Tüp Bebek Merkezleri kayseri tüp bebek merkezinde tedavi görenlerin paylaşım alanı

xelifxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
1.950
0
66
Niğde
merhaba bayanlar.....ben kayseri tüp bebek merkezinde ilk defa tüp bebek yaptırıorum..inşallah da son olur.yaptıranlar yada bnm gibi tedavi görenler burda yapılan herşeyi ve en önemlisi duygularımızı paylaşalım.

merhaba bende kayseri tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum doktorum turgut aydın dr ma güveniyorum.

benim şuan üçünçü denemem ilki tuttu çevremden 4 kişi senelersonra turgut beyin vesilesiyle bebişlerini kucaklarına aldılar başka merkezlerde 3-4 kere denediler olmadı hele bir sevgi hastanesi var para tuza ilgi başarı sıfır.önce rabbim dileyecek gerisi vesile rabbim iylere eş etsin çaremiz yok ne deseler inanıyoruz bu arada benim ilk denemem tuttu ama erken doğum yaptım öldü ikizlerim ikinci hataydı acele ettim inşallah bu son olur sonucu hayırlı olur.

kuzum ya valla şaşırdım kaldım sölediklerine.bnm transferim yapılcak inş...bende çok araştırdım iyi olduğunu çok kişinin sonuç aldıklarını sölediler.
peki embiryolar kaçıncı günde konuldu sana

Son düzenleme:
elif bende perşembe ordayım belki tanışırız.İnşallah birinci kalite embiriyolorın olur.Allaha emanet ol.

kızlar ben hastaneden de doktordan da hemşirelerdende şimdilik çok memnunum ama iş sonuçta bnm için sonuç çok daha önemli .tabi güler yüz anlayışlı karşılamada hepsinden önemli çünkü ne kadar kendini kasmasan o kadar iyi olur ne olsa bu yumoşlar herşeyden etkilenıo

ah canım ya sana hak veriorum kızmakla sinirlenmekle çok haklısın ben şimdiye kadar olumsuz bişe görmedim ama gördüğüm ilk durumda sana söleyecem iNşllh da Görmem sen ne zaman yaptırmıştıN ilk açıldığı zamanlarda mı ki acaba hani öleyse şikayet oldu da düzeldilermiki

Son düzenleme:
elif ben tedaviye yeni başladım perşembe ilk yumurta konturolüm olacak rabbimden hayırlısı
allah yardımcın olsun cnm bende transfer oldum yatıorum şimdi bakalım inş.müjdeli haberlerimizi veririz.

kuzum ya çok korktum bak şimdi ben.transferim yapıldı 3 gün oldu ewde istirahatteyim...hayırlısı rabbim

elif nasılsın beş gün oldu inşallah kanaman olmaz.Aklım sende inşallah bir hafta sonra hayırlı haberini alırız.Ha rahatsız olmassan kaçıncı gün transferi paylaşırmısın merak ettim.Nasıl rahminde kasılmalar oluyormu arın varsa korkma tutmuş demektir.Allaha emanet ol.

teşekkürler cnm iyiim
bnm bugün transferimin 4.günü
benimde inşallah adetim felan gelmezde yüzüm güler
ilk günler çok ağrım vardı bugün hiç yok gibiydi yalnız kusmalarım oluor psikolojikmı anlamadım hatta dün resmen adet sancısı çektim ara ara geceleriadet olcakmışım gibi ağrım oluor tabi ben çok korkuorum kanama olcak die.

Sen neler yapıosun yatıomusun ağrın varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…