- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
mrhb kızlar bende kendime dr arayanlardanım 3 defa avrupa hast.ibrahim bey e gittim ama içime sinmeyen bişey var sadece bilgi yetmiyor birazda canayakınlık olsa tam olcak ama n diyelim dr n yapısı böyle+birkaç kişiden duydum doğumla ilgili olumsuz şeyler yaşanmış oda kafamı karıştırıyo:26::26::26:
avrupa hast mehmet karahançer var onun hakkında bilginiz var mı?
Canım Mehmet Bey hakkında bi fikrim yok ama canayakınlık, güleryüz diyorsan sana şiddetle Acıbadem'de Mesut Beyi öneririm. Buraya daha önce de yazmıştım kendisinden ne kadar memnun olduğumu. Ben 10 ay önce doğum yaptım. Geçen hafta grip oldum. Acıbadem'in aciline gittik. Hemşireler emzirdiğim için bi tedavi uygulayamadılar ve beni Mesut beye gönderdiler.. Aradan 10 ay geçmiş olmasına rağmen drum beni unutmamış.. O kadar güleryüzle, ilgi alakayla karşıladı ki.. Bebeğimi, eşimi sordu..
Zaten hamilelik dönemi boyunca benim hem psikoloğum hem dr um oldu. Bitmek tükenmek bilmeyen sorularıma hep sabırla cvp verdi...
Bi de benim için en önemlisi muayene ederken hastayı rencide etmemk için hiç yüzüne bakmaz, sana başka şeyler sorar kafan dağılsın, kasılma diye..

Bu zamana kadar o kadar çok kadın doğumcu gezdim ki ama Mesut Bey'i tek geçerim..