kayseride burun ameliyatı estetiği olan varmı kızlar

fatma5545

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
21
0
86
34
Balıkesir
merhabalar kızlar bende ameliyat olmayı düşünüyorum kayseride yaşiyorum kayseride ameliyat olan varmı yada duydugunuz bir yakınınız bu konu hakkkında düşüncelerinizi paylasırsanız sevinrm

evet canım ben oldum 2 sene kadar önce saffet örs e memenun değilim hiç begenmiyorum,,duydugum güzel burunlar yapıyor diye erc.ünv. irfan özyazganı duymustum ama hiç araştırmamaıştım o zamanlar suan pişmanım olmasaydımda yine keşke araştırsaymısım..

Ben de 1,5 sene önce Saffet Örs'e ameliyat oldum, aynen hiç memnun kalmadım. Bende kemik eğikliği vardı nefes alamıyordum. Ha düzeldi ha düzelecek derken 1 seneyi de geçti hala şikayetim devam ediyor. Geçenlerde kbb uzmanına göründüm septum sağ tarafa yığılmış dedi( o kadar eziyet çektim sonuç bu. Dıştan çok sorunlu değildi sola doğru yamukluk vardı çok az kemer vardı ama burnum büyük değildi zaten. şimdi sağ ve sol profil çok farklı birbirinden. eskiden de sol profilden hep güzel çıkardım şimdi de öyle değişen birşey yok

saffet örs e olan guvenımi kaybettım yorumlarınızı okuyunca ahmet tuna eren var acıbademde cok duydum adını hemsıre bır arkadasım tavsıye ettı ben gormedım ama estetik yaptıgı burunlar cok güzelmıs

saffet örs hem acıbadem hemde güneş hastanesinde çalışıyor acıbademde olucaksan dikkat et oda girmesin ameliyatına :)

meraba kızlar bende cuma günü kızılay hastanesindeki nasır hakiki bey e ameliyat olcam ama kararsızım urun kemiği eğriliğim var acaba sadece içerden mi yaptırsam estetik yaptırmasam.. ama dışardan da belli yi yamuk :S aranızda bilgisi olan var mı bu doktor hakkında

merhaba özelden mesaj atma hakkım yok evet ameliyat oldum memnun değilim

yanlış anlaşılma olmasın ben saffet örse ameliyat oldum diğer doktoru tanımıyorum bilgim yok

kızlar bu cuma kayseriye estetik için görüşmeye gidicem işten sadece cuma gunu ıcın ızın alabıldım o yuzden o gunu ıyı degerlendırmelıyım bana tavsiye edebileceğınız plastık cerrah varsa isimlerini yazarsanız cok sevınırım

arkadaşlar merhaba. ben iki hafta önce devlet hastanesinde oldum. bayağı iyi olduğunu duymuştum çok uzun zamandır da araştırıyordum. şuan gayet iyiyim sağ taraf sol tarafa göre daha şiş ama zamanla geçer diyorlar. çok rahat nefes alabiliyorum. iki hafta olmasına rağmen şeklini beğendim. ve benim hiç yüzümde morluk olmadı

Merhaba arkadaslar, ben Mehmet Gökhan sahine oldum ameliyat kendisinin kliniği var simetri adinda suan burnumdan memnunum daha iki ay oldu halen şişlik cok ama doktorum şişlik inince dahada güzel olacagini söylüyor bakalim oturmasini bekliyorum

Merhaba Arkadaşlar ben de Saffet Örs' e ameliyat olmak istiyorum. Hatta bir ön görüşme bile yaptım, Daha önce ameliyat olan var mı lütfen yardım...

Ser2305 devlette kime oldun?? Ben devlette İstanbul dan gelmiş bir estetik cerrahla konuşmuştum da merak ettim o mu diye adini yazarmisin ltf

merhabalar kızlar bende ameliyat olmayı düşünüyorum kayseride yaşiyorum kayseride ameliyat olan varmı yada duydugunuz bir yakınınız bu konu hakkkında düşüncelerinizi paylasırsanız sevinrm

Ameliyat Olacaksan Umut Özbebit e git. Çok iyi başarılı tecrübeli bir doktordur. Pişman olmazsın. Simetri estetikde bulabilirsin.

Ben araştırmalarım sonucunda Op.Dr. Umut ÖZBEBİT'te karar kıldım ve ameliyatım gerçekleşti,doktorumu herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim,pişman olmazsınız.Kendisi çok ilgili,hastasına değer veren bir hekim.

Ben birçok dr u araştırdım görüştüm ve en son umut beye ameliyat oldum 1 ay önce. Daha alçı varken bile herkesi şaşırtan bir değisim farkediliyordu şuan şişlerim henüz geçmemiş olmasina rağmen çok güzel görünüyor. Hem yüzüme uygun hem doğal hem kavisli hepsi birarada harika bir burnum oldu :) kendisini tercih ettigim icin cok mutluyum. Hem cok iyi hemde cok ilgili bir dr. Ayrica pozitif guler yüzlü bu cok onemli ameliyat surecini kolaylastiran bir detay bence. Kesinlikle tavsiye etmek de en ufak süphe duymuyorum.

Doktorunun adının yazabilir misin? ve merak ettiğim devlet hastanesin de ameliyat için fark ücreti alınıyor mu?

ve Umut özbebite ameliyat olan arkadaşlar @angelaw @pskdanisman Lütfen ne kadar ameliyat ücreti ödediğinizi söyleyebilir misiniz? Sonuçtan memmun musunuz?

Son düzenleme:

kimseden cevap yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…