kayseri'de burun estetiği yaptırmayı düşünenler buraya :))

Arkadaşlar ben de mehmet gökhan şahineoldum. Su an burnumda sol tarafim cçökük duruyor. Gökhan bey gerçekten çok iyi sıcak kanlı bir doktor. Ameliyat olalı kırk günoluyor. Burnum iiçin de gökhan bey için de hükümvermek iiçin erken ama bilmiyorum endiseliyim. Aynı sorunu yaşayan oldu mi

kayseri devlet hastanesinde sedat tatar a ameliyat olan var mı aranızda.geçen hafta görüştüm.resim gösteremiyor sinizüt konusunda bir şey yapamıyormuş.burun ucu kıkırdağımda sorun varmış düzeltilecek ve burun inceltilecek.sadece alçı parası ödeyecekmişim.düşüneyim dedim ameliyat gününü almadım.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.

kayseri devlet hastanesinde sedat tatar a ameliyat olan var mı aranızda.geçen hafta görüştüm.resim gösteremiyor sinizüt konusunda bir şey yapamıyormuş.burun ucu kıkırdağımda sorun varmış düzeltilecek ve burun inceltilecek.sadece alçı parası ödeyecekmişim.düşüneyim dedim ameliyat gününü almadım.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.
Soyle söyleyim devlet özel önemli değil. Doktor başarılı bir doktorsa resim göstermese de olur.DDediğin gibi bu doktorla ameliyat olanlarla iletişim kurabilirsen güzel olur. devlet hastanesinde olup nerdeyse hiç ücret ödemeyen ancak çok memnun olan insanlar var. Tabi milyarlar verip kötü burna sahip olanlar da...

Umut Beyi tercih ederseniz pişman olmazsınız. Burnunuzu güzel yüzünüze uygun yapiyor hemde çok ilgili biri. Ben çok memnun kaldim tereddüt etmeden tavsiye ediyorum. Benim için uzmanlığı kadar yaklaşımı da önemli. Hastasına değer veriyor. Daha ne olsun :))
Canim ne kadara yaptı fiyat olarak bir de önceki sonraki halini görmem mümkün mü ben de ahmet beye ameliyat olmayı düşünüyorum :)

ben yeni üye oldum bende Ahmet tuna beye burnumu yaptırdım.çokta güzel oldu herkese tavsiye ederim.Burnum çok doğal oldu.hiç agrı hissetmedim.morluklarımda olmadı.sonuçtan çok memnunum.ben kayseride birçok kişiyle görüştüm ama bence en iyisi Ahmet tuna eren bey. hastalarıyla çok ilgileniyor kesinlikle sizde sonuçtan memnun kalırsınız.
Ne kadara yaptı peki

merhaba arkadaşlar 2011 yılıda ahmet tunaya ameliyat oldum burnumda hiç nefes alma problemi yoktu sadece estetik amaçlı olmuştum önceki burnumu mumla arar oldum burnumu eskisinden daha kötü şekle soktu ve nefes alamaz duruma geldim sürekli ağızdan nefes aldığım için faranjit ve alerjik astım oldum gecen yaz tekrar gittim kontrole ilgilenmedi bile o kadar terbiyesiz bir insan ankarada muhitdin eski hocadan randevu aldım ikinci kez ameliyat olacağım
Canim burnunda çok mu ileri derece sorun vardı acaba herkes memnunum yazmış

kızlar ben araştırma hastanesinde sedat tatar a ameliyat oldum.hiç ücret ödemedim.kalın derili geniş düşük kocaman bir burnum vardı.bi taraf hep tıkalıydı.diğer taraf ta bazen tıkanıyordu.sürekli başım boğazım ağlıyordu.doktor kalın derili olduğun için çok beklentiye girme dedi.ben zaten araştırmıştım biliyordum bunları.ameliyat oldum.iyiki olmuşum.yanlardan daraltti kemeri aldı hafif kaldirdi inceltti.şu an hala iyileşme evresindeyim 2 aya yaklastim.çok memnunum.tavsiye ederim

Merhaba. Ben burun estetiği düşünüyorum ama bu konuda hiç bilgim yok. Hem beni ayrıntılı bilgilendirecek hemde kayseride en iyi doktor tavsiye edecek bayanlardan mesaj bekliyorum

Arkadaslar merhaba ben de yeni üyeyim ve burun ameliyati olmayi iki yildir dusunuyorum. Fakulte hastanesinde kbb bolumunde de staj yapiyorum. Benim kendi ders hocam kbb doktoru ve bana saffet örsü onerdi pisman olmazsin dedi. Bu yazilari okuduktan sonra acikcasi korktum :KK12:Fakat muayene gittigimdr gercekten asık bi suratla konustu ilgilenmedi diyebilirim. Baska doktorlara ameliyat olan arkadaslar emailden resimlerinizle birlikte hangi doktor ve ne fiyata oldugunuzj kisaca bilgi vererek yazarmisiniz rica etsem cunku hazirana kadar kesin olmak istiyorum :KK31:aysenurk3806@gmail.com

Merhaba. Ben burun estetiği düşünüyorum ama bu konuda hiç bilgim yok. Hem beni ayrıntılı bilgilendirecek hemde kayseride en iyi doktor tavsiye edecek bayanlardan mesaj bekliyorum
ben 2 yıl önce saffet örse ameliyat oldum kimse ameliyatlı olduguna inanmıyor cunku kalkık bir burun olmadı hatta ucu cok düştü hiç memnun değilim görüştüm gel kaldıralım dedi ama yine kötü olursa diye başka doktora gitmeyi düşünüyorum.

Kayseride burun estetigi olmak isteyenler bu benim bu konuya 3 veya 4ncu yazisim saffet ors e ameliyat olmustum burun estetigi hiç ama hiç guzel bir burun yapmıyor kesinlikte gidipte ameliyat olmayin çok pisman olursunuz bunu söyleyen okuduysaniz tek ben degilim herkes memnun degil paraniza yazık olur vallahi ben cok pismanim banada ameliyat olacagim zaman bir kisi

Arkadaşlar bende burun estetiği için kararımı verdim. Çok detaylı araştırma yapmadım. Sizlerin yorumlarını okuduktan sonra 3 görüşmeye gittim. Bu yorumları okumadan saffet örs e gittim. Epey soğuk bir insan. Bana baktı düzeltiriz yaparız gibi laflar etti. Bende peki tamam dedim. Teoman bey e gittim. Resmi olmayan görüşme olsada inanılmaz ilgili ve aydınlatıcı davrandı. Kendisi memorial de. Yine memorial de Mehmet gokhan bey var. Oda çok iyi bir insan. Fiyat olarak 3500-4000tl arası diyorlar. Haftaya ameliyat olacağım. Sonuçlarını yazarım. Kime olduğumu falan. :)
teoman beyin revizyon fiyatlarını da biliyor musun canım?

Back
X