Kayseri Acıbadem tüp bebek

Yaaa neden böyle şeyler yapıyorlar ki

S sabriyehun , S sengulordu52 ve M melikefindik55 bu 3 aynı kişi desem ki aynı kişi. Hocadan pozitif sonuç aldılar ve teşekkür amacı ile böyle bir hat yaptılar öylede değil. Yapılan tamamen PR çalışması zira bir hesapta hocayı soruyor nasıl diye diğer hesabında ise ikizleri bekliyorum diyor.

Yazık demiştim ya yazıktan öte kalıbınıza tüküreyim

İnşllah güzel haberlerini alırz canım. Hayırlısı olsun hakkknda. Yaş kac? Bide kacıncı deneme sizin
24 yaşındayım canım ilk denemem ben hiç doğal yoldan hamile kalamadım hani kimyasal bile olmadı 2 buçuk sene oldu sen kaç yaşındasın kaçıncı deneme

Yaaa neden böyle şeyler yapıyorlar ki

neden mi ?

Anlatayım internette özellikle sosyal medya da bunlar için iyi yorum yazan para ile tutulmuş adamları var. bu kişilerin pr çalışması yapılıyor, isim bilinirliği artıyor. Bu site güvenilir diye burada yorum yazan her şerefsizin yorumunu ciddiye alıp bu doktorları seçiyorsunuz. Doktorlar yeminler ediyor bundan haberim yoktu diye sonra bize hemen bir ihtarname yolluyorlar vs vs vs...

24 yaşındayım canım ilk denemem ben hiç doğal yoldan hamile kalamadım hani kimyasal bile olmadı 2 buçuk sene oldu sen kaç yaşındasın kaçıncı deneme
Ben 91liyim. 30 oldm bikez doğal yoldan gebe kaldm. Ondada düşük oldu. 2019da düşük yaptm. Artk cok stres yaptığm için tüp bebek yaptrmıstım. Ondada hüsran işte

Ben 91liyim. 30 oldm bikez doğal yoldan gebe kaldm. Ondada düşük oldu. 2019da düşük yaptm. Artk cok stres yaptığm için tüp bebek yaptrmıstım. Ondada hüsran işte
Çok zor süreçler çok üzülüyorum böyle insan yıpranıyor kaç saatlik yollardan gidiyoruz maddi manevi yorucu yazarım sonucumu ben sen nezaman gitmeyi düşünüyorsun

Çok zor süreçler çok üzülüyorum böyle insan yıpranıyor kaç saatlik yollardan gidiyoruz maddi manevi yorucu yazarım sonucumu ben sen nezaman gitmeyi düşünüyorsun
Benm normalde ocak regl inde baslamam gerekiyordu. Ama baslayamadım. Maddi manevi sorunlardan dolayı. Ama acayip stres oldm artk. Yorduda bu sürec tabi

Benm normalde ocak regl inde baslamam gerekiyordu. Ama baslayamadım. Maddi manevi sorunlardan dolayı. Ama acayip stres oldm artk. Yorduda bu sürec tabi
Evet çok paralar döküyoruz inşllah sonu güzel olur tüp bebekle mi dış gebelik oldu senin

Bu konuyla ilgili söyleyecek çok cümlem var ama o zamanları hatırlayıp psikolojimi bozmak istemiyorum ve size kesinlikle katılıyorum.

Bela okumayım diyorum.. Allah bildiği gibi yapsın böyle sahte profil açıp reklamını yapıp bizi boş yere umutlandıranları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…