Kayseri güvenilir Tüp bebek doktoru

Sperm dna hasarı bakıldı mı

Sperm dna hasarı bakıldı mı
Hayir bakilmadi normalde doktor yonlendirmeli boyle seylerede hic yönlendirme yapmadi sadece embriyo olusturup oluşturup transfer yapti ve sonuc negatif bazi seylerde ben soyluyordum emrio glue mesela oyle yapiodu

Hayir bakilmadi normalde doktor yonlendirmeli boyle seylerede hic yönlendirme yapmadi sadece embriyo olusturup oluşturup transfer yapti ve sonuc negatif bazi seylerde ben soyluyordum emrio glue mesela oyle yapiodu
Genetiğe de gitmedi embriyolar o zaman di mi canım?

Hayir genetige gitti genetikten normal geldi ve emriyo kalitesi 6aa idi 2 adet embriyo
transferde hangi ilaçları kullandınız ,belki eksik bişey vardı.
Dna hasarına da bakılsaydı iyi olurdu..
Size mesaj atıcaktım atamadım özelden bu konuyla

Hayir genetige gitti genetikten normal geldi ve emriyo kalitesi 6aa idi 2 adet embriyo
Geçmişi okumadım çok geçmiş olsun belki yazdiniz ama ilk miydi tedaviniz ve hsg ya da histereskopi yapıldı mı benim iki negatifim var berbat bursa acibademde öyle gelisiguzel yapilmis iste para tuzagi maleswf cok yer ben 3.de ogrendimki rahimde bir suru sikinti vatmis histereskopi yapilacak adetimi bekliyorum insAllah bu doktorum dikkatli ilerliyor yani embriyoda bitmiyor malesef iş hepsine her noktaya dikkat etseler keşke

Ben henüz başlamadım cnm 2 gün sonra adetim ama 85 civarı olması lazım arayıp öğrenebilirsiniz ama

bu yaz Semih hocaya gitmeye düşünüyorum. Tüp bebek tedaviniz her şey dahil ne kadar tuttu? Tedaviniz ne kadar sürdü? İlk denemede tuttu mu?

transferde hangi ilaçları kullandınız ,belki eksik bişey vardı.
Dna hasarına da bakılsaydı iyi olurdu..
Size mesaj atıcaktım atamadım özelden bu konuyla
Sonucta doktora guvendik doktora guvenmesem sanırım ben yapardim tup bebegi kaldiki semih hocadan sonra ankara istanbul kibris dahil tum doktorlari gezdik 3 aydir hic bir doktor nedenini bilmediği gibi esimle bana .soruyor neden tutunamadi diye

Simdi klomen le normal yolla deneme kararı aldim ki klomeni ben uyguluyorum kendime kimsedende destek almiyorum hic bir doktora güveniyorum 3 yilda 6 hsg 2 histereskopi oldum siz benim yerimde olsaniz hangi doktora güvenebilirsiniz hepsinide kimseyi kotulemek degil amacim kaldiki semih hoca insani yönü cok iyi bir doktor zaten bilgisiyle tecrubesiyle merhametiyle ben onu secmistim artik hic bir doktora güvenemiyorum tup bebek konusunda

Eşinize yönelin ,sperm dna hasarı ve ros testi yaptırabilirsiniz.Kaan aydos ilgileniyor
Bunlar embriyoyu etkiliyor ,genetiği düzgün olsa bile tutmayabilir bu sebeple

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…