Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Nasılsın damlacım? Sizler nasılsınız arkadaşlar varmı tedavisi olumlu sonuçlanan?

Tşk ederim çok iyiyim bikaç gün önce geldim baktım ama sayfada hiç hareket yoktu. Bende merak ediyorum olumlu sonuçları.. Sen nasılsın?

Şimdilik herşey yolunda gidiyo hayırlısıyla oğlumu kucağıma alsam başkada bişey istemem içimde hep bi korku var bişey olacak ve biz oğluşumla kavuşamıcaz bu duygudanda kucağıma almadan kurtulamıcam anlaşılan, binlerce kere şükür rabbim dileyen herkesi yavrusuna kavuştursun bu kadar olduk ya geriside gelir heralde :)

Acıbademde Turgut beye tedavi gören arkadaşlar yaşadığınız olumlu ve olumsuz şeyleri paylaşırmısınız Turgut beyde denemek istiyoruz iyi şeyler duyuyoruz okuyoruz gerçekten öylemi gerçi maddi olarak biraz daha toparlanmamız lazım fiyatlar falan nasıl? ortam nasıl?

Merhaba canım Turgut beyin en eski hastası benim heralde bu sitede eski merkezde de tüp bebek tedavimi turgut bey yapmıştı kızım 2,5 yaşını geçti ve ikinciye de şu an hamileyim. Benimle beraber tedavisi olan gebe kalamayanlarda vardı tabi ben şansıydım çok şükür şansım devam ediyo çünkü 2. denememde de ilkinde tuttu. Şu anda 30 hafta olduk şükür. Acıbademe ilk giderken bende tereddüt etmedim değil çokmu pahalı olur diye ama öyle olmadı.Turgut beyi zaten tanıştığında göreceksin aileden biri gibi. Bence gidip görüşmekte fayda var görüşmek ücretsiz diye biliyorum hemde doktorla tanışmış olursun. Hakkında hayırlısı olsun canım. Rabbim bebeğine biran önce kavuştursun seni.

Turgut hocayı arkadaşımdan duydum gidicektim evet ama çekincelerim vardı benimde burdaki yorumlardan da etkilenmedim değil. Ama bencede gidip görmelisin tanışmalısın sonra karar vermelisin pişman olmayacağını düşünüyorum. Tabi bu işler birazda nasip kısmet işi hakkında hayırlısı olsun inşallah canım

Slm arkadaşlar allahtan bi mani cikmazsa bende kasimda gidecegim ilk gorusme icin turgut beye allah yardimcimiz olsun

Slm arkadaşlar allahtan bi mani cikmazsa bende kasimda gidecegim ilk gorusme icin turgut beye allah yardimcimiz olsun

Bende önümüzdeki hafta adetimi bekliyorum salı çarşamba gibi 2.günü gidicem hem konuşalım tanışalım hem ortama bakalım bi aksilik olmazsa bu ay tedaviye başlayalım diyoruz hakkımızda hayırlısı olsun herkez için hayırlısı inşallah

bende kayseri acıbademde tedavi olanlardanım ilk denememde tedavim tutmadı. sonrasında bende koplikasyon gelişti Turgut beyde zaten hasas bir bünyem olduğunu ve ilaç dozunu az verdirmişti ama oldu yinede. memnundum herşey iyiydi nasip kısmet . Turgut beyin sıcak kanlılığı hastayı bilgilendirmesii ve basırısıda var benim ttutmadı ama tedavim basta sağlıklı ilerlememişti. 2 ciyede aynı kişiye Turgut beye gitmeyi düşünüyorum. iyi bir doktor hemşirelere karşı vs hiçç diktatör değil ılımlı ben memnun kaldım.

