kayra sadece erkek ismimi kızda duyanlar varmı_

sağol canım çok teşekkür ederim duru naz ve kayra arasında kararsızım ama herkes babası dahil eylem diye sevmeye başladı bile:):):

benim yeğenimin adı kayramira.bence konulur,çok ta yakışır..
bem kızımın adı da meriç,hem erkek te hem bayan da kullanılan isimler bunlar...

Evt canim tvde kayip prenses teki periye vermişiler canim ismi :9 olur nedne olmasin

kızlar kayra kızada konulur mu ne dersiniz

benim adım kayra 27 yıldır ve ben bayanım.allahtan gelen iyilik lütuf demektir.kardeşimin kızının adınıda kayra koyduk anlamından dolayı...bence koy adıyla bütünleşsin.allah onu size bağışlasın...

karar senin ama canım bence erkek bebege daha iyi yakışacagını düşünüyorum babası ne isterse istesin genelde annelerin dedigi oluyor.
benimde oglum olursa aday isimler arasındada var kayra ama daha hamiş degilim

Kayra unisex bir isim olduğu için hem kiz hem erkek kullaniyor canim sen içinden ne koymak istersen onu koy canim adiyla buyusun inşaallah

Bende duydum.
Ablamın arkadaşının kızının ismi Kayra,şu anda 3.5 yaşında...:emir_bebek:

kayra yı bende kız ismine yakıştırıyorum..bu arada benimde oğluşum olacak nasipse..adını deniz koymayı çok istiyorum..ama çevremdeki herkes eşimde dahil olmak üzere istemiyorlar..sebebi ise hem kız hem erkeğe konulan isimlerin hoş olmadıoğını söylüyorlar..bende çok kararsızım koyup koymamak konusunda..

Canım ya ismi ilk duyduğum günden beri kız ismine daha çok yakıştırıyorum eğer koymak istersen neden olmasın kıza bence daha çok gider.

bende hep erkek ismi olarak bildim ama etrafta erkekten çok kızlarda görüyorum,hatta şüphe etmiştim kız ismi mi yoksa diye:1rolleyes: bende oğlumun ismini kayra koymayı çok istemiştim ama anlamı çok güzel olmasına rağmen eşim,şarap markası olmuş diye vazgeçti:çok üzgünüm: ben bir de kahraman anlamı var diye biliyorum...

canım bende kızımın isni kayra koyucam çok hoş çok güsel ve anlmalı bu arada isim hem kıza hemde erkek ismi olabilir sonuçta ben yakıştırıyorm bu yeter yanınada rabbim izin verirse kayra naz veya kayra su olucalk inş düşünmeden koyabilirsin adıyla büyüsün bebeklerimiz

Back
X