kayseri acıbadem hastanesinde doğum yapan var mıııı?

KIZLAR HÜMADA CAHİT BEYDE SEZERYANLA DOGUM YAPAN HASTANE VE DOKTOR HAKKINDA BILGI VERECEK KIMSE YOKMU !!!!!!!!!!!!

KIZLAR HÜMADA CAHİT BEYDE SEZERYANLA DOGUM YAPAN HASTANE VE DOKTOR HAKKINDA BILGI VERECEK KIMSE YOKMU !!!!!!!!!!!!

canım benim yakın birisi avukat kendisi geçen yıl oldu şimdi yine 2ciye hamile ona gidiyor çok memnunum d,yor bana sürekli öneriyor eltimde gidiyor aile boyu ona gidiyoruz dedi

bende kararımı verdim cahit beye devam edicem vip paketini almayı düşünüyorum allahım pişman etmesin çok korkuyorum pişman olmaktan

Kizlar mrb acibademde dogum yapanlar tecrubelerinizi yazarmisiniz yanima nelere almam gerekiyor en cok ihtiyac duyulan sey ne oluyor mesela ?

Kizlar mrb acibademde dogum yapanlar tecrubelerinizi yazarmisiniz yanima nelere almam gerekiyor en cok ihtiyac duyulan sey ne oluyor mesela ?

canım yanına neler alman gerektiği konusunda tam bilgi veremem ama acıbademde ablam dogum yaptı bende orda yapıcam allah nasip ederse hastane cok ıyı hemsıreler sureklı ılgılenıryor bebek ve senle nasıl emzirmen gerektiği konusunda senı egıtıyorlar sutun gelmezse hemen mama verme taraftarı kesınlıkle degıller memnun kalırsın kesın bence

peki giriş fiyatları doğum fiyatları nedir bilgin varmı

peki giriş fiyatları doğum fiyatları nedir bilgin varmı

çarşamba gunu ablam dogum yaptı acıbademde çok memnun kaldık 3000 paketle 4500 paket arasında cok fark yok bence aradakı fark sadece foto album (kayda deger olan bu bence) dogum sorası bır seans dıyetısyen uygulaması dıyor (1 seans hıc bır ıse yaramaz devam edilmezse) 1 seans psıkolojık destek felan var
ıkısındede olan kuafor dogm sorası yemek lohusa serbetı zıbın takımı ev zıyaretı vs uygulamalar var canım yanı 3000tl paket yeterlı bence dogum ıcın zaten onamlı olan dogumun ıyı gecmesı ve bebekle ılgılenmelerı saglıkla hastaneden ayrılmak zaten gerısı teferruat bence

Benimde 2 haftam var doguma ins iyi gecer hastane odasi kapi susu filan nasildi peki ben odami kendim suslicem ama odalarida hep dolu olunca hic gezemedim icini

Benimde 2 haftam var doguma ins iyi gecer hastane odasi kapi susu filan nasildi peki ben odami kendim suslicem ama odalarida hep dolu olunca hic gezemedim icini

oda susu guzeldı bence en kısa zamanda resmını atabılırsem gorursun odanın ıcını zaten suslemeye ızın vermıyorlar sanırım bant felan yapıstırmayın denmıstı bıze ama tavsıyem sana su dogumdam bır kac gun once gıt dogum katında odanı ayırt ettır dogum sabahıda erken gıt gırısını hemen yaptır cunku bız bıraz gec kaldık o yuzden dogum katındakı odaların hepsı doluydu 2 katta kı servıste bır oda verdıler ıkı kısılık bır odaydı(yanımıza kımseyı almadılar ) benım annem ıcın ıyı oldu yanında kalırken yandakı yatakta da o yattı. baska bırsey soracak olursan yardımcı olmaya calısırım.

Bize odayi susleyebilecegimizi soylediler tabi bazi sartlari var.bend ufak capli biseylerle suslicem.benimki sezeryan olacagi icin gunum belli herhalde ona gore odayi ayarlarlar diye dusunuyorum. Ins bi aksilik cikmaz tabi.by haftada mutlaka yukari cikip bos bi odaya cikmak istiyorum soncta okadar para vericez son dakikaya kalsin istemiyorum.

ablamın kı de sezeryan oldu gunu oncesınden bellıydı bız yıne oda sorununu yasadık bilginiz olsun

Kizlar merhaba bende suan acibademde mustafa tas a gidiyorum.benimde 2. Gebeligim ilkinde özel erciyeste rakip turana yaptirdim dogumu.sezeryan oldum.ameliyat sonrasi cok agrim oldu psikolojim bozuldu.bebegime bile sevinemedim.hastaneye yatistan itibaren tek tek dogum oncesi ameliyat sirasini ve dogum sonrasini yasayanlar anlatabilirler mi?

Canim oncelikle 9 aylik hamilelik surecimi basindan beri mustafa beey takip etti.guler yuzlu ve anlayisli bi Dr. Saat kac olursa olsun arayip bilgi alabiliyorsun ve acil durumda yonlendiriyor.Son ayimda sikintilI bi surecte yakin takip yptigi icin supriz bi dogum yapmadan 36 haftada dogurdum.eger yakin takp etmese belki bebegim kuvezde kalabilirDi.hasteneyede 3000 tl verdik bence hakettiler.isi profesyonel yapiyorlar.bi gece kaldik zaten.ama verdigim para mustafa beye helal olsun.ins sizde memnun kalirsiniz

Başka doğum yapan varmi arkadaşlar. .ben de kayseri acıbademde doğum yapacağım 2 ay sonra insallah zamanında olur..yeni doğan ünitesi kaçıncı haftadan sonra var onu biliyormusunuz

Merhaba, doğum yaptınız herhalde. Allah uzun ömür versin bebeğinize. Ben de mustafa beye gidiyorum. Sezeryan mı normal doğum mu yaptınız. Ben normal doğum istemiyorum. İsteğe bağlı sezeryan oluyor mu?

konu baya geri kalmış, bende 1 hafta sonra kayseri acıbademde doğum yapacam ve kafamda deli sorular var.
çok fazla bir bilgi paylaşımı olmamış hastane ile ilgili malesef, eğer doğum yapan bayanlar yazıyı görüp geri dönüt yaparlarsa çok iyi olur.
ben odayı rezervasyon yaptırmak ve seçmek istediğimi söyledim ve yardımcı olan bayan bütün odaların aynı olduğunu gerek olmadığını söyledi, ne kadar doğru bilemiyorum. bebeğe hastane çıkışı götürmeye gerek varmı yada ne almamız lazım. anne için ne önerirsiniz, galiba orda hasta bezi veriyorlarmış. odaları nasıl hasta haricinde iki kişi yatabilir mi odada yani annem ve eşim kalacaklar yanımda mecburen şehir dışından geldiğimiz için. resimleri varsa odaların atabilen olursa çoook makbule geçer.

Ben mayis ayinda dogum Yaptim.odalari reserve yaptiramiyorsunuz cunku hastane full dolu oluyor hangisi bossa ona aliniyorsunuz.bebek icin tabiki gerekli hastane cikisini alin hastane ilk dogdugunda tulum giydiriyor ama ben cikartmisTim. Daha guzel seyleri almistim.odada tek kisi kalacak cek yat var zatn iki kisi refakatci birakmiyorlar.bi gece kaliyorsunuz zaten ama sehir disinda geliyorsaniz konusup bisey yapabiler

Allah razı olsun canım, hastane çantasına her bebek için ikişerli koydum kıyafet ama içim içimi yeiyordu gereksiz mi alıyorum diye iyi yapmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…