KAYSERİ Tüp Bebek Doktor Araştırması

Canım dün geceye kadar sol yumurtalığım ağrıyordu bugun sabah kalktım hiç bişi yok ne bel ne kasık normal insan gibiyim biraz canım sıkıldı bilmiyorum neden ama sanki biş yok
Kötü düşünüp moralini bozma olacak inşallah ben inanıyorum. Belirti olması için daha çok minik zaten illaki vardır öyle hissediyorum.

Kötü düşünüp moralini bozma olacak inşallah ben inanıyorum. Belirti olması için daha çok minik zaten illaki vardır öyle hissediyorum.
Aminn canım sabah Bi kötüydüm ama toparladım iyiyim şimdi inşallah hayırlısı ile olacak hem başkalarına diyorum belirti bekleme kendime gelince bişiler arıyorum

Aminn canım sabah Bi kötüydüm ama toparladım iyiyim şimdi inşallah hayırlısı ile olacak hem başkalarına diyorum belirti bekleme kendime gelince bişiler arıyorum
İnşallah pozitif olmuştur canım. Biliyorum elinde değil ama herkeste gebelik belirtileri farklı olabiliyor gönlünü ferah tut seninde güzel haberini alacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…