ben konuyu saptırmıyorum ayrıca arkadaşın yazdığı "slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl tedavideki arkadaşlar ne durumdalar kendinize iyi bakın" demiş. bu soru nasıl size itaf edilmiş açıklarsan sevinirim. tadavideki arkadaşlar ne durumda sorusuna bende "bunu kime soruyorsun bizde transfer bile oluşmadı hangi bebişleri soruyosun" diye cevap yazdım.belki trasfer oluşmaması bizi aşırı derece üzmüş ayrıca hastanenin uygulama ve davranışları pisikolojik olarak bizi fazlasıyla yıpratmış olmasına rağmen ben sert bir cevap yazmadım. şayet özel olarak hal hatır soracaksanız veya çocuklar hakkında bilgi alacaksanız özel mesaj veya birbirinizi diğer iletişim yollarıyla bunları sorabilirsiniz.ben veya bu forma yeni giren arkadaşlar müneccim değilki size itaf edilmiş veya birilerine özel yazılmış olduğunu anlasın...
arkadasım bu topikte bir tek sen yazmıyorsun, geri dönüp bakarsan bu topiğin bir gecmişi var benm sana anlatmak istediğim bu ve bizler burda bi aile gibiyiz tabiki birbirimiz hal ve hatırını soracagız bundan dogal olan ne yada bunun özelden yazılmasını gerektiren durum ne.
ha sen suan tedavi asamasında olsan ben sana desem arkadsım nasılsın tadavin nasıl gidiyor suc mu olacak yada anne olan arkadslarıma bebişler nasıl desem kabahatmı sormayalım mı birimimize bu tür seyler.
geçmişe dönük bi okursan sayfaları bu tür yazılara sıkca rastlasın zaten. bazen sırf topiğin ilermesi adına bile yazıyoruz bişeyler. bizlerde varız kendinizi bu yolda yanlız hissetmeyin demek için. bi arkadssımız bi soru sordugunda bütün tecrubelerimizi paylasmaya calışıyoruz. bizi bizden baskası anlayamaz bunun farkındayız çünkü.
ben yaklasık iki yıldır bu topiktegim 3 defa tüp bebek denemiş biri olarak ve her ne durumda olursam olayım hiç bi arkadsımı incetecek bi tek kelime bi tek söz etmedim etmemde. zaten böle durumları gerektirecektirecek bi durumda gecmedi cok şükür şimdiye kadar. o yüzden daha fazla uzatmak istemiyorum bu konuyu. dilerim en kısa zamanda sizde kavusursunuz yavrunuza...