Kayseri doğum uzmani

angeld

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
49
7
86
Kayseri Tekden Hastanesi Gülcan Yazıcı Ozgun hanimda doğum takibi yapan yada doğumu gerçekleşen arkadaşlar önerirmisiniz nasıl bir doktor yakınlarım tavsiye etti ama doğum yapan yok aralarinda bilenler paylaşabilirmisiniz

Ben 2014de tekdende zehra kalinlida ilk doğumumu yaptım.odadaki öğretmen bayanın dr.u gülcan hanim di.ben ne tek den hastanesini,ne zehra kalinli ne gülcan ne cocuk dru ısa boyrazı kimseye tavsiye etmem.personel hastane hizmet dr lar hepsi kabus gibi.oda arkadasimda bende perişan olduk.detaylara girmicem.5gun önce 2.doğumunu yaptım.dr diye hatta insan diye başta tanımlamak lazım ,memorial fatma kutlusoy tek geçerim kayseri de başka böyle dr personel hastane yok.ilk d ogumumun psikolojik olarak bende bıraktığı hasarı bile tamir ettiler.sonrasında cocuk dru soner bey de çok bilgilendiriyor.herkese tavsiye ederim

o doktoru tanimiyorum ama bende ozel doktorlarindan cok cektigim icin fakulde docent mahmut tuncay ozgune gidiyorum o hanimin esine yani. ama iki arkadasimda memorialde fatma hanim ve ulku hanimda dogum yapti ikiside cok memnundu her firsatta tavsiye ederler ulku hanim sonradan gelenleri kabul ediyor ama fatma hanimi bilmiyorum.

Kızlar peki Cahit gozuakca huma hastanesi nasıl iyice kafam karisti

Cahit gozuakca huma hastanesi nasıl peki kızlar duydunuz mu onu

Tekden'i dogum icin tavsiye etmem. Erciyes hastanesine gidiyorum cok memnunum ilk dogumumu da orda yaptim kismetse bunuda oyle yapacagim.

Cahit gozuakca huma hastanesi nasıl peki kızlar duydunuz mu onu

dogumda iyi benim gorumcemi iki kez normal dogumla dogurttu simdide arkadasim gidiyo memnun ben hamile kalmadan once muayeneye giynistim ilacla hamilelik olur demisti halbuki dusundugumuz ay hamile kalabiliyorum ben

Kızlar peki Cahit gozuakca huma hastanesi nasıl iyice kafam karisti
Merhaba canım ben daha hamile kalamadim ama benim doktorum du kendisi. Şuan kayseri de değilim. Olsaydım ona giderdim. Çok ilgili bir doktor. Daha önce gittin mi bilmiyrm ama doğum yapıp memnun kalan arkadaşlarım var . Sağlıkla bebeğini kucağına alirsin inşallah.

Doğuma 1 ay kaldi resmen karıştım ortada kaldım ne yapacağımida şaşırdım....

Sıze sunu soyleyeyım . Hamılelegım faha yenı doktorum Gulcan 6 muayene gecırdım. Ben kadın dogumdan cok cekınen ve muayenesındende oldum olası nefret eden bır ınsandım . Takı gulcan hanıma kadar . Cok hos tatlı sevecen ve dalında cok ıyı bır doktor . Hasta doktor ılıskısı benım ıcın cok onemlı . Ve kendısı seker gıbı bır bayan . Herseyı ayrıntılı olarak acıklayan soruya dahı gerek kalmadan herseyı anlatan bır doktor . Kı hasta sayısı da bayaa var . Sezeryanda cok ıyı oldugunu muayeneme gıttıgımde bır cok bayandan duydum . Bu arada zehra kalınlıyı hıc mı hıc tavsıye etmem . Fazla sert mızaclı bır bayan . Dalında ıyı olabılır ama o uslubu her hamıle bayan kaldıramaz .

