- Konu Sahibi damlailayda
-
- #1.741
Ben cbplayım canım..1.sınıf iki tane yerleşti. Ve 3.gün embriyosuydu. Ben hiperaktif bi insan olaraktan hiç yatmadım sadece ilk gün.. 😝😝
Esilacım teşekkür ederim cevabın için benim kağıtta grade 2yazıyordu 2.kalite sanırım ve 3.gün öyle olunca tutmaz diye düşünmeye başladım bu yüzden de çok kısıtlamıyorum kendimi evdeki işleri yapıyorum arabayla gidip iğnemi yaptırıyorum ara ara kendimde belirti arıyorum hiçbirşeyi yok şimdilik]
Ben cbplayım canım..1.sınıf iki tane yerleşti. Ve 3.gün embriyosuydu. Ben hiperaktif bi insan olaraktan hiç yatmadım sadece ilk gün.. 😝😝
Esilacım teşekkür ederim cevabın için benim kağıtta grade 2yazıyordu 2.kalite sanırım ve 3.gün öyle olunca tutmaz diye düşünmeye başladım bu yüzden de çok kısıtlamıyorum kendimi evdeki işleri yapıyorum arabayla gidip iğnemi yaptırıyorum ara ara kendimde belirti arıyorum hiçbirşeyi yok şimdilik]
Canım kaçıncı günün bugün??
🌸🌸🌸
Canım kaçıncı günün bugün??
🌸🌸🌸
Salı tranfer oldum 3.günüm hemşire elinizdeki iğneler bitince kan testine gelin dedi clexane haftaya cuma bitiyor
Salı tranfer oldum 3.günüm hemşire elinizdeki iğneler bitince kan testine gelin dedi clexane haftaya cuma bitiyor
Bugün 3.günün yani. Ben de kasıklarımda batma oluyodu ara ara ve karnım şişti. Hafif sızı şeklinde belim ağrıyordu. Ama bunlar kişiden kişiye değişiyo. Ben 9.gün kan vermiştim sağlık ocağında. İnşallah güzel sonuc alırsın. Ilk denemen mi??
🌸🌸🌸
Bugün 3.günün yani. Ben de kasıklarımda batma oluyodu ara ara ve karnım şişti. Hafif sızı şeklinde belim ağrıyordu. Ama bunlar kişiden kişiye değişiyo. Ben 9.gün kan vermiştim sağlık ocağında. İnşallah güzel sonuc alırsın. Ilk denemen mi??
🌸🌸🌸
Ikinci denemem ilki tuttu ama düştü iyi olur umarım
Herkese hayırlı cumalar allahım herkesin gönlünün muradığını versin
3 kutu puregon
1 kutu ovitrelle
3 kutu cetrodite yazdı canım.700 Tl tuttu raporsuz. 3 yılımız dolmadığı için rapor çıkaramadılar bize.
Tekrar pazartesi çağırdı. Sen regl olmadın daha değil mi?
Cnm ovitrelle catlatma ignesi de digerleri ne icin acaba?yumurta gelistirici olarak gonalf f yaziyolardi acaba bunlardan biri onun muadilimi?sana yazmamis.polikistikover falan var dedimi sana?
Cnm ovitrelle catlatma ignesi de digerleri ne icin acaba?yumurta gelistirici olarak gonalf f yaziyolardi acaba bunlardan biri onun muadilimi?sana yazmamis.polikistikover falan var dedimi sana?
Herkese hayırlı cumalar allahım herkesin gönlünün muradığını versin
Amiiinnn. Cümlemizin inşallah
HANIMLAR HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM BEN DE RAMAZAN ÇIKANA KADAR Bekleyecem sonra olmazsa kayseri turgut ey e gidecem..burdan yorumlarınızı okudum iyi bir doktormuş..benim sorun bir tüp bebk için 1 ay lık süre yetiyor mu bir de ilk görüşmeye gitiğimiz zman normal ir zamanda mı gitmemiz gerekiyor yoksa adetli olmak mı gerek..ilk görüşme için sordum..teşekkür ediyorum.....
Şimdi canım bende turgut beyin hastasıyım ama önce doktor muayene etmesi gerekir adetiyin 2. Veya 3. Günü gidebilirsin
canım seni bulamayınca buraya girip yazılarını okuyup bilgi alıyorum nasılsın tedavi nasıl gidiyor bi anlat bakalım yazmışsın ama pek anlamadımmm
Canım benimmm. Sağol. Dün gittik canım tedaviye başlamaya karar verdik. Bazı iğneler verdi dün başladım. Pazartesi tekrar gideceğim kontrole. Dr ne derse artık. Dua et canım bol bol. Allah çıktığımız bu yolda yardım etsin. Bize de herkese de.
Bende hamile arkadaşlardan cevap bekliyorum transfer edilen embriyo kaliteniz nasıldı kaçıncı gündü bi de transfer sonrası nelere dikkat ettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?