Aşılama Kayseri memorial hastanesinde aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

caspe_r

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2015
1.834
2.406
53
38
Kızlar memorial hastanesinde aşılama yaptıranlar tecrubelerini paylasabilirler mi.

arkadaşlar mrb bişey sorucam aşılamada devlet desteği ve yaş sınırı varmı

arkadaşlar mrb bişey sorucam aşılamada devlet desteği ve yaş sınırı varmı
Bildiğim kadarıyla sadece ignelerde raporlu olursan daha uyguna alıyorsun. Asilmayi igneler haric 850 tl verdik biz. Ama devlet hastanelerinde daha iygun olabilir canim

Memorial hastahanesinde doçent dr.gokalp Öner var asilamada yüzde 75 başarı sağlıyor gazetelerde haberleri bile var kayseri için inanılmaz birsey aşılama yaptırmak isteyenler görussünler mutlaka hemen hemen her aşılması hamilelikle sonuclaniyor..tavsiye ederim

Doç. Dr Gökalp Öner var yeni geldi asilamada yüzde 75 başarı sağlamış süper bir doktor tavsiye ederim hemen hemen aşılama yapılan bütün hastalarını gebe birakmis

Tesekkurler tatlim aşilamam negatif sonuçlandı. O yuzden tup bebeğe geçtik bu iyi sonuçlanır insallah

Bildiğim kadarıyla sadece ignelerde raporlu olursan daha uyguna alıyorsun. Asilmayi igneler haric 850 tl verdik biz. Ama devlet hastanelerinde daha iygun olabilir canim
peki teşekkür ederim. bişey daha sorucam 9 aylık evliyim ama yaşım ileri olduğu içn erken başladım hsg çektirdim problem yok hormon tahlilleridede sorun yok eşimdede psikolojik baskı uygluyorum kendime şimdi aşılamaya gitmek istiyorum ama sonuuç yine hüsranmı tedirginim burdan siz değerli tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum

Gökalp Öner memorial hastanesinde bu konuda uzman mutlaka git derim ben aşılama düşünürsen tatlım...

Tatlım benim aşılamam negatif sonuçlandi tup bebek için hormonumun düşmesini bekliyorum. Sorun olarak ne diyor doktorunuz aşılamanin başarı oranı %25mis doktorum öyle demisti. Herhangi bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırim bildiğimse tabi :) Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah

merhaba tüp bebeği nerde yaptırdınız? ben bu ay kayseride aşılama yaptırcam kısmet olursa acıbademe sebepsiz infertilitemiz var

Benim arkadaşım Memorialda gokalp onere yaptırdı asilamasini 3 aylık gebe şuanda gebeliği de sorunsuz devam ediyor çok şükür

Arkadaşlar Hsg çektirmem lazım ama anestezi ile olmasını istiyorum. Kayseri decrübeleriz neler fiyatlar Nasıl ?

Arkadaşlar kayseri memorial da arzu hanım aşılama islemi uyguluyor mu acaba bilginiz var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…