- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Kaç gün geçti üzerinden iğneyi vurulalıAy yanlış yazdım yayumurta toplamadan önce oldu kafam karıştı
Geçen hafta Pazartesi olmuştum bugun 10.günKaç gün geçti üzerinden iğneyi vurulalı
3 gün daha bekle etkisi olabilir halaGeçen hafta Pazartesi olmuştum bugun 10.gün
Daha önce çatlatma iğnesi tedavisi olmuştum 9 güne geçiyor etkisi canım ovitrelle aynı iğne yarın yaparım belki yada yapmam negatif olursa bozulurum3 gün daha bekle etkisi olabilir hala
Kötü düşünüp moralini bozma olacak inşallah ben inanıyorum. Belirti olması için daha çok minik zaten illaki vardır öyle hissediyorum.Canım dün geceye kadar sol yumurtalığım ağrıyordu bugun sabah kalktım hiç bişi yok ne bel ne kasık normal insan gibiyim biraz canım sıkıldı bilmiyorum neden ama sanki biş yok
Aminn canım sabah Bi kötüydüm ama toparladım iyiyim şimdi inşallah hayırlısı ile olacak hem başkalarına diyorum belirti bekleme kendime gelince bişiler arıyorumKötü düşünüp moralini bozma olacak inşallah ben inanıyorum. Belirti olması için daha çok minik zaten illaki vardır öyle hissediyorum.
İnşallah pozitif olmuştur canım. Biliyorum elinde değil ama herkeste gebelik belirtileri farklı olabiliyor gönlünü ferah tut seninde güzel haberini alacağız inşallahAminn canım sabah Bi kötüydüm ama toparladım iyiyim şimdi inşallah hayırlısı ile olacak hem başkalarına diyorum belirti bekleme kendime gelince bişiler arıyorum
Hayır gerekmiyor bende olmamıştıKızlar transferin tutması için illaki lekelenme olması gerekiyor mu yani bu belirti yaşanır mı illaki
Çok teşekkür ederim inşallah canımİnşallah pozitif olmuştur canım. Biliyorum elinde değil ama herkeste gebelik belirtileri farklı olabiliyor gönlünü ferah tut seninde güzel haberini alacağız inşallah
İnsan heyacandan duramıyor gerçekten dinleme kendini başka şeylerle ilgilenAminn canım sabah Bi kötüydüm ama toparladım iyiyim şimdi inşallah hayırlısı ile olacak hem başkalarına diyorum belirti bekleme kendime gelince bişiler arıyorum
Aynen sınavım var ama adapte olamıyorum ki çalışayımİnsan heyacandan duramıyor gerçekten dinleme kendini başka şeylerle ilgilen
Ayy Allah kolaylık versin bende işten çıkmayı dört gözle bekliyorum bugünü de bitirirsem benden iyisi yokAynen sınavım var ama adapte olamıyorum ki çalışayım
Evet az kaldı dayan güzel Bi dinlenme olacakAyy Allah kolaylık versin bende işten çıkmayı dört gözle bekliyorum bugünü de bitirirsem benden iyisi yok
Bir daha kan ver demedi sadece ayın 7 sinde keseyi görmeye gideceğimEvet az kaldı dayan güzel Bi dinlenme olacakdoktor ne zaman çağırmıştı kontrole kan yarın mı vericeksin yine canım
Ya hadi hayırlısı inşallah benim de kan günüm salı günü de yarın idrar testi yapasım varBir daha kan ver demedi sadece ayın 7 sinde keseyi görmeye gideceğim
Ayy hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah haberlerini bekliyorumYa hadi hayırlısı inşallah benim de kan günüm salı günü de yarın idrar testi yapasım varerken biliyorum ama belki görürüm Bi çizgi falan
Canım naptın yaptın mı testYa hadi hayırlısı inşallah benim de kan günüm salı günü de yarın idrar testi yapasım varerken biliyorum ama belki görürüm Bi çizgi falan
Canım yaptım ama çoo erken çıkmadıCanım naptın yaptın mı test
Ayyy hadi inşallah bir kaç gün sonda tekrardan yap iyice netleşir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?