kayseri acıbadem hastanesinde doğum yapan var mıııı?

En yeni fiyatları ben söyleyim arkadaslar standart paket 2500 tl gold paket 3500 tl VIP paket de 4500 tl daha bugün sordum tabi fiyatlar üstünden indirim falan olur mu bilmiyorum

Arkadaşlar Acıbadem'e giden var mı Mesut kayman Aralık'ta ayrılıyormuş yerine Mustafa Taş isminde bir doktor başlamış Erciyes Üniversitesinden gelmiş giden var mı?

mesut bey'in hastasıyım eğer ayrılırsa çok büyük boşluğa düşerim. umarım gitmiyordur. çarşamba günü randevum var. soracağım

Arkadaşlar merhaba ben de kayserideyim ve 3 aylık hamileyim hümaya gidiyorum ama acıbademi tavsiye ettiler muayene fiyatları ne kadar acaba ben hümada doçent doktora gidiyorum 50 tl ama hüma çalışanlarından hiç memnun değilim açıkçası insana rahatsız hissettiriyolar hareketleriyle lütfen bilgi alabilir miyim acaba

Canım bende acıbademe gidiyorum.Acıbadem gayet iyi.Çok kalabalık değil fazla sıra beklemiyorsun.Turgut Beyle Özge Hanıma gittim ben ikiside çok iyi çok nezaketli insanlar.Diğer çalışanların tavırları zaten hastaneden ziyade karakterle alakalı ama onlarında hepsi kibar ve geneli güleryüzlü.
İşte acıbademin tek eksisi var o da fiyatı :)
Muayeneler 77 tl.Fark çok fazla değil aldığın hizmete göre.Ama doğum çok pahalı o bizi biraz düşündürüyor.En uygun doğum paketi 2750 tl.Diğer hastanelerin en pahalı vip doğumundan bile pahalı.Biz de Hümada Cahit beyle bir görüşmeyi düşünüyoruz ama emin değiliz.Pahalı da olsa bebişlerimiz için acıbademde yapacağız galiba doğumu.

Tatlım şuan hala devam ediyomusun ben memorialdeyim ama acıbademden pahalı giriş 80 tl ama doğum vip hali 2.500 acaba acıbademin vip fiyatı nekadar bilginiz varmı bide vip olmayan fiyatı nedir

Tatlım şuan hala devam ediyomusun ben memorialdeyim ama acıbademden pahalı giriş 80 tl ama doğum vip hali 2.500 acaba acıbademin vip fiyatı nekadar bilginiz varmı bide vip olmayan fiyatı nedir
Canım acibademde 3 paket var. Fiyatlar 2750 3750 4750. Ama standart pakette bile baya bir hizmet var. Biz standart paket ile acibademde doğum yapmayı düşünüyoruz inşallah.bu pakette kuaför kutlama yemeği lohusa şerbeti meyve tabağı falan filan varmış. Vip te fazladan suit oda fotoğraf gibi şeyler var.oda süsleme var birde. Standart pakette oda süsleme yok.sadece kapı süsü var.memorialın vipinde neler varmış merak ettim.ama ben acibademe güveniyorum hastane olarak.humaya gittim içim ısınmadı.

tatlım çok kararsızım memeorialdeki doktorumdan çok memnunum ama sürekli giriş ücreti değişiyor doğum ücretini henüz sormadım istiyorumki doktorumla hastanem bütceme uysun ama çok zor memorialda arkdaşım vipsiz 1.700 yaptı bende standart yapıp oda süslememi filan organizasyonumu kedim yapıyım zaten en fazla 300 lira tutar ama viple yaparsan arada 1.500 tl fark oynuyor yazık yani okadar paraya arkadaşım şuan memorialde devam ediyor ben daha 1 hafta oldu başlayalı daha önce bekarken kontrollere gidiordum sadece oyüzden çok memnunum doktorumdan arkadaşım son 2 ay kala dünya hastanesine geçti daha çocuk olmadan memorialda 3.bini geçti sadece kontrol parası tahlil dior 2.500 doğum dediler toplasam 6 bine doğum yapmış olcam dedi daha ilk çocuga bukadar masraf 2ci çocukta naparsam dedi kendisi avukat düşün artık herkez herşeyiyle aynı organizeye 1 liraya yapıor dedi .dünyada vip 1000 tl yaptı doğumu ziyarete gittim mütiş olmuşş doktoru aynur hanımmış ama ben çok kararsızım eşim sen ne dersen ne düşünüyosan iyi bir doktor bul önemli değil dedi ama düşünürsen daha hastane doğum çocugun masrafı çocuk odası 15 liradan çıkıyosun zaten oyüzden memorialde kaldı aklım

