- Konu Sahibi bebisimolsun
-
kimse yok galiba kayseriden. bende kayseri de aşılama yaptırmayı düşünüyorum. sen yaptırdın mı? nereyle görüştün. bilgilendirirsen sevinirm.
kızlar kayseride aşılama yaptıran varmı hangi hastaneye hangi dr a yaptırdınız ve sonuç ne oldu? yorumlarınızı bekliyorum
merhaba topraaam :))
kayseride özel erciyes hastanesinde demet hanıma muane oluyordum. bende pko var. aşılamaya yeni geçecektik ki eşimin görevinden dolayı şehir değiştirdik. bir ay önce tatil için kayseriye gitğimizde yaptıralım dedik günü denk geldi ama kist olmuş o yüzden kısmet olmadı o doktora aşılama yaptırmak. kayseri de olsam demet hanıma yaptırırdım. fiyat 250-300 civarı. kayseri de ben mehmet tayyar isimli doktoruda çok duydum. sanırım fakultenin dru. o da bu konuda çok iyimiş. onun özel muanenesi var diye biliyorum. ben Iğdırda yaptırdım ilk aşılamamı 12 gün oldu bakalım 2-3 gün sonra sonuç alcaz. hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim tez zamanda bebişli eylesin:)) bizim gibi bebek özlemi çeken kardeşlerimizi ve içinde de bizleri.. sevgi selam ve dua ile topraaam Allaha emanet...
sorun neydi? özel değilse paylasabilirmisin canım. kac yıllık evlisin. hüma hastanesindede yapıyorlar diye duydum. iyi araştır bence. hem fiyat konusunda hem de doktor konusunda. varmıydı gittiğin doktor. çok soru oldu galiba. sende sorabilirsin aklına takılanları.
merhaba topraaam :))
kayseride özel erciyes hastanesinde demet hanıma muane oluyordum. bende pko var. aşılamaya yeni geçecektik ki eşimin görevinden dolayı şehir değiştirdik. bir ay önce tatil için kayseriye gitğimizde yaptıralım dedik günü denk geldi ama kist olmuş o yüzden kısmet olmadı o doktora aşılama yaptırmak. kayseri de olsam demet hanıma yaptırırdım. fiyat 250-300 civarı. kayseri de ben mehmet tayyar isimli doktoruda çok duydum. sanırım fakultenin dru. o da bu konuda çok iyimiş. onun özel muanenesi var diye biliyorum. ben Iğdırda yaptırdım ilk aşılamamı 12 gün oldu bakalım 2-3 gün sonra sonuç alcaz. hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim tez zamanda bebişli eylesin:)) bizim gibi bebek özlemi çeken kardeşlerimizi ve içinde de bizleri.. sevgi selam ve dua ile topraaam Allaha emanet...
cnm bende kayseride fakültede yılmaz şahine gittim çok ilgili bi doktor tavsiye ederim ama tüp bebek için fakültenin labaratuar bölmü iyi değil
duydum ama fakültede asla yaptırmam ben yaa özel bi yer düşünüyorum ama karar veremiyorum...
gel bebişim ben sana yapam aşılama
yap kız hadiiiiiiiiiii hemen gel ama
canım ben 3 yıllık evliyim 17 aydır bebek istiyoruz eşimin sayı ve hareketlilik biraz düşük doktor çok büyük bir sorun değil dedi ama artık daha fazla beklemek istemiyoruz araştırıyorum bakalım canım sendeki sorun nedir gittinmi hiç dr a?
merhaba topraam seni daha önceki topiklerden hatırlıyorum:))demet hanımı hiç duymadım ben ya mehmet tayyar a çok iyi diyolar bilmem kararsızım araştırıyorum canım ayy sanada çok az kalmış inşallah güzel haber verirsin burdan yaz sonucunu merak ederim hakkında hayırlısı olsun canım..
evet gttım canım. ama cok olmadı. hormon testleri filan normal. doktorum rahim filmi istedi. onda tüpün birinde geçiş biraz sorunlu dedi ama büyük bir sorun değil dedi. eşimde de hareketlilikte sorun cıktı. o yüzden aşılamayı tavsiye etti. aaşılama içinde gün sayıyorum işte, bi türlü hasta olamadım. güzel haberlerini bekliyorum canım :))
anladım canım inşallah güzel sonuçlar alırsın peki karar verdinmi kime yaptırcaksın aşılamayı?
hüma hastanesinde arzu hanım var onu düşünüyorum. büyük ihtimal o olur. dua edelim birbirimize. rabbim hepimizin kucuğını doldursun inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
AMİNNNNNNNNNNNN
slm canım bende kayseriliyim aşılamaı prof. dr. mehmet tayyarda yaptırdım 2 aşılamam arka arkaya oldu maalesef tutmadı ama aşılamadan sonraki ay normal yolla hamile kaldım şuan 3 buçuk aylık oldu tavsiye ederim
hayırlısı olsun canım ben henüz karar veremedim aminnn isteyen herkese versin inşallah...
slm canm evet duydum o dr u peki özel muayenesindemi yaptırdın canım fiyat nedir maşallah Allah kucağına almayı nasip eder inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?