Aynı hastanede başka bir doktorda Ocak ayında başarısız bir tüp bebek denememiz oldu. Eşim o kadar çok üzülmüştü ki o anları allah kimseye yaşatmasın. 2 ay sonra yolumuz Cağlar Hocamla kesişti. İnsanlara yaklaşımı dinlemesi herşeyi ayrıntılı şekilde dinleyerek cevap vermesi bizi gerçekten cok şaşırttı. Bizi ön degerlendirme yapması tahlilleri istemesi çok şaşırttı.Herşeyi inçe ayrıntısı ile açıkladı. Çünkü ilk başarısız denememizde 14 günde herşey bitmişti ve bunları görmedik. Tekrar Çaglar hocamla tedaviye başladık. ve şuan eşim 10 haftalık hamile.O kadar pozitif o kadar hastasini dusunen o kadar emeğini esirgemeyen bir doktor ki insan hala boyle insanlar varmi diye düsünüyor. Çaglar hocama ne kadar teşekkür etsem azdır. Tüp bebek ve gebelik sürecinde her zaman kendisine rahatlıkla ulaşabildim en riskli dönemler de her zaman çok ilgiliydi ve her zaman yanimizdaydi.Modern tıbbın olanakları bilgisi tecrübesi ve bana bir abi gibi yaklaşarak o süreçte terapisi bir psikolog gibi yaklaşımı cok özeldi. Çünkü hocamla aranızdaki iletişim ve güven duygusu bu uzun yolda size güç veriyor. Her ay muayene zamanını eşim ve ben sabırsızlıkla bekliyoruz zamanın geçmesini. Herşeyin sonunda önce Allah’ın sonra Çağlar Hocamın sayesinde eşim hamile kaldı. Herkesin Çağlar Hocama güvenerek ve tereddüt etmeden gidebilir.