kayseri acıbadem hastanesinde doğum yapan var mıııı?

Merhabalar, ben de Acıbadem de doğum yapacağım inşallah, Doktorum Elif Çınar. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler

Merhaba, doğum yaptınız herhalde. Allah uzun ömür versin bebeğinize. Ben de mustafa beye gidiyorum. Sezeryan mı normal doğum mu yaptınız. Ben normal doğum istemiyorum. İsteğe bağlı sezeryan oluyor mu?
Merhaba, sizinle nerdeyse aynı tarihlerde doğum yapacağız :) nasıl gidiyor, ilk bebek mi sizin ki.

Merhaba, sizinle nerdeyse aynı tarihlerde doğum yapacağız :) nasıl gidiyor, ilk bebek mi sizin ki.
merhaba,evet ilk bebek benim. Çok şükür bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar. Sizin nasıl gidiyor? Umarım iyidir

Kızlar 2016 da yani yeni doğum yapan var mı? Hastane ücretleri nasıl? Sunulan hizmetler neler

mustafa taş kadar bilgisiz tecrübesiz bir doktor yok. doğumumu mustafa taş yaptırdı çocuğumun kolunu çektiği için sinrleri koptu ve engel var. kimseye tavsiye etmiyorum sakın gitmeyin.

Merhaba.2014 yılında elif çınar da doğum yapmıstım.çok memnun kaldım.hala daha kendisine gidiyorum.güleryüzlü ve işinde başarılı.herkese tavsiye ederim.yine doğum yapsam kendisine giderim.doğum anında ve sonrasında ki ilgisini unutamam.ücret olarak standart paket seçmiştik.standartın içinde fotoğraf yoktu o zaman.ayrı ücret ödemiştik foto için.dogumum ocak ayındaydı.doğumu bu aylara gelenler ücreti aralıktan önce ödemesini tavsiye ederim.biz öyle yaptık.çünkü yılbaşindan sonra zamlı tarife oluyor.aklınızda bulunsun.allah kucağınıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…