Oda başaralı ikiside iyi ben gittiğimde görüyorum yani çok yoğunlar hakkımızda hayırlısıMustafa taşda bana histeroskopi ve rahime cizik atmaktan bahsetmisti
Yaaa neden böyle şeyler yapıyorlar kitoplamda 3 tane uyduruk hesap ile bu akşam siteye üye olup prof dr gökalp öner için iyilik mi yaptığınızı düşünüyorsunuz? Siz bu yazdığınız pozitif yorumlar yüzünden insanlara umut oluyorsunuz.
yazık ...
İnşllah güzel haberlerini alırz canım. Hayırlısı olsun hakkknda. Yaş kac? Bide kacıncı deneme sizinOda başaralı ikiside iyi ben gittiğimde görüyorum yani çok yoğunlar hakkımızda hayırlısı
24 yaşındayım canım ilk denemem ben hiç doğal yoldan hamile kalamadım hani kimyasal bile olmadı 2 buçuk sene olduİnşllah güzel haberlerini alırz canım. Hayırlısı olsun hakkknda. Yaş kac? Bide kacıncı deneme sizin
Yaaa neden böyle şeyler yapıyorlar ki
Ben 91liyim. 30 oldm bikez doğal yoldan gebe kaldm. Ondada düşük oldu. 2019da düşük yaptm. Artk cok stres yaptığm için tüp bebek yaptrmıstım. Ondada hüsran işte24 yaşındayım canım ilk denemem ben hiç doğal yoldan hamile kalamadım hani kimyasal bile olmadı 2 buçuk sene oldusen kaç yaşındasın kaçıncı deneme
Çok zor süreçler çok üzülüyorum böyle insan yıpranıyor kaç saatlik yollardan gidiyoruz maddi manevi yorucu yazarım sonucumu ben sen nezaman gitmeyi düşünüyorsunBen 91liyim. 30 oldm bikez doğal yoldan gebe kaldm. Ondada düşük oldu. 2019da düşük yaptm. Artk cok stres yaptığm için tüp bebek yaptrmıstım. Ondada hüsran işte
Benm normalde ocak regl inde baslamam gerekiyordu. Ama baslayamadım. Maddi manevi sorunlardan dolayı. Ama acayip stres oldm artk. Yorduda bu sürec tabiÇok zor süreçler çok üzülüyorum böyle insan yıpranıyor kaç saatlik yollardan gidiyoruz maddi manevi yorucu yazarım sonucumu ben sen nezaman gitmeyi düşünüyorsun
Evet çok paralar döküyoruz inşllah sonu güzel olur tüp bebekle mi dış gebelik oldu seninBenm normalde ocak regl inde baslamam gerekiyordu. Ama baslayamadım. Maddi manevi sorunlardan dolayı. Ama acayip stres oldm artk. Yorduda bu sürec tabi
Evet malesf. Tüp bebekle dıs gebeliği yaşadımEvet çok paralar döküyoruz inşllah sonu güzel olur tüp bebekle mi dış gebelik oldu senin
Evet malesf. Tüp bebekle dıs gebeliği yaşadım
Bu konuyla ilgili söyleyecek çok cümlem var ama o zamanları hatırlayıp psikolojimi bozmak istemiyorum ve size kesinlikle katılıyorum.S sabriyehun , S sengulordu52 ve M melikefindik55 bu 3 aynı kişi desem ki aynı kişi. Hocadan pozitif sonuç aldılar ve teşekkür amacı ile böyle bir hat yaptılar öylede değil. Yapılan tamamen PR çalışması zira bir hesapta hocayı soruyor nasıl diye diğer hesabında ise ikizleri bekliyorum diyor.
Yazık demiştim ya yazıktan öte kalıbınıza tüküreyim
Bela okumayım diyorum.. Allah bildiği gibi yapsın böyle sahte profil açıp reklamını yapıp bizi boş yere umutlandıranlarıgökalp hocam Türkiye'de ve kayseride güvenebilcegim tek hekim samsunda 2 kere başarısız denemeden sonra kayseriye geldilk ve tek seferde gebe kaldım şuan 10.haftam ve ikiz bebeklerimi bekliyorum herkese tavsiye ediyorum herkes gözü kapalı gökalp hocama gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?