kayseride burun ameliyatı estetiği olan varmı kızlar

arkadaşlar ben de dr. mehmet gökhan şahin ile görüştüm burun ameliyatı için, siz ne dersiniz bu doktor için?
mehmet şahin'i tavsiye eder misiniz? biraz korkuyorum da, cevap verirseniz ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Burnunuzdan resim varmi bende karar veremedim ahmet eren mi yoksa umut beye😞😞

Aynı soruyu bnde sorcam kayseri devlette opr.dr. Sinan ulusoyun çok ii oldunu duydum ama umut bey ile ikisi arasında kaldım devlette fiat ne kadar orda olanlar lütfen bi bilgi versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Devlette kime yaptrdınız öğrenebilirmiyim bnde olmayı düşünüorum haziran ayında sinan beyi duydum işinde iyi die burun kemerim var ve davisyon var brnmda sola doğru eğri içtende dıştanda o yzden nefes alamıorm sol tarafm tıkalı muayene oldum umut beye 15 tatilde bnde bbma ddmki madem sağlık açısından olmam şart estetikte olim ddm doktorda bncede ikisi bir olsun yoksa ilerde estetik olmak istersen içi ypldktn snra bu sefer omurgandan kıkırdak almam gerekir dedi... Kaça amelyat oldunuz estetiğiniz kim yptı devllette lütfen cvp verirmisiniz ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ameliyat olanınız var mı . Ahmet Eren Umut Özbebit oku oku bitiremedim :) hala kararsızım.Ameliyat olan arkadaşlar fotograf koyablirlerse daha iyi karar verebiliriz sanki

Merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 4 yıl önce ameliyat oldum malesef husranla karşı karşı kaldım hem burun hem meme estetigi doktor konusunda bır arkadaşımın tavsiyesi uzerıne gittim ve benle birlikte bir çok arkadaşımda o doktora gitti birimiZde degıl hepımızde sorun yasadık bazıları mecburen ıkıncı kez oldı be benımde olmam gerekıyor nefes alamıyorum 3 yastıkla yatıyorum ve korkuyorum en iyi kim diye hemen hemen kayserıde gitmesigim doktor kalmadı bu kadında gelıyor ama olmuyor olmam guvenım kalmadı nasıl olacagım merak ediyorsunuz kim diye saafet ors yapmıstı estetıgı daha sonra onur gurbuze gıttım tek tıp yapıyor akrabam oldu memnun kalmadı ve simetride gittim tum doktorlarla konustum ama hala ıkna olmus degılım ve burunmun ıcınde bıtmek bılmeyen kotu bır koku var o kokuya dayanamadıgım ıcın yenıden yaptırcam ama kıme ve nasıl olacak bilmiyorum banada tavsıyede bulunursanız sevınırım şimdiden tşk ederim umut beyın isminide çok ovduler ama korku işte

Ben 1 ay once Ahmet tuna eren e ameliyat oldum. Şikayetlerim doğrultusunda burnumun şekline karar vermiştik ve şuan şeklinden oldukça memnunum. Estetik düşünenlere kendisinj tavsiye edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…