Merhaba canım ,ben yurt dışındayım. Ve önümüzdekı ay .izne geleceğim. Mümkünse Gülcan hanımın tlf numarasını ve adresini bana verebilirsin..izne gelmeden randevu almak istiyorum. Hangi hastane..aslında türkiyede nasıl oluyor tam bilmiyorum.randevu ilemi calisiyorlar

Kayserı Ozel Tekden hastanesı canım . Alo 182 yı arayarak randevu olusturabılırsın .. Ogleden sonra bır zman secersen daha sakın oluyor hastane :)

Kayserı Ozel Tekden hastanesı canım . Alo 182 yı arayarak randevu olusturabılırsın .. Ogleden sonra bır zman secersen daha sakın oluyor hastane :)
Teşekkür ederim canım. Ben netten bi bakıyım en iyisi..almanya'dan 182 yi arasamda kesinlikle kayseri tekden hastanesi cikmaz

ovv ben onu dusunmedım bıran pekı turkıyede hıc akraban yokmu canım tc kımlık numaranla onlarda alıbılırler adına .

ovv ben onu dusunmedım bıran pekı turkıyede hıc akraban yokmu canım tc kımlık numaranla onlarda alıbılırler adına .
Immm var ama böyle özel bi durumu kimseye söylemek istemiyorum canım doğrusu. Ayrıca gelmeden öncede doktorla konuşmak istiyorum.

Canım peki saat kaça kadar aranabilir biliyormusun.

7\24 acık canım saglık bakanlıgı randevu hattı . Canım eger doktorun kendısıyle bızzat gorusmek ıstıyorsan ınternette bıraz arastır derım . Mutlaka kendısıne aıt bır numara vardır .

7\24 acık canım saglık bakanlıgı randevu hattı . Canım eger doktorun kendısıyle bızzat gorusmek ıstıyorsan ınternette bıraz arastır derım . Mutlaka kendısıne aıt bır numara vardır .
Tamam canım benim çok saol

Gulcan hanim civil civil.karadeniz insani.ancak oda arkadasim bayani36. Haftasinda suni sanciyla dogurtalim diye cagirmis.2 gun aclik ve suni sanci alan kizin acilmasi olmayinca bide suyunu patlatti.vakti olan hamileligi mecbur sezaryene aldi.ayrica dogumda sadece dr degil hastane personeli ebesi hemsireside onemli.tum yeni mezunlar,kendi isleri kolay olsun diye hamilelerin burnundan getiriyorlar.beni surekli korkuttular,yok bebegin soyle olur boyle sakat kalir,ayakta sanci cektirmediler.hep yatakta cektim.tum stajyerler alttan kontrol yapti.vs korkunc anlarim var.dogum sirasi karnima bastiran bastirana.sonrasi cocuk aglamadi,neoldu öldumu özurlumu diye sordum arkalarini donduler.dogumda bana hadi bebek geldi gelmiyo vs diye yonlendiren olmadi,dr hanimin cocuk kendi gibi sariymis,almanlara benziyomus,almanca ogrenecekmis vs konustular.ben yardimci olun lutfen,beni yonlendirin derken.sonra yogunbakimdaki cocuklarin hepsi bayram arefesi iyilesti.cocuk drlri gormeden taburcu verdi.rezillik ya.tekden hastanesini asla onermem.humada dr olarak bisey diyemem.ilk yegenimi arzu diye sezaryenci bi dr korkutup aldi,simdi kayseride degil.bi arkadasimin hanimi dogumdan 5 gun sonra vefatetti.dra şiştigini soylemis,normal demisler ve sonuc annesiz bi yavru.sahsim adina huma bana hep korku ve guvensizlik verdi.2 ay once bi arkadasim sadece ruya gibi bi dogum yaptim dedi humada dru unuttum.ben fatma kutlusoy ekibi hastane hepsinden memnun kaldim.sanci gelince beline masaj yapan bi ebem vardi.dogumda dikislerim oyle azki yok gibi.oysa zehra kalinli resmen vajinal sezaryen diye benimle tipta yeni bi adima onculuk yapti ama tutulmaz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…