Bhcg testi yaptırmadan önce lekelenmesi olan arkadaşlar lütfen korkmayın, o lekelenme yüzünden günlerce ağladım gebelik olmadı diye ama şu anda sağlıklı gebeliğim olduğunu ve gebeliğin sağlıklı devam ettiğini söylüyorlar zaten kanama falanda kalmadı kesildi. Lütfen lekelenmeye bakıp moralinizi bozmayın. Tahlil sonucum 23 çıktı iyi bi değer değildi ama kötü bi değerde değildi lekenmede olunca ben kendimi olumsuz herşeye hazırladım. 2 gün sonra tekrar bakıldı sonuç 57 çıktı herşey yolunda dediler ben dayanamadım gerek yok deselerde 2 gün sonra tekrar baktırdım yani bugün 128 çıktı herşeye rağmen bebeğim tutunmuş ve bunun umutsuz herkese umut olmasını istiyorum. Hala duaya ihtiyacım var hepiniz için dua ediyorum. Sizlerde hayırlı haberlerinizi tez zamanda alın inşallah ama umudunuzu hiç kaybetmeyin. Turgut Beyden ben razıyım rabbimde razı olsun...Dua ile..

Allah tamamına erdirsin kutlarım...

arkadaşlar bende Turgut aydında tüp bebek yaptırdım ve şuan 15haftalık hamileyim çok memnunum kendisinden herkese tavsiye edebileceğim birisi ilk denememizde oldu arkadaşımada önermiştim oda Turgut beye yaptırdı oda hamile şuan darısı tüm isteyenlere inşallah Turgut beyden allah razı olsun gitmek isteyen varsa tereddütsüz gidebilir...

Esimin sperm degerleri cok dusuk sadece tup bebek tedavisi ile cocuk sahibi olabilirmisim. Ikimizinde psikolojisi cok bozuk ama bi yandan arastirmam lazim burda tedavi olan arkadaslar yorumlar guzel ama bu merkez bu dr hakkinda biraz daha bilgi verebilirmisiniz

arkadaşlar ben 26 yaşındayım, 1.5 yıldır evliyim. bizim sorunumuz sperm azlığı. tüp bebek haricinde başka şekilde hamilelik olmayacağı söylendi. bu ilk denememiz olacak. memorialde yaptırmayı düşünüyorduk Nurettin Beye. sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra Turgut Beyde mi yaptırsam diye düşünüyorum. hastane personeli ve doktorun yaklaşımı nasıl ve işleyiş nasıl oluyor..

Memorial hakkında da iyi yorumlar var aslında.Hakkında hayırlısı olsun inşallah.Benim görümcemde tıp fakültesiyle ve acıbadem le görüştü.Tıp fakültesi fiyatı çok uygun olmasına rağmen Acıbademe karar kıldı.Seninde verdiğin karar hakkında hayırlı olur inşallah.Turgut beye ben de muayene olmayı düşünüyorum bu ay.

İnşallah hayırlı olur. Ön görüşmem olumlu geçti doktorla. ayın 21inde hayırlısıyla Allahtan mani olmazsa Turgut Beyde tedaviye başlayacağız..

İnşallah hayırlı olur. Ön görüşmem olumlu geçti doktorla. ayın 21inde hayırlısıyla Allahtan mani olmazsa Turgut Beyde tedaviye başlayacağız..

Hayırlısı olsun inşallah.Görümcem de büyük ihtimal ayın 21 inde başlayacak :))) Ben de bu hafta gitmeyi düşünüyorum.Muayene ücreti ne kadar?? bir de yakın tarihe randevu alabiliyor musun.yoksa ileri tarih mi veriyorlar???

Ben Turgut beyi tavsiye ederim ben hem doktordan hem hemşireden hem hastaneden çok çok memnun kaldım. Bunu memoriali görmüş biri olarak söylüyorum. Yinede hakkında hayırlısı olsun inşallah..

ön görüşme ve muayene için ücret almadılar. aradığın zaman hemen gelin doktorla ücretsiz görüştürelim diyorlar. doktor da ilk adet döneminde gelin dedi. ileri tarih fln yok anlıcan. bir problem yoksa tedavi açısından hemen başlarsın.. tedavi ücreti 4250..

Ben Turgut beyi tavsiye ederim ben hem doktordan hem hemşireden hem hastaneden çok çok memnun kaldım. Bunu memoriali görmüş biri olarak söylüyorum. Yinede hakkında hayırlısı olsun inşallah..

inşallah ben de memnun kalırım. Turgut Beyle ilgili o kadar çok iyi yorum duydum ki memorialden uygun fiyat almama rağmen acıbademde karar kıldım. yorumun için teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…