• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri acıbadem mi İzmir irenbemi

Hayalimsin3803

Tuanam güzel kızım 🥰🤗🤗
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2021
1.706
2.121
83
38
Denizli
Kayseri acıbadem de Mustafa taş çok karşıma çıkıyor arkadaşlar birde İzmir irenbe de Alper biler burda deneyimi olan arkadaşlar yazabilirmi ücreti nasıl ilgileri nasıl

Kayseri acıbadem de Mustafa taş çok karşıma çıkıyor arkadaşlar birde İzmir irenbe de Alper biler burda deneyimi olan arkadaşlar yazabilirmi ücreti nasıl ilgileri nasıl
Tabiki de Mustafa taş hocam bence çok iyi bir doktor şuan tedavi aşamasındayım inşallah önce Rabbim izniyle sonra da Mustafa hocamın sayasinde Rabbim nasip eder

Tabiki de Mustafa taş hocam bence çok iyi bir doktor şuan tedavi aşamasındayım inşallah önce Rabbim izniyle sonra da Mustafa hocamın sayasinde Rabbim nasip eder
Ben kayseriliyim canım Denizli'de gelinim 2 gün önce dış gebelik ten sol tüp alindi ailemin yanına gelmeyi düşünüyorum Mart Nisan gibi bende Mustafa taş ta karar kılacak gibiyim ne kadar acıbadem tüp Bebek şu an fiyatı

Ücretini söylemeyen hastaneye de asla sıcak bakamıyorum bu yüzden kararsızım ben taaa burdan gideceğim para hazır olmazsa napcam orda o yüzden fiyat almak şart

Ücretini söylemeyen hastaneye de asla sıcak bakamıyorum bu yüzden kararsızım ben taaa burdan gideceğim para hazır olmazsa napcam orda o yüzden fiyat almak şart
Fiyat 20 bin hastene istiyor ama ek ücretler tabikide oluyor ilaca falan doktor eğer başka bişey istemezse bu fiyat bide yılbaşından sonra değişmezse tabi

Fiyat 20 bin hastene istiyor ama ek ücretler tabikide oluyor ilaca falan doktor eğer başka bişey istemezse bu fiyat bide yılbaşından sonra değişmezse tabi
Değişir illaki canım ya bide hastanede doktorlar 35 yaş üstü ne ilaç raporu çıkarıyor Mustafa beyde varmı acaba bu sistem

35 yaş üstüne olduğunu bilmiyorum ama bende ropor çıkartım Erciyes uversitesinde 5 bin falan hastaneyi karsiliyo gonalaf iğnenin bir kismini

35 yaş üstüne olduğunu bilmiyorum ama bende ropor çıkartım Erciyes uversitesinde 5 bin falan hastaneyi karsiliyo gonalaf iğnenin bir kismini
Geleyim de şu ameliyatın izlerini bı atlatayim 3 ay dedi doktorum Allah izin verirse denicem Mustafa taş i inşallah mucize olur bu kez 2.kez denedim Kayseri 3 olacak

Bu
Merhaba bende kayseri acibademde tedavi gordum 10 gun once transfer yapildi bugun pozitif haberimi aldim mustafa bey doktorumdu evet cok yogun bir doktor pek konusma firsati bulamiyorduk 6 saat yol gidiyorduk 1 dk muayene olup cikiyorduk ama hep guvendim dogru teshis koydu bana ilk muayenede bana havuz yapabiliriz dedi rezerv az dedigi gibi de oldu ilk 3 embriyom oldu dondurdular sonra 2 ay rahim dinlendirdik tekrar yumurta buyuttuk toplafik yine 2 ay rahim dinlendirdik ve sonunda transfer gunu geldi ve pozitif hic bir seyi aceleye getirmediler allah razi olsun hepsinden

Back
X