Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Çok şükür rabbime ilk tahlil 32 çıktı biraz düşüktü iki gün sonra tekrar baktırdım 78 oldu beş gün sonra muayeneye gidicem kalp atışlarınıda duyarsam içim rahatlıcak Allah herkesi bebişine kavuştursun...

canım inşallah pıt pıt atışlarını duyarsın rabbim sağlıkla kucaüına almayıda nasip eder inşallah benşmde dün tedavim başladı rabbim banada kısmet eder inşallah

melissss mesaj yollamışın canım ama ben hala özel mesaj yollayamıyorum.....

bak burda gideceğin tek dr. turgut bey derim valla burdaki her dr.a gittim nerdeyse ama turgut beydeki ilgi alaka kimsede yok çok başarılı bir dr.

eşimden 1 sefer para alındı tahlil için zaten başkada yapılmadı ona test 145 miydi ne oda
tüp bebek 4.250 dediler
ilaçlar 1400tuttu her ecz. farklı veriyor ben aslan ecz.den aldım sağolsunlar çok yardım ettiler...

çalışıyormusun peki ....

damlacığım herşey yolunda anladığım kadarıyla çok sevindim benim bebişim de büyüyo içimde tekmelerini duymak için sabırsızlanıyorum rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu bencede gidilecek tek dr turgut bey.

Merhaba arkadaşlar öncelikle hAmile arkadaşlarımızı tbrik ederim hayırlısıyla kucaklarınızda grürsünüz inşallah.. ben de temmuz gibi tüp bebeğe başlayacağım Turgut beye gitmeyi düşünüyorum giden arkadaşlardan bilgi almak istiyorum tüpbebek hakkında hiçbi bilgim yok biraz anlatır mısınız aşamaları,ne yapmak nasıl başlamak gerek neler yapılıyor hem stresli hem heyecanlıyım temmuza kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum

selam kızlar

bende turgut beye gitcem nasıl memnunmusunuz :44::44:

canım meraba.bende inşallah yarın iğnelere başlıyorum.sana şu nu belirtmek istiyorum.ben daha once 2tüp bebek 1 dondurulmuş transferi yaptırdım.hepsinide turgut bey yaptı.memnun kalmmamış olsaydım bu denememde de kayseriye gelmezdim.çünkü şehir dışındayım.kısacası çok memnunum.tutması da nasip işi.allahım hepimize tez zamanda nasip etsin...

meraba inşallah bu sefer yavruna kavuşursun :26::26::26:

bende yaarın gitcem turgut beye

haziranda ayında tüp bebek yaptıracak olanlar topiğine gelsene konuşalım

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam ben de temmuz gibi düşünüyordum aslında ama daha fazla beklemek istemiyorum sanırım Turgut beyle bizati görüşen var mı muayene ücreti nedir adetliyken mi gitmek gerekiyor ilaçlar filan için yardımcı olabilr misiniz? :26:

canım ben görüştüm hatta tedaviye başladık önce şunu söylim çok sıcakkanlı, güleryüzlü bi doktor

bizden ilk muayene ve test için 55 tl aldılar

evet adetin 2 yada 3. günü gidiyosun

hastane ücreti 4250 tl ilaçlar için doktor sigortamız olduğundan bize rapor çıkardı ve 400 tl ye hepsini aldık

allah hakkında hayırlısını versin canım

Çok sağol canım cevap verdiğin için ben bi doktora daha görünüp öyle gideyim turgut beye diyordum ama muayane ücreti uygunmuş ben bi 200 vardır diyordum :) direkt ona giderim o zaman adet oldugumda..Hastane ücreti derken tüp bebek toplam tutarı değil mi ? transfer öncesi ilaçları mı 400 tl ye aldınız canım? yaşadığın her adımı yazabilir misin müsait oldukça çok merak ediyorum ne yolalrdan geçicem :26:

canım meraba ben sana bi adres vereyim oraya gel süreci daha kolay takip edersin çünkü tedavi kişiden kişiye değişiyo canım

haziran ayında tüp bebk yaptıracak anne adaylarımıza gel canım tüp bebk bölümünde

Çok fenayım kızlar çok afedersiniz bütün günüm öğürmekle geçiyo ne zaman geçicek bu bulantılar diğer hamileliğimde hiç bu kadar olmamıştı. Bu arada yokmu hiç iyi haber haberlerinizi paylaşın bizlerde okuyup mutlu olalım rabbim isteyen herkesi bebeğine kavuştursun

Aminnnn:26: Doktor adetin 21. günü gel bi ilaç vericem dedi bana çikolata kisti varmış onunla mı alakalı tüp bebek tedavisiyle mi bilmiyorum ama hayırlısı olur inşallah..Ne güzel keşke hamiş olsak da biz de öğürsek Siz kaç haftalık oldunuz?

tam 14 haftalık olduk teyzesi inşallah en kısa zamanda sende kavuş isteyen herkese bu duyguyu tattırsın rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…