peki dünya hastanesi pınar hanimi biliyormusunuzHa bide erciyeste demet cengiz var.bi defa gittim.ilki normal oldugu halde 2. Sezaryen diyecekti .tum dr ve eslerini sayip sezaryen oldu diye anlatip normal dogum cok riskli diye anlatti.2. Hamileligim 41+3 de dogdu ve baska dr olsaydi yada demet hanima devam etseydim kesin sezayen derlerdi. Fatma hanima7. Ayda gitmeye basladim.kibar canayakin ilgili bilgilendirici sakin ne bileyim cok tatli.guven veriyor.ilk gittigim gunden itibaren hic kafam karismadi.bu dr dedim.hastane biraz pahali olsada keske ilkindede gitseymisim
açıklayan bilgilendirme yapan bi bayandi ama devam etmedim etraftansa kimse yoktu bilen öylece kaldı...işin kötü tarafı 1 ay kaldi ben hala çıldırmış durumdayım. ..İdrar kesemde sarkma problemim var....bütün sıkıntım bu iyi bir doktor normal mi sezeryan mi ne olacak bilemedim...dunya hastanesı kadın dogum konusunda pek ıyı degıl dıyorlar . Nasıl pekı sızın gorusunuz ?
memorialde doğum ücreti ne kadar?Dunya hastanesini bilmiyorum.memorial fatma kutlusoy tavsiye edecegim.cunku ben gercekten memnun kaldim.psikolojik ve bedensel tekdende perisan ettiler.memorialde fatma hanim ve ekibi iyi is cikariyorlar.en azindan bir defa muayeneye gidip karar verebilirsiniz.
Kesinlikle Zeki Yılmaz I tavsiye ediyorumMerhaba hanımlar. Ben de Kayseri'de bir kadın doğum uzmanı arıyorum. Doktorun açıklayıcı tutumu benim için çok önemli. Gebelik düşündüğüm için ilk muayenemi dünyam Hastanesi'nde Züleyha güzel'e olmuştum. Sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla güler yüzlü ve güvenilir bulduğum için tercih ettim. Muayene ise sıkıntılı geçmedi ancak Züleyha Hanım'ın tavrı çok açıklayıcı gelmedi, çok hızlı hareket edip muayeneyi sonlandırmaya çalıştı gibi hissettim niyeysebir de beni rahatsız eden nokta kadın doğum muayenesi son derece özel bir muayene, buna rağmen sağlık personeli olmayan bir dr yardımcisinin muayene esnasında yanımızda bulunmasıydı. Hemşire misiniz diye sordum hayır sekreterim dedi ve Züleyha hanım da o bana yardımcı oluyor diye direk kestirip attı.. bu nedenle ikinci muayene için kararsızım açıkçası. Erciyes Hastanesi'nde Demet Cengiz hanıma kızkardeşim için gitmiştik son derece rahatw, açıklayıcı gelmişti bana tutumu. Bir de deneyimli bir dr diye düşünüyorum. Bu arada 9 aydır korunmuyoruz ve bebek düşünüyoruz bununla alakalı gerekli takibi yapmak için bir dr tavsiyesine ve sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var
Canım benim gebeliğim sorunlu geçiyor 32 yaşım 4 tüp bebek ve 2 düşüKÖnceliğim bayan doktorlar, ama değerlendirebilirim yine de. Siz ona mi gittiniz? Nasıl bir süreçte hamileliginiz gerçekleşti
Merhaba lenfosit asisisinin faydasini gordunuz mu acaba?Canım benim gebeliğim sorunlu geçiyor 32 yaşım 4 tüp bebek ve 2 düşüK
ve doktorum meğer yaşadığım şehirde imiş
kan sulandırırıcıyı ikiye çıkarttı ve lenfosit aşısı yaptı istanbuldakı dr bile bu kadar araştırmacı davranmadı
mesleğinde başarılı ve çok kibar anlayışlı
tavsiye ederim ama tabiki siz bilirsiniz kadın dr tavsiye edeceğim biri yok maalesef
MaalesefMerhaba lenfosit asisisinin faydasini gordunuz mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?