paylaş arkadasım paylaş sana aksini söleyen yada bu konuda senin karsında bir tutum sergileyen oldumu hiç.
ama tutupta burda hayali seyler paylaşıyorlar yalan sölüyorlar gibi bi tutum takınamazsın. kimseyi suclayamazsın. burda en basından beri herkes yasadıklarını, hastahaneden öte kendi doktorları ile ilgili olumlu yada olumsuz düşüncelerini paylastı. kimse demedeki bu merkezde su doktora gidersen %100 cocugun olur söle olur böle olur demedi. zaten bırak bu merkez için dünyadaki hiç bir merkez için bu ifadeyi kullanamaz kimse. bunu rabbmden baska kimse bilemez.
tamm anlıyorum basına gelen seyler, hastahanenin sana karsı sergilediği tutum yeterince üzücü ama ben sizin hayali yorumlarınızla bu merkeze gittim diyerek tutupta bunun faturasını bizlere kesemezsin.
ha sunu da ekleyim bildigim kadarıyla burda kimsede arzu hanımın, arzu yurciden bahsediyorsun sanırım onun hastası deil. onunla ilgili şimdiye kadar bir yorum okudugumu yada yazdıgımı hatırlamıyorum. sadece bi ara bir arkads sormustu ve herhangi bi fikrim olmadıgını yazmıstım. biz hastaneden ziyade doktorlarla ilgili düşüncelerimizi paylastık hep. beni aramadılar demişin bunu senin tedavini üstlenen doktorun düşünüp araması gerek.
son olarak bilmem ne kadar farkında yada umrunda ama bu yaptıgın yorumlarla yeterince kırıcı olup hakkımıza girdiğinin umarım farkındasındır.