Kaynvalidemler yznden Eimden iddet grdm, boanmay dnyorum

öyle canim valla saka gibi ne kadar korumya calistik ablami o yine kocayi secti.insan hakketen yorum yapmadan gecemezdi bu olaya.
aksi senin arkadsinda valla o cocuguda duvara firlatcak degilmi??? birde ikinciyi etcek ya bazen kadinlar cahillik yapiyor ezilmemek elimizde ee adam uslaniyrim mi benim ablamda oldugu gini dövdükce affediliyor yaparda yapar.

bu yazını yeni okuyorum çocuk yok diyorsun ben sana çocuklarını düşünmen lazım demiştim çocukların yoksa hiç düşünme ayrılllllll böyle birşey yapan adam arkasını getirir olayın. ilerde çocuğunuz olursa ayrılık çok zor şimdi ayrılırsan kimseye birşey olmuycak herkez hiç evlenmemiş gibi hiç boşanmamış gibi hayatınızı sürdürüceksiniz ama çocuk olursa herzaman olan cocuğa oluyor.yada bir şans daha vericem diyorsan çocuğunuz olmamasına dikkat et bence sonra üzülme. :teselli:sana kendi tanıdığımdan örnek veriyim evlendiler 4 ay sonra adam ne olduğunu gösterdi kız hamile kaldı doğurdu kavgalar bağrışlar sürekli vardı 2. ye hamile kaldı dogurdu gene aynı yüzü gözü şiş hep ayrıl desekte dinlemedi ve zorla 3.cocuk oldu 8 aylıkken 3.sü ayrıldı şimdi anne hayat mücadelesinde çocuklar perişan baba keyfinde ne evlenmiş ne boşanmış nede çocukları varmış gibi.çocukların yaşadıkları annenin çektikleri çok zor günler yani olan gerçekten çocuklara oluyor bir insan neyse odur hep düzelcek diye beklemeninde sonu kötü olabiliyor.inşallah seninki düzelir ve birdaha böyle birşey yaşamazsın ama ömürboyu hafızandan silemeyecegin bir gün olarak kalıcaktır hayatın boyunca.

kadın kemerle dayak yemiş; bunu fırsat bil uzağa taşın yorumlarını okuyorum.
burnu sürtsün diyorlar.
ve buna konu sahibinin yaşadıklarından daha çok şaşırıyorum.
allah aşkına onu yazanlar bana bir açıklasın; kemele dayak yenilen bir evlilikte ne hayır gelir?
evlilik kolay kurulmuyor diyorsunuz ya; bence çok kolay nesi zor?
kemerle dövecek kişilikte bir adamla aynı evi paylaşmak bence evlilik kurmaktan daha zor..
evlenmek kolay, zor olan boşanma cesaretini göstermek..

konu sahibine gelirsek;
ben olsam 1 dk durmazdım o evde.
polise gidr darp raporunu alır, o evi başına geçirirdim..
son pişmanlık fayda etmez..
ayrıca o pişmanlık da bana sökmez..

tabiki dayağa karşıyız ama bir şansı herkes hakeder helede çocuklarının babasıysa...adam madem her dediğini yapacak onu psikolağa gönder.tedavi olmasını iste.önemli olan kaybetmek değil kazanmak ve yapıcı olmak bence.biz eşimle 3 sene flört ettik ve bir sürü engellere rağmen evlendik.eşime bağırdığım için (sebep bu yoksa haklı olduğum için bağırdım o ayrı mesele) evliliğimin ilk ayında eşimden bi tokat yedim.ama şuan 1,5 yıllık evliyiz Allah bağışlarsa 1 aylık kızımız var.eşimle çok mutluyuz.eğer ben o anda kızıp herşeyi yaksaydım belki bu günü yaşayamazdık böyle de düşünmek lazım.o yüzden diyorum kazanmak lazım insanları...

aynen katılıyorum bir kızım birde oğlum var oğlumda yarın öbür gün evlendiğinde karısına böyle davranırsa onuda oyarım olmaz öyle şey belki tartışma belki kavga ama dayak ASLA

Başlıkta bile başkalarını suçlayıcı ifade kullanmışsın. Bir evi iki kişi yapıyorsa yıkan da iki kişidir. 2. ve 3. şahısların müdahalesi olamaz. Sonuçta döven eşin değil mi. Silah zoruyla mı dövdürdüler?
Onlar olmasaydı, biz uzağa gidersek şiddet olmaz gibi iyimser düşünebilirsin. Ama nereye gidersen git o adamlasın. Asla güvenilmez.
bucat87, seninki bir anlık kendini kaybetme ile tokat olayı. hemen kendini toparlamıştır. Şans vermekle riske girmişsin ama kazanmışsın. Bence tekrar etmeme olasılığı binde bir. Affettikçe çoğu devam eder.
Arkadaşınki kemerle bilinçli bir şekilde eni konu dayak.
Geçmiş olsun diyorum. Umarım ilk ve son olur.

bu zmanda kimse kimseyi tanımıyor ama yine de herkes kendi eşini başkalarından daha çok tanır.bilemiyorum.benim eşim o tokatı attıktan sonra duvara öyle bi yumruk attı ki bir hafta sargılı gezdi.ben de oh olsun demiştim.o da çok pişman oldu ve defalarca af diledi.şimdiye kadar da öyle bir şeye kalkışmadı bile.çünkü biliyo benim 2. bir şans vermeyeceğimi.diyorum ya biraz olsun tanımak lazım....

hiçbir sebep sana şiddet uygulamasını gerektirmez.
ve sanmıyorum ki bi daha uygulamasın, umarım biz yanılıyoruzdur, inşallah eşin bir daha yapmaz, ama bir şansı hakedip haketmeyeceğine sen karar verebilirsin

ne kadar uzaklaşırsan uzaklaş kaynana her yerden müdahale eder canım bende kaynana yüzünden eşimden şiddet yedim neredeyse öldürüyodu beni o derece sonra tabikide babamın ewine geldim ama senin çocukların varmış çok derin ve iyi düşünmen lazım...eğer eşin hep iyilik yaptıysa hep mutlu ettiyse tek bi hatasıyla onu yarı yolda koymamak lazım ama sürekli üzüyorsa bilemem bide seviyorsan işin zor olur...

