Baya pahaliymis ya dogumu kaca diyorBen zeki yılmaz a gidiyorum canım. 300 tl muayene ücreti
4 hastane alternatifi sunuyor erciyes kızılay memorial ve acıbadem. Sen oraya ücret yatırıyorsun hastaneler anlaşmalı olduğu için normal fiyatının daha altında fiyat çekiyorlar. Bir de doktorun kendi aldığı para var onu bilmiyorum ne kadar.Baya pahaliymis ya dogumu kaca diyor
Gecmis olsun canim doktorun mu yonlendiriyor fiyati nasil dusuruyorlar ben ankarada cok hastane biliyorum bazi anlasmayla dusurenler faydalanmistim da ama kizilayin anlasmalari hic fiyata yansimiyor4 hastane alternatifi sunuyor erciyes kızılay memorial ve acıbadem. Sen oraya ücret yatırıyorsun hastaneler anlaşmalı olduğu için normal fiyatının daha altında fiyat çekiyorlar. Bir de doktorun kendi aldığı para var onu bilmiyorum ne kadar.
Bende pıhtılaşma sorunu var canım tedavi gördüm o yüzden Zeki beyi tercih ettim
Canım mesela acıbadem normalde 7 bin ama zeki beyin hastalarına 6500 yapıyorlarmış. Ama tabi doktora ekstra verileceği için her türlü daha pahalı.Gecmis olsun canim doktorun mu yonlendiriyor fiyati nasil dusuruyorlar ben ankarada cok hastane biliyorum bazi anlasmayla dusurenler faydalanmistim da ama kizilayin anlasmalari hic fiyata yansimiyor
Hmm anladim canim ne olursa olsun heryerle anlasmasida olsa hastadan gene fazla fazla para cikiyorCanım mesela acıbadem normalde 7 bin ama zeki beyin hastalarına 6500 yapıyorlarmış. Ama tabi doktora ekstra verileceği için her türlü daha pahalı.
Kızılay ve erciyes ı bilmiyorum ama
Benim yakın bir arkadaşım erciyes kartalda yaptı çok memnun kalmıştı. Oranın da 1500-2000 civarı sanırımKayseri memorial de özgüç altun agitmeyi düşünüyordum. Muhayene ücreti 200 tl, doğum 5800 dediler. Bu fiyatlara ne olmuş böyle hayret ettim. Çıkacağı yer bellidr da ne doç ne prof üstelik. Üzülerek başka alternatifler aramaya başladım. Erciyes kartaldan memnun olan var mı?
Bende ona gitmeyi düşünüyorum tavsiye eder misinizKızılay hastanesinde muayene yada dogumu olan var mi ben sevda ugura gidiyorum tecrubeli tatli dilli bir bayan tavsiye ederim muayene ucreti 80 tl
Bir yakınım ona gitmişti memnun kaldı ama benim gördüğüm kadarıyla biraz sert mizaçlı bir doktorBende ona gitmeyi düşünüyorum tavsiye eder misiniz
Teşekkür ederim peki siz kime gidiyorsunuz bu konuda tavsiyeye çok ihtiyacım varBir yakınım ona gitmişti memnun kaldı ama benim gördüğüm kadarıyla biraz sert mizaçlı bir doktor
Ben zeki yılmaz a gidiyorum özel muayenehanesi var ama hastane derseniz özgüç beyi tavsiye ederimTeşekkür ederim peki siz kime gidiyorsunuz bu konuda tavsiyeye çok ihtiyacım var
Ozguc bey devletteyken bile bal.gibi seker gibi bi adamdi daha once o kadar ilgili bi doktora devlet hastanesinde hic rastlamamistim sahane bi doktorBen zeki yılmaz a gidiyorum özel muayenehanesi var ama hastane derseniz özgüç beyi tavsiye ederim
Benim hosuma gitti ilgisi alakasi gayet iyiydi dogumuda basariliykis 3 tanidikdan duyduguma gore ama ben maddiyattan dolayi doguma gidemicem kontrolume gittim hepte memnun kaldim tavsiye ederimBende ona gitmeyi düşünüyorum tavsiye eder misiniz
Isin verdigi yorgunluk yogunluk ister istemez yansir tabiki ama muayene sirasinda gayet sevecen ilgili sorularima cevap veren aciklayici bi doktor tavsiye ederimBir yakınım ona gitmişti memnun kaldı ama benim gördüğüm kadarıyla biraz sert mizaçlı bir doktor
Çok teşekkür ederim bebeğinizi hayırla kucağınıza alın inşaAllahBenim hosuma gitti ilgisi alakasi gayet iyiydi dogumuda basariliykis 3 tanidikdan duyduguma gore ama ben maddiyattan dolayi doguma gidemicem kontrolume gittim hepte memnun kaldim tavsiye ederim
Isin verdigi yorgunluk yogunluk ister istemez yansir tabiki ama muayene sirasinda gayet sevecen ilgili sorularima cevap veren aciklayici bi doktor tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?