Canım ben de memorial denemek istemiştim ama orda enfeksiyonla ilgili olumsuz seyler okudum vazgeçtim.karalamadir falan dedim ama arkadaşımın arkadaşı doğum yaptı üstüne enfeksiyon tedavisi gördü bebek.bir arkadaş daha orda doğum yaptı.o kararını vermişti dr dan memnundu.kafasını bulandırmayim diye bişey söylemedim.onun bebegide enfeksiyon olmuş hastanede yatiyormus.tesadüfmu bilemem ama ben bu korkuyla gidemem oraya.arkadasada soylemedigime pişman oldum şimdi.sende bir doktoruna sor kafanda soru işareti kalmazsa devam.acibadem gerçekten çok pahalı.ben alıştım ve güvendim birakamiyorum. Dünya hastanesinin fiyati gayet iyiymis.ben de araştırayim orayı.ama vazgececegimi sanmıyorum.birde benim bebisler ikiz.erken doğum küvez falan ihtimali var.riske atmak istemiyorum

kızlar merhaba ben daha1,5 aylık hamıleyım kontrollere baslayıp dogumu da acıbademde yapmak istiyorum ü
ablam dogumunu mesut beyde yapmıstı cok memnun kaldık suqanda kontrollere mustafa taş gidiyorum ama halen kararsızım nasıl bir doktor gıden varsa yardımcı olurmu
yada orda baska bır doktorda tavsıye edebılırsınız
birde dogum ücretleri ve acıbadem sıgortası hakkında guncel bılgısı olan arkadaslar
LUTFENNNN YARDIMCIII OLUNNNN !!!

tatlım onu bende çok merak ediyorum acıbadem 2015 de fiat kesin yükselir ancak 2014 fiatlarını öğrenebiliriz ama 2015 değişir bilgeleri banada haberdar edersen sevinirim bende muane ve doğum ücretlerini çok merak ediyorum

ben dün acıbademle görüştüm dogum ücreti 2750tl artı buna 500 tl epıdural ucretı alıyorlarmıs. eger gebelık basladı ıse sıgorta yaptırsanız bıle yararlanamıyormusunuz.bizginize bayanlar :)

ben dün acıbademle görüştüm dogum ücreti 2750tl artı buna 500 tl epıdural ucretı alıyorlarmıs. eger gebelık basladı ıse sıgorta yaptırsanız bıle yararlanamıyormusunuz.bizginize bayanlar :)

:) ben sigortalıyım doğum yapana kadarda çalışacam anlaşıldı hiçbişekilde faydası olmuyacak bu fiyat 2015 3.bin olur 500 de epıdural 3,500 tl çok fazla sgksız olsa iyiymiş derim ama sgk oldugu halde böyleyse çok yazık çalışan anlar 1.500 maaş aldıgım halde hiçbirşeye yetmior .belki ben evde otursam eşim çalışşsa bilmezdim ama kendim çalıştıgım için kıymetini biliyorum yazık bence okadar para memorial giriş ücreti 80 alıyor oraya gidiyorum ama doğumda 1.750 seneye 2bin olur ideal bence acıbadem giriş nekadar peki

canım acıbademde muyayene ucretı 75 tl tahlıller ıcın ayrı uret alıyorlar acıbadem gercekten cok ıı ama paketlerın fıyatları oldukca yuksek malesef o yuzden bede HÜMADA CAHİT BEYE veya DUNYA HASTANESI İBRAHİM DEMİRE Mİ GİTSEM diye düşünüyorum
dogumum ilk gebelik olsada dogumum sezeryan olmak zorunda yakın zamanda bu ıkı doktorun bırınde dogum yapan varsa bana LÜTFEN YARDIMCI OLUN COK ZORLANIYORUM HASTANE DOKTOR KARARINDA

Canım

Canım bizim avukat 1.çocugunu cahit beyde yaptı 2. Çocugu şimdi halen ona gidiyor ve ben hümayı sırf hastane için gitmiorum gitmedim daha önce duydum hijyen değil dediler ama dediğim gibi çok memnunum dedi eşim erkek istemediği için gidemiıyorum yoksa bana çok dedi cahit gibi yok dedi istanbuldan geldi sürekli gider istanbula aylık ordakinede gider ama cahit beyin yerini tutmuyor der dünyada ben geçen hafta aynur hanım ameliyat etti genital bölgeden ilgilendi sewdim ama memoriala gidiyorum ben kontrole filan acil oldugu için beni dunyaya götürmüşler aynur hanım ilgilendi benimle sewdim ama hastaneyi sewemedim çok kalabalık memorialı tenha sıra beklemiorum die sewiyorum aynur hanıma kontrola gittim dikişim için bu hafta randevü verdiği halde saatıim geçti beklemekden agrıdı dikişim kapıda sıra çok diğer ibrahim beyde zeminede hiç yok ama dersenki hastane yönünden dünya doktor yönünden cahit

canım aynı bende senın gibi düşünüyorum ama cahıt bey doktor olarak ıyı herkes dıyo ama hastane acısından kafama takılıyor zaten
senın de kafanı karıstırmak ıstemem ama memorıal hastanesındede hıjyen acısından sıkıntılar olmus bebeklerın den hasta mıkrobu alan felan olmur o yuzden memorılı hıc dusunmuyorum ben

tatlım bende bilemedim napcamı işte dönüp dolaşıp acıbademe gidicem heralde şimdi başka özel sorunum için aynur hanıma gidiyorum ama bebek olursa artık allah büyük ama heralde acı bademe giderim belli değil şimdilik memorial temiz die gidiyorum muane ücreti çok fazla aslında acıbadem memorıaldan uygun ama doğum paketleri çok pahalı hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…