saffet örs e olan guvenımi kaybettım yorumlarınızı okuyunca ahmet tuna eren var acıbademde cok duydum adını hemsıre bır arkadasım tavsıye ettı ben gormedım ama estetik yaptıgı burunlar cok güzelmıs
meraba kızlar bende cuma günü kızılay hastanesindeki nasır hakiki bey e ameliyat olcam ama kararsızım urun kemiği eğriliğim var acaba sadece içerden mi yaptırsam estetik yaptırmasam.. ama dışardan da belli yi yamuk :S aranızda bilgisi olan var mı bu doktor hakkında
meraba kızlar bende cuma günü kızılay hastanesindeki nasır hakiki bey e ameliyat olcam ama kararsızım urun kemiği eğriliğim var acaba sadece içerden mi yaptırsam estetik yaptırmasam.. ama dışardan da belli yi yamuk :S aranızda bilgisi olan var mı bu doktor hakkında
arkadaşlar merhaba. ben iki hafta önce devlet hastanesinde oldum. bayağı iyi olduğunu duymuştum çok uzun zamandır da araştırıyordum. şuan gayet iyiyim sağ taraf sol tarafa göre daha şiş ama zamanla geçer diyorlar. çok rahat nefes alabiliyorum. iki hafta olmasına rağmen şeklini beğendim. ve benim hiç yüzümde morluk olmadı
merhabalar kızlar bende ameliyat olmayı düşünüyorum kayseride yaşiyorum kayseride ameliyat olan varmı yada duydugunuz bir yakınınız bu konu hakkkında düşüncelerinizi paylasırsanız sevinrm
arkadaşlar merhaba. ben iki hafta önce devlet hastanesinde oldum. bayağı iyi olduğunu duymuştum çok uzun zamandır da araştırıyordum. şuan gayet iyiyim sağ taraf sol tarafa göre daha şiş ama zamanla geçer diyorlar. çok rahat nefes alabiliyorum. iki hafta olmasına rağmen şeklini beğendim. ve benim hiç yüzümde morluk olmadı[/QUOdevlet hastanesinde hangi doktora ameliyat oldun? sonuçtan şimdi de memnun musun?
arkadaşlar merhaba. ben iki hafta önce devlet hastanesinde oldum. bayağı iyi olduğunu duymuştum çok uzun zamandır da araştırıyordum. şuan gayet iyiyim sağ taraf sol tarafa göre daha şiş ama zamanla geçer diyorlar. çok rahat nefes alabiliyorum. iki hafta olmasına rağmen şeklini beğendim. ve benim hiç yüzümde morluk olmadı
Doktorunun adının yazabilir misin? ve merak ettiğim devlet hastanesin de ameliyat için fark ücreti alınıyor mu?
ve Umut özbebite ameliyat olan arkadaşlar @angelaw @pskdanisman Lütfen ne kadar ameliyat ücreti ödediğinizi söyleyebilir misiniz? Sonuçtan memmun musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?