Kayseri'de Çocuklara İşkence Görüntüleri

Bunlar nasıl insanlar anlamıyorum ki dün bi kediye köpekler saldırdı diye mahvoldum uyuyamadım çocuğamişkence etmek nedir ya böyle bir videoyu izleyemem bahsetmek bile istemem günlerce çok kötü oluyorum yoksa Allah belalarını versin

Izlemeyen kesinlikle izlemesin uykum kacti sinirlerim bozuldu ben böyle vahşet görmedim ah yavrucaklar ne günahlari vardi aşağılık mahluk ne yaptılar sana g.tun yemiyorsa bakmaya niye 2 evlatli adamla evlendin bu adamlara da yaziklar olsun insan bu kadar izdirap ceken çocuklarini hic ki anlamaz fark etmez ben 1 gunde çekilmiştir sandim farkli günlerde mi çekilmis Allah im bu çocuklar napiyorlar simdi acaba

Facete yorumların birinde bu çocuğun hastanede olduğu şiddetten bağırsak yırtılması yaşadığı durumunun kötü olduğu yazıyordu inş doğru değildir. Hapishanede olan diğer mahkum kadınların ellerinden öper bi zahmet oklavalarını hazırlasınlar ki hazır duruyorlardır eminim.

Ya pisl.k kadin o oklavayi sokup 4 yaşındaki cocugun bagirsaklarini delmis ya insaAllah bin beteriyle delsinler bagirsaklarini. Olayın grrcek yüzünü 10 dk önce öğrendim ve elim ayagim titriyor ya.

Bu yaratığı bana bulun ya bulun ya da nerde bulurum ben bunu adliye çıkışı falan denk gelemez miyim elimde oklava beklemezsem adam değilim o yavruyuda bulup öpüp koklamak sevmek istiyorum anasız yavrum benim. Nasıl haberdar olabilirim acaba. Ayrıca çocuğum çok çekmiş görüntüler eski gibi çünkü tvdeki reklamlardan belli. Psikopat haysiyetsiz vicdansız şeytan girmiş içine sçmış çıkmış resmen.

Tepkisiz kalmamak lazım bu kadını linç etmek gerek anlasın can yakmak ne demek
46 yil hapis cezasi almis ama o ona ödül gibi gelecek Allah onun cezasini verecek hemde oyle verecek ki. Yani ben bu haberi okudum ve hakkimi helal etmiyorum. Kimseninde edeceğini sanmıyorum. Ne demek ya cocuk altina kacirdi diye alip alip yere firlatmak ne demek ya sen 4 yaşındaki cocugun anusune masil birsey sokuyorsun ........ yani diyecek çok sey var ama bu insan degil.

Bu ne dense az gelir mahluktan nasıl haberdar olacaz.Vicdan yoksunu ne durumda acaba?

Anusune oklava sokuyorsun ve bagirsagini deliyorsun sen insan misin ya senin yatacak yerin mi var??? İnşallah tek kişilik hücreye atip ac susuz bırakırlar bu kadini 46 yilda kafayi yer bin beterini yasar. Bu çocukların babasi fark etmeseydi ne olacakti? Kac yasina kadar sürecekti. En sonunda olecek miydi bu çocuklar iskenceden? Bir cok insan dışarıda çocuk icin yatıp kalkip dua ediyor ya sen kimsim Allahın kuluna bunu yapıyorsun.

Ne desem ne yapsam sinirimi atamıyorum ya cildircam.

Sapik kadın aynı zamanda.Bunun adına ne denir ki bilmiyorum.Ne desek hafif kalır. A Allah iki cihanda da rahat ettirmesin.

Tek hücreden ziyade bence mahkumların içine bırakıp hiccc karismicaklar.Linç etsinler,sonra hücre sonra yine mahkumların oraya.Ahh keşke öyle olsa biz de buradan duysak.İnss öyle olur.Allah rahat birakmasin.

Şunu oklava manyağı yapıp öyle atsalar ya içeri olmaz mıydı.. İnş bunu içerde rahat bırakmazlar her günü yalvararak geçsin.. O babayada ders olsun ben çocuk olsam babamı affetmezdim.

Tek hücreden ziyade bence mahkumların içine bırakıp hiccc karismicaklar.Linç etsinler,sonra hücre sonra yine mahkumların oraya.Ahh keşke öyle olsa biz de buradan duysak.İnss öyle olur.Allah rahat birakmasin.
Oyle olursa bi kerede gebertirler onu ama o çocuklar kim bilir kac ay işkence cekti. Allah oldurmesin de surundursun. Bütün organlarini oklavayla dessinler inşallah o aciyi yasayin.

Şunu oklava manyağı yapıp öyle atsalar ya içeri olmaz mıydı.. İnş bunu içerde rahat bırakmazlar her günü yalvararak geçsin.. O babayada ders olsun ben çocuk olsam babamı affetmezdim.
Babasinin birseyden haberi yokki adam iyi biliyor kadini cocuklarda korkudan susuyor. Adam supelenip eve kamera yerleştiriyorda öyle ortaya çıkıyor. Ama o ad onun ağzını burnunu kirmistir bu biraz olsun rahatlatiyor beni.

Olay Nisan ayında gerçekleşiyor, şeytan kadın önce 20 yılla tutuklu yargılanıyor şimdi cezası 46 yıl oluyor. Nisan ayında haberi okumuştum ama görüntüleri maalesef bugün izledim.
Hıçkıra hıçkıra ağladım. Kadına neler neler dedim. Yanlış duymadıysam çocuk "Allah"diye bağırıyor. Allah'ım neden yardım
etmedin diye diye ağladım işte
http://www.mynet.com/haber/yasam/ka...ence-goruntulerine-hakim-dayanamadi-1857493-1

"Hakim o kadar etkilendi ki ağzından bu sözler döküldü: 100 tane adam öldürüp gelsen o görüntüleri izlerdik ama bu görüntüleri izleyince titriyoruz..."

Oyle olursa bi kerede gebertirler onu ama o çocuklar kim bilir kac ay işkence cekti. Allah oldurmesin de surundursun. Bütün organlarini oklavayla dessinler inşallah o aciyi yasayin.
Amin inş ölmesin sürünsün.Ölümü kolay olmasın.Su canavar ruh hastasının isgence haberlerini alsakta rahatlasak biraz.Yoksa icimiz serinlemicek.

Allahim nasil bir yurek yangini bu.ah yetimim benim sen korkudan o cektikgin acilara ragmen sesini bile cikaramiosun agliyamiosun bile.kuzum oyle bi sarasim varki seni koklayasim yasadiklarini unutturasim.unutulmazki...cehennem azabini bu dunyada da yasa azabin hic bitmesin cani pislik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…