elif ben daha tedavinin başındayım ne yatması.Sen evhanımımısın?
elif bu gün toplattım yumoşlarımı
elif sen kaç yaşındasın bide kaçıncı gün yapıldı transferin merak ediyorum yumoşum 15 çıktıhadi kız hayırlı döllensinler inş..kaç tane toplandı biliomusun...
elif sen kaç yaşındasın bide kaçıncı gün yapıldı transferin merak ediyorum yumoşum 15 çıktı
bende 26 yaşındayım inşallah iyi döllenirlerde 5 ci gün transferi olur
elif sen jeli günde kaç kez kullanıyorsun?turgut dr . seviyorum kendisini bide ona alıştım
bnm iğnem bittiği için şimdi günde 2 defa kullanıorum cnm ...elindeki iğneler bitene kadar sadece sabah bitince hem sabah hem akşam kullancaksın dedi doktor...aynen bende seviyorum.
daha öncekilerde böyle bişi vermedi ama bu sefer ne verir bilmem bana jeli günde birdefa dedi öyle kullanıyorumcanım iğnenin adıROGYNEX 5 tane günde 1 defa yapılıor progestan yetersizliğinde diyor embiryonun tutunması için..sanada belki buna benzer bişe verilmiştir.
mrb arkadaşlar.ben de bu sayfaya kardeşim için bakıyorum.kardeşimde pko var o da tüp bebek merkezinde tedaviye başlayacak.dr umuz nurettin bey.ben çoook seviyorum kendisini.daha önce tekden hastanesinde benim dr umdu.
aslında ben elif in sonucunu merak ediyorum.hatta yarını iple çekiyorum.inş olumlu olur sonuç.ama ben olsam dayanamaz bugün yapardım bi test
mrb. cnm hoşgeldin kardeşin için hayırlı olsun inş..ilk denemede tutar.nurettin beyide ben çok iyi die duyuyorum.bnm sonucum şükütler olsun pozitif.dayanamadım 10.gün kandan baktırdım çok şükür RABBİM e hamileyim.inş..kardeşinde sevinir sende buraya yazarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?