Kızlar peki Cahit gozuakca huma hastanesi nasıl iyice kafam karistiBen 2014de tekdende zehra kalinlida ilk doğumumu yaptım.odadaki öğretmen bayanın dr.u gülcan hanim di.ben ne tek den hastanesini,ne zehra kalinli ne gülcan ne cocuk dru ısa boyrazı kimseye tavsiye etmem.personel hastane hizmet dr lar hepsi kabus gibi.oda arkadasimda bende perişan olduk.detaylara girmicem.5gun önce 2.doğumunu yaptım.dr diye hatta insan diye başta tanımlamak lazım ,memorial fatma kutlusoy tek geçerim kayseri de başka böyle dr personel hastane yok.ilk d ogumumun psikolojik olarak bende bıraktığı hasarı bile tamir ettiler.sonrasında cocuk dru soner bey de çok bilgilendiriyor.herkese tavsiye ederim
Cahit gozuakca huma hastanesi nasıl peki kızlar duydunuz mu onuo doktoru tanimiyorum ama bende ozel doktorlarindan cok cektigim icin fakulde docent mahmut tuncay ozgune gidiyorum o hanimin esine yani. ama iki arkadasimda memorialde fatma hanim ve ulku hanimda dogum yapti ikiside cok memnundu her firsatta tavsiye ederler ulku hanim sonradan gelenleri kabul ediyor ama fatma hanimi bilmiyorum.
Cahit gozuakca huma hastanesi nasıl peki kızlar duydunuz mu onu
Merhaba canım ben daha hamile kalamadim ama benim doktorum du kendisi. Şuan kayseri de değilim. Olsaydım ona giderdim. Çok ilgili bir doktor. Daha önce gittin mi bilmiyrm ama doğum yapıp memnun kalan arkadaşlarım var . Sağlıkla bebeğini kucağına alirsin inşallah.Kızlar peki Cahit gozuakca huma hastanesi nasıl iyice kafam karisti
Merhaba canım ,ben yurt dışındayım. Ve önümüzdekı ay .izne geleceğim. Mümkünse Gülcan hanımın tlf numarasını ve adresini bana verebilirsin..izne gelmeden randevu almak istiyorum. Hangi hastane..aslında türkiyede nasıl oluyor tam bilmiyorum.randevu ilemi calisiyorlarSıze sunu soyleyeyım . Hamılelegım faha yenı doktorum Gulcan 6 muayene gecırdım. Ben kadın dogumdan cok cekınen ve muayenesındende oldum olası nefret eden bır ınsandım . Takı gulcan hanıma kadar . Cok hos tatlı sevecen ve dalında cok ıyı bır doktor . Hasta doktor ılıskısı benım ıcın cok onemlı . Ve kendısı seker gıbı bır bayan . Herseyı ayrıntılı olarak acıklayan soruya dahı gerek kalmadan herseyı anlatan bır doktor . Kı hasta sayısı da bayaa var . Sezeryanda cok ıyı oldugunu muayeneme gıttıgımde bır cok bayandan duydum . Bu arada zehra kalınlıyı hıc mı hıc tavsıye etmem . Fazla sert mızaclı bır bayan . Dalında ıyı olabılır ama o uslubu her hamıle bayan kaldıramaz .
Kayserı Ozel Tekden hastanesı canım . Alo 182 yı arayarak randevu olusturabılırsın .. Ogleden sonra bır zman secersen daha sakın oluyor hastane :)Merhaba canım ,ben yurt dışındayım. Ve önümüzdekı ay .izne geleceğim. Mümkünse Gülcan hanımın tlf numarasını ve adresini bana verebilirsin..izne gelmeden randevu almak istiyorum. Hangi hastane..aslında türkiyede nasıl oluyor tam bilmiyorum.randevu ilemi calisiyorlar
Teşekkür ederim canım. Ben netten bi bakıyım en iyisi..almanya'dan 182 yi arasamda kesinlikle kayseri tekden hastanesi cikmazKayserı Ozel Tekden hastanesı canım . Alo 182 yı arayarak randevu olusturabılırsın .. Ogleden sonra bır zman secersen daha sakın oluyor hastane :)
Immm var ama böyle özel bi durumu kimseye söylemek istemiyorum canım doğrusu. Ayrıca gelmeden öncede doktorla konuşmak istiyorum.ovv ben onu dusunmedım bıranpekı turkıyede hıc akraban yokmu canım tc kımlık numaranla onlarda alıbılırler adına .
Tamam canım benim çok saol7\24 acık canım saglık bakanlıgı randevu hattı . Canım eger doktorun kendısıyle bızzat gorusmek ıstıyorsan ınternette bıraz arastır derım . Mutlaka kendısıne aıt bır numara vardır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?