- 16 Mart 2016
- 2
- 0
- 1
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIM İLKİNİ DEVLETTE KİME OLDUN? REVİZYONDA UMUT BEYİ ÖNERİYORLAR MADDİ SIKINTIN YOKSA BENDE 2. AMELİYATIMI OLCAM AMA DEVLETTE OLCAM BU SEFER.merhabalar. ben daha önce 2 kez burun ameliyatı gecirdimç ikiside birbirinden beterdi. ilkini devlet hastanesinde oldum ikincisinde ayhan gültekin yaptı. hiç mi hiç memnun kalmadım. 3. ameliyatımı olmayı duusunuyrum. önerebileceginiz iyi bir doktor varmı
Mehmet arif karagöze oldum. Şuan devlette değil zaten antalya ya gitmiş. Umut bey dediginiz devşet hastanesinde mi? Bir de soyadını öğrenebilir miyim.CANIM İLKİNİ DEVLETTE KİME OLDUN? REVİZYONDA UMUT BEYİ ÖNERİYORLAR MADDİ SIKINTIN YOKSA BENDE 2. AMELİYATIMI OLCAM AMA DEVLETTE OLCAM BU SEFER.
canım umut özbebit simetri güzellik merkezi varmiş orda özelde yani nırmalde 3500 civarı ama revizyona ne der bilmiyorum. ben şimdi sedat tatara olacagım devlet hastanesinde gazi üniden gelmiş bana güven verdio yüzden 2. ameliyatm olmasına ragmen devlette olacagım.Mehmet arif karagöze oldum. Şuan devlette değil zaten antalya ya gitmiş. Umut bey dediginiz devşet hastanesinde mi? Bir de soyadını öğrenebilir miyim.
Eğer ameliyat olduysanız sonuçlarını paylaşır mısınız lütfen? Memnun musunuz?canım umut özbebit simetri güzellik merkezi varmiş orda özelde yani nırmalde 3500 civarı ama revizyona ne der bilmiyorum. ben şimdi sedat tatara olacagım devlet hastanesinde gazi üniden gelmiş bana güven verdio yüzden 2. ameliyatm olmasına ragmen devlette olacagım.
Ahmet tuna beyle gorustum ama çok korkuyorum simülasyon da gosterdigi gibi oldu mu acaba bir de önden görünüşü göstermedi yardımcı olur musunuz zor bi süreç miben yeni üye oldum bende Ahmet tuna beye burnumu yaptırdım.çokta güzel oldu herkese tavsiye ederim.Burnum çok doğal oldu.hiç agrı hissetmedim.morluklarımda olmadı.sonuçtan çok memnunum.ben kayseride birçok kişiyle görüştüm ama bence en iyisi Ahmet tuna eren bey. hastalarıyla çok ilgileniyor kesinlikle sizde sonuçtan memnun kalırsınız.
Bu sene kendisine 2.kez burun ameliyatı oldum.İlkinde nefes almamda zorluk oluştu ve sonrasında burunumdaki eğrilik beni çok rahatsız etti ardından tekrar ameliyat olmak istedim Dr.Tuna Bey benden yine ücret istedi kendi hatası olduğu halde ve kabul ettim. 2.ameliyatın ardından burnumda gerçekten iyi bir düzelme beklerken yine hayal kırıklığına uğradım ve kendisi kabullenmiyor bu durumuve burdan burun ameliyatı olmak isteyen arkadaşları uyarıyorum Kayseride ameliyat olmayın bence gidin İstanbul'a veya Ankaraya orada daha işin ehli Doktorlara olun ameliyatı .Aslında suçlamak değil niyetim benim yaşadığım olay bu arkadaşlar(Kayseri'de iyi doktorlar vardır onlar hakkında birşey diyemem tabi) .ARKADAŞLAR SAKIN!!merhaba kızlar ben siteye yenı uye oldum..uzun zamandır takıp ettiğim ve gercekten bir cok konuda fıkır sahıbı olmamı sağlayan bir site kurucularına tesekkürler :)suan arastırdığım konu burun estetiği kayseride ıkı doktor ısmı duydum saffer örs ve ahmet tuna eren benım tercıhım tuna beyden yana bana bu konuda fikir verecek arkadaslar olursa cok sevınırım
Kapalı oldum umut bey çok başarılı ona güvenebilirsiniz :) 6.500 TL fiyat vermişlerdi acıbadem hastanesinde yapılıyor ameliyatMrb yasemin ceylan hanim kapalı amaliyati mi oldunuz açık mi.ikinci sorum da fiyat ne kadar di bende umut beye olmayı düşünüyorum