Kayseri Acıbadem tüp bebek

sivas58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2020
87
121
43
29
Kızlar Şubat ayı Allah’ın izniyle transfer olcak adeti bekliyorum varmı benim gibi bekleyenler gidenler yaptıranlar sorunlarınız neydi konuşalım

Mrb kızlar bende geçen yol Acıbadem gökalp beyde 2 kere negatif yaşadım.Hiçbir sebep söylemedi araştırma yapmadı. Buyıl aynı hastanede başka bir doktorda deneyeceğim Rabbim hepimizin duasını hayretsin.

gökalp hocam Türkiye'de ve kayseride güvenebilcegim tek hekim samsunda 2 kere başarısız denemeden sonra kayseriye geldilk ve tek seferde gebe kaldım şuan 10.haftam ve ikiz bebeklerimi bekliyorum herkese tavsiye ediyorum herkes gözü kapalı gökalp hocama gelebilir

Hayırlısı olsun canım hakkında sorun ne kaynaklı sizde

Oh bi iyi yorum gördüm ya tamda transfer zamanı Allah kucağına almayı nasip etsin canım sizde sorun neydi kaç haftalık oldunuz

Güzel bir sonuç almışsınız moral ve motivaSyonunuzu asla bozmak istemem.umarım herşey yolunda gider.hayırla alırsınız bebeklerinizi kucagınıza...

ileri derece hareketli sperm yetersizliği dediler başka bir sebep söylenmedi.hakkımızda hayırlısı
Ah canım yaa çok üzüldüm genelde erkek problemliyse çok duydum tutmayan ama embriyolara DNA hasar baktırıp tekrar deneyin umudunu yitirme sakın İstanbulda Ankara’da iyi doktorlar var erkek kaynaklı biraz sıkıntı oluyor üroloji falan görüşülmeli

Sebepsiz infertilite. Sadce cok az pıhtılasma bozukluğı var. Sizdeki sorun nedir.
Çift rahim pco tek tüp kapalı Mustafa hocada Gökalp hocada çok başaralı ama Gökalp hoca daha bi çoook yoğun bilgi olarak dersen Gökalp hoca gerçekten mükemel bilgiler verir herşeyi bilir takip eder özellikle yurt dışı tüp bebek kitaplarına bakar takip eder ve çok başaralı tüp bebek doktorların yanında staj görmüş

Ne zor sürecler değil mi. Ben ilk olarak arzu hanımda ( memorialde) tüp bebek yaptrdm. Dıs gebelik oldu. Ama kadın o kadar umursamaz ki anlatamam. Psikolojimi alt üst etti. Suan kime gitmek mantıklı bilmiyorm. Arkadım mustafa beyde yaptrdı. Cok şükür bir kızı var. Ve doktoru cok beğenen biri. Bende gidip görüstm aslnda. Ama aceba göremediğim bisey varmı diye endişeleniyorm. Neye karar vermem gerektiğini bilmiyorm

toplamda 3 tane uyduruk hesap ile bu akşam siteye üye olup prof dr gökalp öner için iyilik mi yaptığınızı düşünüyorsunuz? Siz bu yazdığınız pozitif yorumlar yüzünden insanlara umut oluyorsunuz.

yazık ...

Çok üzüldüm canım ya Bende çok kararsız kaldım ama bi arkadaş aracılığıyla gittim Gökalp hoca gerçekten mükemmel bilgileri var cumartesi günleri canlı yayın açar instagmramda takip et gir izle çok güzel anlatır onun sayesinde çok bilgiler edindim sperm sıkıntısı olanların tutmamış genelde ama sperm biraz daha hassas DNA hasar olabiliyor tabiki herşey kısmet Allah verecek olacak orası ayrı bana önce histeroskopi amleyatı yaptı herşeyi garantiye aldı bu saatten sonra Allah’a kalmış kalkıp burda yapamadı edemedi diyemem çünkü bana elinden geleni yaptı daha transfer olmadım gerçi ama ben memnunum

Mustafa taşda bana histeroskopi ve rahime cizik atmaktan bahsetmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…