- Konu Sahibi damlailayda
-
Nasılsın damlacım? Sizler nasılsınız arkadaşlar varmı tedavisi olumlu sonuçlanan?
Tşk ederim çok iyiyim bikaç gün önce geldim baktım ama sayfada hiç hareket yoktu. Bende merak ediyorum olumlu sonuçları.. Sen nasılsın?
Acıbademde Turgut beye tedavi gören arkadaşlar yaşadığınız olumlu ve olumsuz şeyleri paylaşırmısınız Turgut beyde denemek istiyoruz iyi şeyler duyuyoruz okuyoruz gerçekten öylemi gerçi maddi olarak biraz daha toparlanmamız lazım fiyatlar falan nasıl? ortam nasıl?
Acıbademde Turgut beye tedavi gören arkadaşlar yaşadığınız olumlu ve olumsuz şeyleri paylaşırmısınız Turgut beyde denemek istiyoruz iyi şeyler duyuyoruz okuyoruz gerçekten öylemi gerçi maddi olarak biraz daha toparlanmamız lazım fiyatlar falan nasıl? ortam nasıl?
Slm arkadaşlar allahtan bi mani cikmazsa bende kasimda gidecegim ilk gorusme icin turgut beye allah yardimcimiz olsun
bende kayseri acıbademde tedavi olanlardanım ilk denememde tedavim tutmadı. sonrasında bende koplikasyon gelişti Turgut beyde zaten hasas bir bünyem olduğunu ve ilaç dozunu az verdirmişti ama oldu yinede. memnundum herşey iyiydi nasip kısmet . Turgut beyin sıcak kanlılığı hastayı bilgilendirmesii ve basırısıda var benim ttutmadı ama tedavim basta sağlıklı ilerlememişti. 2 ciyede aynı kişiye Turgut beye gitmeyi düşünüyorum. iyi bir doktor hemşirelere karşı vs hiçç diktatör değil ılımlı ben memnun kaldım.
Bhcg testi yaptırmadan önce lekelenmesi olan arkadaşlar lütfen korkmayın, o lekelenme yüzünden günlerce ağladım gebelik olmadı diye ama şu anda sağlıklı gebeliğim olduğunu ve gebeliğin sağlıklı devam ettiğini söylüyorlar zaten kanama falanda kalmadı kesildi. Lütfen lekelenmeye bakıp moralinizi bozmayın. Tahlil sonucum 23 çıktı iyi bi değer değildi ama kötü bi değerde değildi lekenmede olunca ben kendimi olumsuz herşeye hazırladım. 2 gün sonra tekrar bakıldı sonuç 57 çıktı herşey yolunda dediler ben dayanamadım gerek yok deselerde 2 gün sonra tekrar baktırdım yani bugün 128 çıktı herşeye rağmen bebeğim tutunmuş ve bunun umutsuz herkese umut olmasını istiyorum. Hala duaya ihtiyacım var hepiniz için dua ediyorum. Sizlerde hayırlı haberlerinizi tez zamanda alın inşallah ama umudunuzu hiç kaybetmeyin. Turgut Beyden ben razıyım rabbimde razı olsun...Dua ile..
arkadaşlar ben 26 yaşındayım, 1.5 yıldır evliyim. bizim sorunumuz sperm azlığı. tüp bebek haricinde başka şekilde hamilelik olmayacağı söylendi. bu ilk denememiz olacak. memorialde yaptırmayı düşünüyorduk Nurettin Beye. sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra Turgut Beyde mi yaptırsam diye düşünüyorum. hastane personeli ve doktorun yaklaşımı nasıl ve işleyiş nasıl oluyor..
Memorial hakkında da iyi yorumlar var aslında.Hakkında hayırlısı olsun inşallah.Benim görümcemde tıp fakültesiyle ve acıbadem le görüştü.Tıp fakültesi fiyatı çok uygun olmasına rağmen Acıbademe karar kıldı.Seninde verdiğin karar hakkında hayırlı olur inşallah.Turgut beye ben de muayene olmayı düşünüyorum bu ay.
İnşallah hayırlı olur. Ön görüşmem olumlu geçti doktorla. ayın 21inde hayırlısıyla Allahtan mani olmazsa Turgut Beyde tedaviye başlayacağız..
arkadaşlar ben 26 yaşındayım, 1.5 yıldır evliyim. bizim sorunumuz sperm azlığı. tüp bebek haricinde başka şekilde hamilelik olmayacağı söylendi. bu ilk denememiz olacak. memorialde yaptırmayı düşünüyorduk Nurettin Beye. sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra Turgut Beyde mi yaptırsam diye düşünüyorum. hastane personeli ve doktorun yaklaşımı nasıl ve işleyiş nasıl oluyor..
Hayırlısı olsun inşallah.Görümcem de büyük ihtimal ayın 21 inde başlayacak :))) Ben de bu hafta gitmeyi düşünüyorum.Muayene ücreti ne kadar?? bir de yakın tarihe randevu alabiliyor musun.yoksa ileri tarih mi veriyorlar???
Ben Turgut beyi tavsiye ederim ben hem doktordan hem hemşireden hem hastaneden çok çok memnun kaldım. Bunu memoriali görmüş biri olarak söylüyorum. Yinede hakkında hayırlısı olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?