Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

3 kutu puregon
1 kutu ovitrelle
3 kutu cetrodite yazdı canım.700 Tl tuttu raporsuz. 3 yılımız dolmadığı için rapor çıkaramadılar bize.
Tekrar pazartesi çağırdı. Sen regl olmadın daha değil mi?

Cnm ovitrelle catlatma ignesi de digerleri ne icin acaba?yumurta gelistirici olarak gonalf f yaziyolardi acaba bunlardan biri onun muadilimi?sana yazmamis.polikistikover falan var dedimi sana?

Cnm ovitrelle catlatma ignesi de digerleri ne icin acaba?yumurta gelistirici olarak gonalf f yaziyolardi acaba bunlardan biri onun muadilimi?sana yazmamis.polikistikover falan var dedimi sana?

Puregon gonal-f in muadiliymiş canım. Ben onu vurulmaya başladım dün. Kalem verdiler. Kalemi 200 e ayarlayıp vuruyorum.

Bir de bişey soracam bilen varsa cevaplayabilir mi???
Bana verilen iğne puregon300. Kalemle 200 e ayarlayıp vuruyoruz. Ama hemşire bize bir iğneyi iki kere kullan, kalanları getir biz birleştirelim dedi. Acaba yanlış mı anladım ben. İğne 300 lük ya, iki kere kullanılabilir mi? Yoksa bu rakamlar farklı değerleri mi gösteriyor.

Polikistik over var bende zaten canım. Evlenmeden önce vardı. Geçen ay adet olamadım bu ay ilaçla oldum dedim olsun yumurtalıklar gayet iyi dedi.

benim bir arkadşaımda ona tedaviye başlamıştı. şuan 5 aylık bir bebeği ar.

Son düzenleme:
HANIMLAR HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM BEN DE RAMAZAN ÇIKANA KADAR Bekleyecem sonra olmazsa kayseri turgut ey e gidecem..burdan yorumlarınızı okudum iyi bir doktormuş..benim sorun bir tüp bebk için 1 ay lık süre yetiyor mu bir de ilk görüşmeye gitiğimiz zman normal ir zamanda mı gitmemiz gerekiyor yoksa adetli olmak mı gerek..ilk görüşme için sordum..teşekkür ediyorum.....

Şimdi canım bende turgut beyin hastasıyım ama önce doktor muayene etmesi gerekir adetiyin 2. Veya 3. Günü gidebilirsin

Şimdi canım bende turgut beyin hastasıyım ama önce doktor muayene etmesi gerekir adetiyin 2. Veya 3. Günü gidebilirsin

ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIIM BENİM GEÇMİŞ OLSUUN GÜZEL HABERLER yazasın burayaaa...

canım seni bulamayınca buraya girip yazılarını okuyup bilgi alıyorum nasılsın tedavi nasıl gidiyor bi anlat bakalım yazmışsın ama pek anlamadımmm

Canım benimmm. Sağol. Dün gittik canım tedaviye başlamaya karar verdik. Bazı iğneler verdi dün başladım. Pazartesi tekrar gideceğim kontrole. Dr ne derse artık. Dua et canım bol bol. Allah çıktığımız bu yolda yardım etsin. Bize de herkese de.

canım benimm allah hakkında hayırlısını versin inşallahhhh iğneler ne için yumurtalık büyütmek için mi tüp bebek ne zaman olcak dularım hep seninleee bu konularda biraz bilgisizim ama hep yanındayım cnm allah yar ve yardımcın olsun herkesin nerde varsaa

Bende hamile arkadaşlardan cevap bekliyorum transfer edilen embriyo kaliteniz nasıldı kaçıncı gündü bi de transfer sonrası nelere dikkat ettiniz

Canim benim iki embriyomda grade 2 idi ikiside tuttu,bebisimin birinin kalp atislarini duyamadik ama kizisim simdi 17 haftalik sukurler olsun.kalitenin bi onemi yok RABBIM ol dedikten sonra oluyor.protein agirlikli beslendim,bol su meyve ceviz ve badem tukettim.

Merhaba bu gün bebeğimle tanistim teyzeleri minicik bi gorseniz. Turgut bey haftaya yine gel dedi fakat başka bir doktora git filan demedi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…