Tüp Bebek Merkezleri Kayseri tüp bebek merkezleri

Rapor çıkıyor eşimin tahlillerine göre ama 3 yılı doldurmamıza 5 ay falan var doldurmadığımız için çıkmadı tek sorun bu özelde kendi imkanlarımızla yaptırcaz turgut bey vardı Acıbadem’de o gitmeseydi en iyisi oydu İstanbul’a gitmiş Özge hanım onun asistanı ondan işi aldı diye güvendim ama çağlar beyle görüşmeden karar vermem

Teşekkür ederim . Çok şükür benimle ;) 7+1 ile yola devam . İnşallah sağlıklı devam eder. Darısı tüm isteyenlere

Maşallah Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini canım darısı bizlere Ankara’da zor olmadı mı sana benim kuzenim Ankara’da kadın Doğum uzmanı normalde ona yaptırmak istedim ama sürekli kontrol altında olman lazım burda bi süre kalman gerekir diyince tereddüt ettim ne kadar zamanda işlemlerin tamamlandı

Slm kizlar bizde kasim ortasi gibi memorialde arzu hanimla baslayacagiz tedaviye daha once yaptiran varmi orada hersey iyi gider insallah rabbim hepimizede hayirli saglikli evlatlar nasip etsin inşallah

Maşallah Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini canım darısı bizlere Ankara’da zor olmadı mı sana benim kuzenim Ankara’da kadın Doğum uzmanı normalde ona yaptırmak istedim ama sürekli kontrol altında olman lazım burda bi süre kalman gerekir diyince tereddüt ettim ne kadar zamanda işlemlerin tamamlandı

Kaynanam var ankarada sıkıntı olmadı. Toplamda 15 gün kaldım tedavi aşamasında . Tabi benim öncesinde tüm tahliller tamamdi.

merhaba , Ben Acıbadem'de Çağlar Bey'e yaptırdım tedavimi ve inanılmaz memnun kaldım. Bir kere süreç sıkıntılı olduğu için zaten oldukça moralsiz gittim ilk başta. Sonrasında Çağlar Bey'in yaklaşımı,güler yüzü ve ilgisi ile inanılmaz rahatladım. er sorunuza saçma da olsa çok büyük bir sabırla cevap vermesi, özeni ve dikkati çok iyiydi. Ben ilk transferimde hamile kaldım. eğer tüp bebek düşünen aklında soru işareti olan varsa mutlaka Çağlar Bey'i öneriyorum. Allah herkese yardımcı olsun.

Ben de çağlar beyle tedaviye başlayacağımı yazmıştım. Başladık,şimdi 9 haftalık hamileyim. İlk tüp denememdi. Herkese tavsiye ediyorum iyi ki karşıma çıkardı çağlar hocamı karşıma Rabbim.

Ben de çağlar beyle tedaviye başlayacağımı yazmıştım. Başladık,şimdi 9 haftalık hamileyim. İlk tüp denememdi. Herkese tavsiye ediyorum iyi ki karşıma çıkardı çağlar hocamı karşıma Rabbim.
Sen ķac yasindasin canim ben 4cu tup denicegiz iki tup Acıbadem de turgut aydin dr yaptirdimdi rabbim drumuzu ilacimizi rast denk getirsin rabbim sağlıklı gebelik gecitnegi kucağına almayi nasip etsin. .

Sen ķac yasindasin canim ben 4cu tup denicegiz iki tup Acıbadem de turgut aydin dr yaptirdimdi rabbim drumuzu ilacimizi rast denk getirsin rabbim sağlıklı gebelik gecitnegi kucağına almayi nasip etsin. .
31 yaşındayım canım polikistik over hastasıyım. Klomen ve aşılamalar geçti başımdan. Hiç tutmamıştı. Rabbim Çağlar beyi çıkardı karşıma. Sonucum negatif olsaydı da aynı şeyleri derdim emin ol. O bu iş için gelmiş dünyaya. Şehir değiştirmek zorunda olduğum için gebeliğimi başka bir doktor takip ediyor. Çağlar bey olsaydı keşke diyip diyip duruyorum. Dualarına amin canım inşallah. Kanamalı bir hamilelik geçiriyorum. İnşallah hayırlısıyla gelir bebeğim. Sana da Allah en kısa zamanda nasip etsin canım.

