- Konu Sahibi damlailayda
-
Arkadaşlar
Önümüzdeki ay Turgut Bey tedavime başlıcak çok heycanlıyım en güzel tarafı doktoruma sonsuz güveniyorum ve çok seviyorum çok sıcak samimi en önemlisi kendinden emin acıbademde tedavi olan ve olacak olan arkadaşlar fikirlerinizi dualarınızı bekliyorum
Arkadaşlar
Önümüzdeki ay Turgut Bey tedavime başlıcak çok heycanlıyım en güzel tarafı doktoruma sonsuz güveniyorum ve çok seviyorum çok sıcak samimi en önemlisi kendinden emin acıbademde tedavi olan ve olacak olan arkadaşlar fikirlerinizi dualarınızı bekliyorum[/
canım benim de bir arkadaşımın doktoru dr turgut aydın çok memnun kalmış onada bir arkadaşı tavsiye etmiş araştırdım sanırım donanımlı başarılı bir doktor ilk adetimde bende kontrol için gidicem tanışmış olcam adetime bir kaç gün kaldı tabi yine gecikme olmazsa düşüncelerimi sizinle paylaşırım hakkımızda hayırlısı olsun
tugcemavi .!.:merhabalar.. bu forumda gelecek ay acıbademde tedaviye başlayacağınızı yazmışsınız da benim 1-2 sorum olacaktı..
öncelikle geçmiş olsun..
gelecek ay bende acıbademe gideceğim sebepsiz infelite bizimkisi.. aşılamayla başlayacağız inşallah..
görev gereği yozgatta yaşıyorum da acıbademe tevsiye üzeri gideceğim siz gidip görüştünüz mü ortam nasıl size göre..
fiyat olarak ortalamanın biraz üstü diye biliyorum acıbademi.. sizce de öyle mi acaba??
şimdiden teşekkürler..
Arkadaşlar
Önümüzdeki ay Turgut Bey tedavime başlıcak çok heycanlıyım en güzel tarafı doktoruma sonsuz güveniyorum ve çok seviyorum çok sıcak samimi en önemlisi kendinden emin acıbademde tedavi olan ve olacak olan arkadaşlar fikirlerinizi dualarınızı bekliyorum[/
canım benim de bir arkadaşımın doktoru dr turgut aydın çok memnun kalmış onada bir arkadaşı tavsiye etmiş araştırdım sanırım donanımlı başarılı bir doktor ilk adetimde bende kontrol için gidicem tanışmış olcam adetime bir kaç gün kaldı tabi yine gecikme olmazsa düşüncelerimi sizinle paylaşırım hakkımızda hayırlısı olsun
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmm
Arkadaşlar
Önümüzdeki ay Turgut Bey tedavime başlıcak çok heycanlıyım en güzel tarafı doktoruma sonsuz güveniyorum ve çok seviyorum çok sıcak samimi en önemlisi kendinden emin acıbademde tedavi olan ve olacak olan arkadaşlar fikirlerinizi dualarınızı bekliyorum
canım bende bir kere turgut beyle aşılama denedim olmadı bir daha ki ay tüp bebek tedavisine başlayacagız.turgut beye çok güveniyorum tüm sorularıma cevap alabildiğim tek doktor.
kızlar biraz geç yazıyorum ama anca fırsat bulabildim doktorumla tanıştım hatta tedavime başladım bile sanırım yarın yumurta toplama işlemim olacak herşey yolunda dedi dr. Doktorumu çok sevdim samimi geldi inşallah sonuda güzel olur acıbademde çok iyi bir hastane hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Rabbim hayırla bebişlerimize kavuştursun.
arkadaşlar ben bu konuya bir çok cevap yazmıştım silinmiş neden acaba
Bencede ne oldu yorumlarımıza fikri olan varmı
arkadaşlar dün transferim yapıldı lütfen dua edin benim için. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kızlar biraz geç yazıyorum ama anca fırsat bulabildim doktorumla tanıştım hatta tedavime başladım bile sanırım yarın yumurta toplama işlemim olacak herşey yolunda dedi dr. Doktorumu çok sevdim samimi geldi inşallah sonuda güzel olur acıbademde çok iyi bir hastane hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Rabbim hayırla bebişlerimize kavuştursun.[/QUOT
cnm sizin sorun neydi sakıncası yoksa yazarmısın
Arkadaşlar dün transferim yapıldı lütfen dua edin benim için. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
merhaba turgut bey benimde dr.um4nisanda transferim yapildi 2tane 2.kalite 8hucreli embiryo transfer edildi ....herseyden cokkk cookk memnun kaldim ins. bebislerde sikica tutunur nolur dua edin kizlar 16nisan test gunum
ben 8yillik evliyim canim birde kizimvar 7yasinda ikinci bebek gelmedi sebeps
z infertilite dendi psikolojik strese bagli dendi bizde tup bebege karar verdik...ins allahim emeklerimizi bosa cikarmaz bebuslerimde sikica tutunmustur....
hepinuz kayseridemusiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?