Gökalp hoca sorun neydi sizin doktor kimdiBen yeni negatif aldım.malesef sizin doktor kim
Benimki de Gökalp beydiGökalp hoca sorun neydi sizin doktor kimdi
Tekrar deneyin canım yılmayın Alllahtan Ümit kesilmez sorun neydi neden tutmadı bilgi verdi miBenimki de Gökalp beydi
Hayırlısı olsun canım hakkında sorun ne kaynaklı sizdeMrb kızlar bende geçen yol Acıbadem gökalp beyde 2 kere negatif yaşadım.Hiçbir sebep söylemedi araştırma yapmadı. Buyıl aynı hastanede başka bir doktorda deneyeceğim Rabbim hepimizin duasını hayretsin.
Oh bi iyi yorum gördüm ya tamda transfer zamanıgökalp hocam Türkiye'de ve kayseride güvenebilcegim tek hekim samsunda 2 kere başarısız denemeden sonra kayseriye geldilk ve tek seferde gebe kaldım şuan 10.haftam ve ikiz bebeklerimi bekliyorum herkese tavsiye ediyorum herkes gözü kapalı gökalp hocama gelebilir
Hayırlısı olsun canım hakkında sorun ne kaynaklı sizde
Güzel bir sonuç almışsınız moral ve motivaSyonunuzu asla bozmak istemem.umarım herşey yolunda gider.hayırla alırsınız bebeklerinizi kucagınıza...gökalp hocam Türkiye'de ve kayseride güvenebilcegim tek hekim samsunda 2 kere başarısız denemeden sonra kayseriye geldilk ve tek seferde gebe kaldım şuan 10.haftam ve ikiz bebeklerimi bekliyorum herkese tavsiye ediyorum herkes gözü kapalı gökalp hocama gelebilir
Ah canım yaa çok üzüldüm genelde erkek problemliyse çok duydum tutmayan ama embriyolara DNA hasar baktırıp tekrar deneyin umudunu yitirme sakınileri derece hareketli sperm yetersizliği dediler başka bir sebep söylenmedi.hakkımızda hayırlısı
Canım oda başaralı sonuçları güzel sizde sorun ne pekiKızlar merhabalar. Mustafa taş hakkında ne düşünüyorsunz peki
Sebepsiz infertilite. Sadce cok az pıhtılasma bozukluğı var. Sizdeki sorun nedirCanım oda başaralı sonuçları güzel sizde sorun ne peki
Çift rahim pco tek tüp kapalı Mustafa hocada Gökalp hocada çok başaralı ama Gökalp hoca daha bi çoook yoğun bilgi olarak dersen Gökalp hoca gerçekten mükemel bilgiler verir herşeyi bilir takip eder özellikle yurt dışı tüp bebek kitaplarına bakar takip eder ve çok başaralı tüp bebek doktorların yanında staj görmüşSebepsiz infertilite. Sadce cok az pıhtılasma bozukluğı var. Sizdeki sorun nedir.
Ne zor sürecler değil mi. Ben ilk olarak arzu hanımda ( memorialde) tüp bebek yaptrdm. Dıs gebelik oldu. Ama kadın o kadar umursamaz ki anlatamam. Psikolojimi alt üst etti. Suan kime gitmek mantıklı bilmiyorm. Arkadım mustafa beyde yaptrdı. Cok şükür bir kızı var. Ve doktoru cok beğenen biri. Bende gidip görüstm aslnda. Ama aceba göremediğim bisey varmı diye endişeleniyorm. Neye karar vermem gerektiğini bilmiyormÇift rahim pco tek tüp kapalı Mustafa hocada Gökalp hocada çok başaralı ama Gökalp hoca daha bi çoook yoğun bilgi olarak dersen Gökalp hoca gerçekten mükemel bilgiler verir herşeyi bilir takip eder özellikle yurt dışı tüp bebek kitaplarına bakar takip eder ve çok başaralı tüp bebek doktorların yanında staj görmüş
gökalp hocam Türkiye'de ve kayseride güvenebilcegim tek hekim samsunda 2 kere başarısız denemeden sonra kayseriye geldilk ve tek seferde gebe kaldım şuan 10.haftam ve ikiz bebeklerimi bekliyorum herkese tavsiye ediyorum herkes gözü kapalı gökalp hocama gelebilir
Merhaba arkadaşlar prof dr gökalp öneri instagramdan gördük çok fazla pozitif haberi vardı, bizde 8 yıldır çocuk istemiyle istanbul'da cok tedavi gördük ama olumsuz sonuçlandı ben 36 yaşındayım gökalp hocadan online görüşme talep etti benimle telefonda bizzat kendi görüştü beni kayseriye davet etti, ön tedaviye başlayalım dedi buradan sizlerede sormak istiyorum bana çok ilgili bir hekim gibi benimle 15 20 dk boyunca konuştu sonuçlarıma whatsapp üzerinden baktı ama yinede sizlere sormak istiyorum hanımlar bu hocamız hakkında ne düşünüyorsunuz olumlu sonuç alırmıyım olumlu sonuç almış arkadaşlar varmı?
merhaba hanımlar 11 yıllık evliyim 11 yıllık çocuk istemimiz vardı eşim 3 kez mikrots oldu benim 2 kez başarısız tüp bebek denemem oldu artık olmaz dedikleri zaman prof dr gökalp öner hocamın yanına geldik eşimde azosperm vardı eşime 6 ay ön tedavi yaptı,iyi ki de gitmişiz çoğu kişi 9 saat yol boşuna gitme dedi çok iyi bir doktor şuanda ikizlerim var 8 aylık ne zaman ararsanız her konuda size detaylı şekilde bilgi veriyor, 26.haftada rahim ağzına dikiş atılması gerekiyordu yanımda olamasa bile kayseriden telefonda bize destek oldu o dönemde bizi trabzona yönlendirdi sürekli telefonla bize destek oldu hamileliğim boyunca destek oldu gözünüz kapalı her yerden gelebilrisiz değil 9 saat 18 saat bile olsa prof dr gökalp öner hocam için değer, gökalp öner hocamla ilgili tüm süreçi sizinle paylaşabilirim isterseniz mesaj yoluyla bana ulaşabilirsiniz.
Çok üzüldüm canım yaNe zor sürecler değil mi. Ben ilk olarak arzu hanımda ( memorialde) tüp bebek yaptrdm. Dıs gebelik oldu. Ama kadın o kadar umursamaz ki anlatamam. Psikolojimi alt üst etti. Suan kime gitmek mantıklı bilmiyorm. Arkadım mustafa beyde yaptrdı. Cok şükür bir kızı var. Ve doktoru cok beğenen biri. Bende gidip görüstm aslnda. Ama aceba göremediğim bisey varmı diye endişeleniyorm. Neye karar vermem gerektiğini bilmiyorm
Mustafa taşda bana histeroskopi ve rahime cizik atmaktan bahsetmistiÇok üzüldüm canım yaBende çok kararsız kaldım ama bi arkadaş aracılığıyla gittim Gökalp hoca gerçekten mükemmel bilgileri var cumartesi günleri canlı yayın açar instagmramda takip et gir izle çok güzel anlatır onun sayesinde çok bilgiler edindim sperm sıkıntısı olanların tutmamış genelde ama sperm biraz daha hassas DNA hasar olabiliyor tabiki herşey kısmet Allah verecek olacak orası ayrı bana önce histeroskopi amleyatı yaptı herşeyi garantiye aldı bu saatten sonra Allah’a kalmış kalkıp burda yapamadı edemedi diyemem çünkü bana elinden geleni yaptı daha transfer olmadım gerçi ama ben memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?