Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Merhaba bu gün bebeğimle tanistim teyzeleri minicik bi gorseniz. Turgut bey haftaya yine gel dedi fakat başka bir doktora git filan demedi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allahım tamamına erdirsin canım kucağına almayı nasip etsin allahım darısı bizlere

Merhaba bu gün bebeğimle tanistim teyzeleri minicik bi gorseniz. Turgut bey haftaya yine gel dedi fakat başka bir doktora git filan demedi.

Ne mutlu sana. Hadi tekrar hayırlı olsun biz de görelim o günleri inşallah.. Ne kadarlıkken gittin canım? Kalbini duydun mu?

🌸🌸🌸

Ne mutlu sana. Hadi tekrar hayırlı olsun biz de görelim o günleri inşallah.. Ne kadarlıkken gittin canım? Kalbini duydun mu?

🌸🌸🌸

Sağol canım allah herkes e kısmet etsin. Altinin icindeyiz. Haftaya da kalbini duyacagiz inş

Çok teşekkür ederim miracım umut oldun şimdi ama tuhaf ya iyice negatif oldum bu kez niye böyle hissediyorum anlayamadım hiçbirşeye dikkat etmiyorum beslenmem dahil dua ediyorum bol bol sizin de dualarınızı bekliyorum

Sel sen naptın bugün??

🌸🌸🌸

iyiim kızlar....hamileleiginizin tadını çıkarın....doya doya................bende dün dr daydım...........çarşamba tekrar.............benimki dondurulmuş embriyo transferi olacak inşallah.....................

ilaçları birleştirmiyolar cnm bizimde hep biraz kalıyodu ama mesela 75 bi kalemden 150 bi kalemden ayarlayıp ne kadar ünite vurmam gerekiyosa vuruyoduk yani ilaçlarım araya gitmiyordu

iyiim kızlar....hamileleiginizin tadını çıkarın....doya doya................bende dün dr daydım...........çarşamba tekrar.............benimki dondurulmuş embriyo transferi olacak inşallah.....................

Hadi bakalım inşallah. . Güzel haberlerini bekliyoruz ..

🌸🌸🌸

kizlarrr bAna yardim lutfen 8 haftLik hamileyim bugun bilmeden ust bacak bolgeme tuy dokucu krem uyguladim bebegime bir zarari olurmu cok korkuyorum internet ten okudugum kadariyla gebelikte kullN mayin diyor lar kullanan veyA bir fikri olan varmi lutfen cevap yazin lutfeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…