Doğuma Hazırlık Kayra global kız ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yukselen66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2010
3
0
36
İstanbul
KYRA, KEİRA, KYRİA tüm dünyada kız çocuklarında sık kullanılıyor. KAYRA kutsal kitaplarda geçen bir kelime lutuf anlamında, okunuş ve anlam olarak benzer. Yurtdışında bizdeki ile aynı manadamı diye soruluyor. O nedenle uniseks bir isimden çok global bir kız çocuk ismi olarak kullanılmalımı? Tüm erkek ve kız kayraları çok seviyoruz.

oğlum olursa koymayı çok istediğim bi isim Allahtan gelen lutuf demekmiş ne hoş ama :utangac:

bende kayra koyucaktım kullanıcı ismimde olduğu gibi ama son anda vazgeçip eymen doruk koyduk iyiki vazgeçmişiz ilerde olurda oğlum yurtdışına falan giderse rezil olmasın oralarda kız falan zannetmesinler ....

şu ana kadar 6 kayra tanıdım 5 erkek 1 i kız erkeklerde daha yaygın ve ayrıca oğlumun da ismi

zuzu_m bir şey sormak istiyorum sana; Kayra isimli çocuklar çok yaramaz oluyor diyorlar, sende 5 tane erkek kayra tanımışsın :( bende oğluma Kayra koymayı düşünüyorum biraz kararsızımda. herkes kız ismi diye dalga geçilir falan diyor, canımı sıkıyorlar.
yanıtlarsan çok sevinirim.

Back
X