bu olsa gerek.seven erkek için. Ya abarttım galiba.Ama çok sinirlendim kusura bakma

inanmayın eşinize..
ötesi, eşiniz de kendisine inanmasın..
ev taşımak, sizin istediklerinize değer vermesi v.s. v.s. bunlar zaten olması gerekenler,
evliliğinizin şu anki hali yuva değil.. dövmek ne demek,, kemerle dövmek ne demek!!.. yazarken bile içim titriyor, gözlerim titriyor..
eşiniz hasta .. öfke kontrol problemi var muhakkak..
tedavi olması şart.. birşeyler yapmak istiyorsan içtenlikle, samimi ise
olsun tedavisini.. kullansın ilaçlarını, dinlesin doktorunu..
sonra çıksın karşınıza.. ne yüzle çıkacaksa tabi..
değerlendirmeyi o zaman yapın siz.. şimdi düşünmeyin bile...
ne demek kemerle dövmek.. normal değil eşiniz.. şimdi ki öfkesini kemerle göstermiş, başka zaman maazallah ne yapacağı tamamen muamma!! ..neler duyuyoruz ..dikkat edin kendinize,
canınız, bedeniniz size emanet ..

içim çok acıdı kemerle dövülmenize..
en yakın zamanda huzura kavuşmanızı dilerim ..

Kemerle beni dövecek sanırım affetmezdim bi ömür pişman olsa da..ama kişiye göre degişir sevginiz cok cok kuvvetliyse ilk kez olmuşsa ve son kez olacagından eminseniz barışın...3çocuk az degil..umarım onlar görmedi bu sahneyi..
eşiniz madem pişman tüm isteklerinizi yaptırın..

boşanma,ama annenin evine git bence gelsinler yalvarsınlar geri alsınlar böylece bidaha asla vurmaz.bu sana tavsiyemdir kendi başıma gelse birdakika durmam o evde.

Son düzenleyen: Moderatör:
:1shok::1shok:
Bu cesareti nasıl kendinde buluyor ki :bbo:
Demek ki neymiş insanın eşi bile olsa,diğer yarısı bile olsa
hep bir mesafe koyacaksın..
Kesin katı değiştirilmez kuralların olacak hayatta..
Ve bu kuralları eşinde bilecek..
Sen öyle kararlı olacaksın, sözüne o kadar güvenecek ki değil KEMER attığı tek bi tokatla herşey bitecek..
Ben eşek değilim..
Ben egosunu üzerimde tatmin edebileceği bi mekanizma değilim..
Ben çekmek zorunda değilim..
Ben ben bu değilim diyeceksiniz..
Bunları taaa enn başından başlarken anlatacaksınız..
Kimseyi sizi kemerle dövdüğünde affedecek kadar sevmeyin..
Sevmekten korkmakta gerek bazen..Kemerle dövmek :S şaka gibimafoldumben

Sebep ne olursa olsun dayak varsa ben boşan derim. Çünkü mutlaka devamı gelecektir.

ben okuyunca çok üzüldüm kemer diyorsun ya.dayak tabiki affedilmez ama kemer olayın başka bi boyutu yani bu bir işkence nasıl bir psikolojik sorunu varda canını dahda yakmak için böyle bi yöntemi uyguluyor .bende resimleri görünce bebekleride varmış ne olacak şimdi dedim ama çocuğum yok deyince açıkçası rahatladım.eminim bu ilk şiddeti değildi sana karşı.senin yüzüne nasıl baktı peki bunu yaptıktan sonra birbirinizin yüzüne nasıl bakabildiniz.koşulları bilmeden birine ayrıl demek kolaycılık olur ama bence otur enine boyuna düşün ve çocuk yapma.arkanda birileri varsa ailen yanındaysa işin dahda kolay olur zaten.Allah yardımcın olsun.

eğer barışmayı düşünüyorsan burnunu çok sıkı sürt kolay kolay affetme boşanıcam falan de evi taşıt erkekler aileleleri burunlarının dibindeyken adam olmuyolar çünkü evi taşıyıp her şeyi yoluna koymadan sakın yumuşama yumuşarsan vaat olarak kalır yalnızca 3 gün sonra unutur

bence biraz tatil yap.annenlere git kafanı dinle.bu süreç hem sana ,hemde psikolojisi bozulmuş eşine iyi gelecektir.zaman içinde hangi tarafının ağır bastığını anlar ona göre kararını verirsin.bu konuda şöyle yap böyle davran diyemiyorum.içimden gelmiyo açıkçası içinde olmadan bilemeyiz hiç birimiz yaşayan sensin fikir yürütülecek bir şey değil bence..hassas bir konu.sen barıştığın ve ev taşındığı takdirde mutlu olabilecekmisin onu ölç biç tart.umarın ruhundaki yaralar çabuk iyileşir üzüldüm senin adına.

kemerlemi dövdü
çok üzüldüm canım ya sana ne boşan nede boşanma diyemem
ama neye karar verirsen çektigin acıyı üzüntüyü göz önünde bulundur.
allah yardımcın olsun.:Saruboceq:

bir arkadasim vardi.
sabah beni aradi.
cok kötüyüm eli kirilasi beni cocugu dövdü acilen gel dedi sadece agliyodu.
gittim ki ev berbat arkadas bir kösede agliyo, cocuk diger kösede, olmadik bir sebepden ikisinide dövmüs cocugu duvara firlatip atmis( 1- 1,5 yaslarindaydi)

arkadas diyo ayrilcam kesin kararliyim, aileme haber verelim gelip beni alsin.
birkac gün sora barisdi bunlar kari koca.
arkadas aynen su cümleyi kullandi
tek basina cocuk mu olurmus ben bir cocuk daha yapicamkafamçokkarıştı

eh dedim sana dicek biseyim yok sen daha cok dayak yersin...

dicem iyice düsünüp tasinin kararinizi ona göre verin...

Asıl önemli olan eşiniz evvelinden beri şiddete başvuran birisimiydi yoksa ilk defa olan bir şey mi?

En affedilebilir yanı ile ele alıyorum ki ilk defa böyle bir şey olduğunu varsayıyorum. Eşinizin yaptığının zerre kadar elle tutulur yanı yok ama eşinizi seviyorsanız ve size verdiği sözlerin gerçekçi olduğuna inanıyorsanız her insan 1 kez olsun affedilmeyi hakeder. Siz ailenizin yanına gidin önce bir verdiği sözleri tutsun ayrı ev açıcakmış açsın. Bir kez daha denenebilir bence tabiki hala eşinizi seviyorsanız içimde sevgi kalmadı derseniz denemeye bile gerek yok boşanın. yeni bir şans vermeyi düşünürseniz de bir süre daha çocuk düşünmeyin derim. şahsım adına.

Evvelinde de şiddet uyguladıysa eşiniz huylunun huyundan vazgeçeceğini sanmam ayrılmak en mantıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…