Yorum yazdım ama neden başkasının adıyla girdiğini merak ettim. Üyelik almak o kadar zor mu? Üyenin çocukları var, konu sahibi çocuğum yok demiş. Üstelik ortalıkta yok.
Umuyorum ki senaryo olsun. Yine de belki birilerine yarar.

bir kaynana maduru daha allah bu kaynanaları ıslah etsin napcaz biz bunlarla ya şimdi en iyi kaynana ölmüş kaynana dicem allahım herkesin dediği gibi hemen baya bir uzağa taşın arada dolmuş mesafesi olsun allah kurtarsın canım

Alt üstlü oturuyoruz dediniz< ya eşinin ailesinin
evi yani.Canım bence onlar götür karını başımızdan demiştir ondan hayatım taşınalım demiştir sana aile sözü dinleyen bir erkek olarak onların kuklası eşin onlar her şeyi yaptırıyor.Ha şunuda söyleyeyim bütün erkek milletinin canı çıksın hepsi aynı tas aynı tarak,biri vardır erkek aileci biri vardır erkek hanım köylü,kafaları bu kadar çalışıyor ortadaki dengeyi kuramayan insanlar nefret ediyorum yaratılmış erkeklerden nefrettttttttttttttt.

canim yaa icim acidiimafoldumben affedilecek birsey degil ki bu..kemerle dovmek ne demek..elleri kirilsin..

arkadaşlar hepinize çok tşk e hepiniz çok güzel şeyler yazmışsıznız evet üye deilim burayaa ark. üyeligini kullandım çünkü okadar sıkıntılıyımki bunu düşünmedim ... ark. önerdi bi anda...
bi ynadan devamlı msjlar çekiyor seni seviyorum diye affetmem için tel. açıyor konuşuyor aglıyor amaa napcagımı şaştım ... yeniden olmasından korkuyorum ....

hayır bu tabikide bi senaryo deil nedne senaryo lsun kadına yapılan şiddet in şakası bile kötüü...
benim kafam çok karışık oldugu için sizlerle paylaşmak istedim .. ist. gelemk istemiyorum babbam annem ist. gel diyorlar şuan anneannemin yanındayım napcam bilmiyorum...

sen hiç mesajlarına cevap verme burnu sürtsün biraz hemen yumuşama :sinifsinif: ayrıca darp raporu almadın galiba hemen gidip alsaydınya sessiz kalmasaydın.

Dayak veya şiddet söyleyecek sözü olmayan,inanılmaz ilkel bir baskı kurma ve güç gösterme telaşı içindeki insanların işidir arkadaşlar.
Bu ilkel yaratıklarla evli kalan,hatta seviyorum napiyim babından bir girizgaha sahip konular açarak hala evliliğini kurtarma edebiyatı yapan insanları da anlamıyorum ve de anlamayacağım hiçbir zaman Çok üzgünüm çoook
Arkadaş ne yapayım diye sormuş,bence soru yanlış,kusura bakmasın..Nasıl boşanayım,nasıl anlatayım hakime durumu doğru soru burada..
Bu feci sahneyi ben gözümde canlandıramazken,o yaşamış ve bunun gerekçesi olmaz,
Nasıl ki azmettirici olsa bile cinayeti işleyen de suçludur bal gibi,burada da koca müsvettesi kemeriyle başbaşa yaşamaya terkedilmeli,hatta kemeriyle halvet olmalı kötükedihüso
Kaynana,kaynata, ıdının dıdısı vs. git kemeri al döv dese bile gülüp geçecek bir koca nasip olsun tüm bekarlara,AMİİİİN :Saruboceq:

bu durumu fırsat bil
hem burnunu iyce sürt
hemde oradan mümkün olduğunca uzağa taşın

unutma yuva kolay kurulmuyo

katılıyorum,demekki kocan seni seviyor,pişman olduğuna göre, fırsat bu fırsat yavrucum, fazla yüz vermeden ne istiyosan yaptır.Sonrada kaynanalarla mesafeyi direk koy arana, resmi ol,fazla bulaşmasınlar.:lepi:

arkadaşım ...
yazdıklarının her kelimesine katılıyorum,çok iyi ifade etmişsin..
aynen öyle,yemişim yuvasını...vicdansızlar!

Bu yaşadığınız sindirilemiyecek kadar berbat bunu kendi adıma söylüyorum..
Düşünüyorumda başıma gelse eşimden tiksinirdim okadar aciz gelirdiki bana düşerdi gözümden. Başkalrı tarfından yönetilen 3. kişilerin etkisinde kalan biriyle asla yürümez hele de dayak varsa bir yerde bir noktada biter...
Yani barışırsınız ama budefada başka bir konudan gene aynı şeyler..
Ama umarım birdaha yaşamazsınız ne diyeyim eşinizi tanıyan sizsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…