Kayseri hamileleri 2016

tşk ederim canım cevabın için, ben memorial a birkaç kere başka rahatsızlıklarım için gitmiştim kayseriye gitip geldiğim sıralarda ve çok beğenmiştim gerçekten dediğin gibi, özel hastane olduğunu hissediyorsun. bakıcaz artık duruma göre, aslında ben şu an bulunduğum yerde doğum yapmak istiyorum çünkü annem babam kardeşlerim buradalar teyzelerim falan, daha rahat olacağımı düşünyorum ama eşim kayseri de doğum yapmam konusunda çok ısrarcı, son zamanlarda tam olarak netleşmiş de değil ama yine de şansa bırakmak istemiyorum arştırıyorum, eşimimin sağı solu belli olmaz hadi gidiyoruz dediğinde pat diye ortada kalmak istemiyorum. herşey yolunda gitsin istiyorum ama kısmet tabiki biraz da

Merhaba, kayseriye bende sırf doğum için gidebilirim, takibim orda hiç yapılmadı doktor ismi bilmiyorum
sizin ne oldu ne karar verdiniz?

Merhaba, kayseriye bende sırf doğum için gidebilirim, takibim orda hiç yapılmadı doktor ismi bilmiyorum
sizin ne oldu ne karar verdiniz?
Ben doğumu bulunduğum yerde yapıcam canım zor da olsa eşimi ikna edebildim ailem burda olduğu için bulunduğum yerde doğum yapmamın bebek için de benim için de daha iyi olacağına karar verdik biraz da annemin içi rahat etmedi bırakmak istemedi bekliyoruz şimdi de hayirlisiyla bir dogsaydi

Ben doğumu bulunduğum yerde yapıcam canım zor da olsa eşimi ikna edebildim ailem burda olduğu için bulunduğum yerde doğum yapmamın bebek için de benim için de daha iyi olacağına karar verdik biraz da annemin içi rahat etmedi bırakmak istemedi bekliyoruz şimdi de hayirlisiyla bir dogsaydi

ben de mi vazgeçsem :( az kalmış canım. hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah :)

Back
X