Bildiğim kadarıyla sadece ignelerde raporlu olursan daha uyguna alıyorsun. Asilmayi igneler haric 850 tl verdik biz. Ama devlet hastanelerinde daha iygun olabilir canimarkadaşlar mrb bişey sorucam aşılamada devlet desteği ve yaş sınırı varmı
Memorialda veya Kayseride aşılama yaptıran yok mu hic
Tesekkurler tatlim aşilamam negatif sonuçlandı. O yuzden tup bebeğe geçtik bu iyi sonuçlanır insallahMemorial hastahanesinde doçent dr.gokalp Öner var asilamada yüzde 75 başarı sağlıyor gazetelerde haberleri bile var kayseri için inanılmaz birsey aşılama yaptırmak isteyenler görussünler mutlaka hemen hemen her aşılması hamilelikle sonuclaniyor..tavsiye ederim
peki teşekkür ederim. bişey daha sorucam 9 aylık evliyim ama yaşım ileri olduğu içn erken başladım hsg çektirdim problem yok hormon tahlilleridede sorun yok eşimdede psikolojik baskı uygluyorum kendime şimdi aşılamaya gitmek istiyorum ama sonuuç yine hüsranmı tedirginim burdan siz değerli tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorumBildiğim kadarıyla sadece ignelerde raporlu olursan daha uyguna alıyorsun. Asilmayi igneler haric 850 tl verdik biz. Ama devlet hastanelerinde daha iygun olabilir canim
Gökalp Öner memorial hastanesinde bu konuda uzman mutlaka git derim ben aşılama düşünürsen tatlım...peki teşekkür ederim. bişey daha sorucam 9 aylık evliyim ama yaşım ileri olduğu içn erken başladım hsg çektirdim problem yok hormon tahlilleridede sorun yok eşimdede psikolojik baskı uygluyorum kendime şimdi aşılamaya gitmek istiyorum ama sonuuç yine hüsranmı tedirginim burdan siz değerli tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum
Tatlım benim aşılamam negatif sonuçlandi tup bebek için hormonumun düşmesini bekliyorum. Sorun olarak ne diyor doktorunuz aşılamanin başarı oranı %25mis doktorum öyle demisti. Herhangi bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırim bildiğimse tabi :) Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin inşallahpeki teşekkür ederim. bişey daha sorucam 9 aylık evliyim ama yaşım ileri olduğu içn erken başladım hsg çektirdim problem yok hormon tahlilleridede sorun yok eşimdede psikolojik baskı uygluyorum kendime şimdi aşılamaya gitmek istiyorum ama sonuuç yine hüsranmı tedirginim burdan siz değerli tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum
merhaba tüp bebeği nerde yaptırdınız? ben bu ay kayseride aşılama yaptırcam kısmet olursa acıbademe sebepsiz infertilitemiz varTatlım benim aşılamam negatif sonuçlandi tup bebek için hormonumun düşmesini bekliyorum. Sorun olarak ne diyor doktorunuz aşılamanin başarı oranı %25mis doktorum öyle demisti. Herhangi bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırim bildiğimse tabi :) Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah
Memorial hastanesinde Arzu yurciye yaptırdım canımmerhaba tüp bebeği nerde yaptırdınız? ben bu ay kayseride aşılama yaptırcam kısmet olursa acıbademe sebepsiz infertilitemiz var
1 sene öne memorialde çektirmiştim. Sanırım canım 500 tlydi.Arkadaşlar Hsg çektirmem lazım ama anestezi ile olmasını istiyorum. Kayseri decrübeleriz neler fiyatlar Nasıl ?
Aşılamayı kime yaptırdınız? Memorial de arzu hanım aşilama yapıyor mu? Cevap verirseniz çok sevinirim1 sene öne memorialde çektirmiştim. Sanırım canım 500 tlydi.
Fatma kutlusoya yaptirmistim. Arzu hanım tup bebek merkezinde yapıyor mu aşılama bilmiyorum canımAşılamayı kime yaptırdınız? Memorial de arzu hanım aşilama yapıyor mu? Cevap verirseniz çok sevinirim
Tüp bebek tedaviniz nasıl sonuçlandı peki inşallah olumludur. Arzu hanımdan memnun musunuzFatma kutlusoya yaptirmistim. Arzu hanım tup bebek merkezinde yapıyor mu aşılama bilmiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?