Merhaba arkadaşlar bende illa adetimle tüp bebege başlıcam. İkinci tüp bebek olcak arzu hanımda yaptırdım birini ama o kadar sahtelerdi ki. Bana iki tane embriyo transfer ettiler % 80 gebelik bekliyoruz dediler ama negatif oldu elinizde kaliteli hiç sperm yok dediler olumsuz sonuçlar alınca ürologa gittik doktorumuz eşime normal yoldan bile çocuğumuz olabilecegini söyledi bende pko oldugu için yeniden tüp bebek istiyorum çağlar beyi merak ediyorum yorumlar çok güzel hakkında

Ben gittim kendisine giriş yaptırmadık sadece bilgi almak için gittik ama yinede beni bir güzel muayene etti tam 1 saat bizimle konuştu çok memnun kaldım kafamda hiçbir soru işareti kalmadı çok ilgili çok bilgili insanı rahatlatıyor baya

Ben gittim kendisine giriş yaptırmadık sadece bilgi almak için gittik ama yinede beni bir güzel muayene etti tam 1 saat bizimle konuştu çok memnun kaldım kafamda hiçbir soru işareti kalmadı çok ilgili çok bilgili insanı rahatlatıyor baya

Bizde cumartesi için randevu aldık ön görüşme yapıcaz başlamayı düşünüyor musunuz? Ne dedi peki?

Merhaba arkadaşlar bende illa adetimle tüp bebege başlıcam. İkinci tüp bebek olcak arzu hanımda yaptırdım birini ama o kadar sahtelerdi ki. Bana iki tane embriyo transfer ettiler % 80 gebelik bekliyoruz dediler ama negatif oldu elinizde kaliteli hiç sperm yok dediler olumsuz sonuçlar alınca ürologa gittik doktorumuz eşime normal yoldan bile çocuğumuz olabilecegini söyledi bende pko oldugu için yeniden tüp bebek istiyorum çağlar beyi merak ediyorum yorumlar çok güzel hakkında
Bende gecen ay ilk tüp bebek denememi arzu hanimda yaptim besinci gün gayet kaliteli embriyoydu ve aynen sizin gibi yuzde yetmiş gebelik olur dedi maalesef negatif sonuc aldik bi tane daha dondurulmus embriyomuz var kafam cok karisik nerde yaptirmaliyim diye güvenemiyor insan

Bende gecen ay ilk tüp bebek denememi arzu hanimda yaptim besinci gün gayet kaliteli embriyoydu ve aynen sizin gibi yuzde yetmiş gebelik olur dedi maalesef negatif sonuc aldik bi tane daha dondurulmus embriyomuz var kafam cok karisik nerde yaptirmaliyim diye güvenemiyor insan

Çok fazla güven verip ortada bırakıyor suçu atacak yer arıyorlar ben inanmıyorum arzu hanıma ya güven vermiceksib yada veriyorsan sonuçları güzel olacak

Evet başlıycaz ben diyetisyene gidiyorum bi 20 kilo fazlam vardı 2 ay süre verdi bana 5 kilosunu verdim 2 ay sonuna kadar ne kadar versen kar sesi 2 ay sonra baslıycaz

Bende fazla kilo sorunum yok doktorlar kilolu oldugumu hiç düşünmedi ama ben kendimde fazlalık hissediyorum ama emin olun kiloda engel degil Rabbimin nasip etmesi önemli olan

Kilon var olmaz demedi zaten bende öyle bakıldığında kilolu bir insan değilim ama hep çok korkardım hamileyken ya çok kilo alırsam Doğumdan sonra kendimi tanıyamazsam diye doktor da madem böyle sıkıntın var hamilelikte alacağın kilolar için yer açalım dedi zaten en fazla 10 15 kilo alırsın dedi ben 20 kilo hedef koydum Yani Doğum yaptıgımdada şu anki halimde olmak istedim o yüzden bilmiyorum belki de bu stresli sürece girmeden önce biraz zaman kazanmak başka şeylere odaklanmak istedim düşüğüm falan da oldu daha önce psikolojik anlamda yıpratıcı bir durum

Back
X