Kayseri'de doktor önerir misiniz?

mrhb kızlar bende kendime dr arayanlardanım 3 defa avrupa hast.ibrahim bey e gittim ama içime sinmeyen bişey var sadece bilgi yetmiyor birazda canayakınlık olsa tam olcak ama n diyelim dr n yapısı böyle+birkaç kişiden duydum doğumla ilgili olumsuz şeyler yaşanmış oda kafamı karıştırıyo:26::26::26:
avrupa hast mehmet karahançer var onun hakkında bilginiz var mı?

Canım Mehmet Bey hakkında bi fikrim yok ama canayakınlık, güleryüz diyorsan sana şiddetle Acıbadem'de Mesut Beyi öneririm. Buraya daha önce de yazmıştım kendisinden ne kadar memnun olduğumu. Ben 10 ay önce doğum yaptım. Geçen hafta grip oldum. Acıbadem'in aciline gittik. Hemşireler emzirdiğim için bi tedavi uygulayamadılar ve beni Mesut beye gönderdiler.. Aradan 10 ay geçmiş olmasına rağmen drum beni unutmamış.. O kadar güleryüzle, ilgi alakayla karşıladı ki.. Bebeğimi, eşimi sordu..
Zaten hamilelik dönemi boyunca benim hem psikoloğum hem dr um oldu. Bitmek tükenmek bilmeyen sorularıma hep sabırla cvp verdi...
Bi de benim için en önemlisi muayene ederken hastayı rencide etmemk için hiç yüzüne bakmaz, sana başka şeyler sorar kafan dağılsın, kasılma diye.. :34:
Bu zamana kadar o kadar çok kadın doğumcu gezdim ki ama Mesut Bey'i tek geçerim.. :46:

canm bu zaman kadar çok jinekolog gezmişsinya gittiğin drları yazsana ..memnun kalmadıklarınıcanm teşekkür ederim ...dikkate alacğm önerini.....bide özel erciyesten zeki beyi düşünüyorum

Son düzenleme:
canm bu zaman kadar çok jinekolog gezmişsinya gittiğin drları yazsana ..memnun kalmadıklarınıcanm teşekkür ederim ...dikkate alacğm önerini.....bide özel erciyesten zeki beyi düşünüyorum

canım özel erciyeste doğum yaptım ben Çetin Arık'a gittim 4-5 aya kadar 3 tane doktor gezdim en son Çetin beyde karar kıldım çok ilgili bir doktor ben ilgiyi çok önemsiyordum sorularımı çekinmeden sorabildiğim bir doktordu kendisi hadi diyelim benim kayınpederimin arkadaşıydı o yüzden öyleydi ama çevremde çok arkadaşım var ona giden ve memnun kalan bence bir dene eminim ki memnun kalacaksın sezeryan olduğu halde bir hafta geçmeden ayaktaydım şu an bebişim dokuz aylık ve allah nazardan saklasın bugüne kadar ne ağrım ne sızım oldu.

tekdende zehra kalınlı'yı tavsiye ederim 2ay önce spinal anestezi sezeryanla o doğumumu yaptırdı ben memnn kaldım

kızlar bende hümada züleyha hanıma gttm beğendim.zaten önceden duymuştum takipleri, kontrlleri falan iyiymş. ama dogumda düşünmüyorum. Münevver Tunceli övmüşlerdi, randevu aldım özel muayenehanesinden ama sonradan çok olumsuz şeyler duydum. Münevver tuncel hakkında bilgisi olan varmı??

Kızlar merhaba. Ben Hümadan Cahit beye gidiyorum ve çoook memnunum. Uzun süredir orada çalışan bir arkadaşımda erkeklerden Cahit beyi tavsiye etmişti. Bayan tavsiye etmesini istedim, geçiştirdi. Bayan doktoru boşver diyebildi sadece. Cahit beyi seçtiğime memnunum ama bayan doktor olsa doğumda rahat ederim diye düşünüyorum. Önerebileceğiniz iyi bir bayan doktor varsa söyler misiniz?

kizlar kimi bulursaniz bulun ama kesinlikle mehmet tayyara gitmeyin ,resmen yari yolda birakti beni ,aldigi paralari rahat yiyecekmi onu merak ediyorum...:63::63::63::63:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
ben bir yıldır kayseride oturuyorum ama buralı değilim.. hamileliğin 7. ayındayım..doktorumu değiştirmek istiyorum..bugun bi çok hastaneye gittim bi türlü emin olamadım..herbirinin farklı artıları var. kafam allak bullak.. normal doğum taraftarı eğitimi iyi ve tecrübesi olan doktor tavsiyeniz var mı?

merhaba bende 1 yıldır kayseri de ikamet ediyorum hamileyim ve bende arzu hanıma gidiyorum fakat ocak ayı itibariyle ist.cerrah paşaya gidecekmiş bunun üzerinecahit beye gitmeyi düşünüyorum..

canım arzu hanımın sezeryana sıcak bakması beni çok şaşırttı. aslında şaşırmamak lazım çok sayıda olaylı normal doğumu var. lütfen arkadaşım kendini kurtar git başka birini bul

olaylı doğumu derken

lütfen bana yardımcı olun...
ben nevşehir de oturuyorum ve yumurtlama sorunum var 7 aydır klomenle tedavi görüyorum ama hiç birinde yumurtlama elde edemedik ve doktorum çok dirençli yumurtalarımın olduğunu pko olduğumu söyledi iğne tedavisine başlayalım dedi.
eşimde kayseriye gidelim bi diyo, bana güzel bi tedavi uygulayacak bi doktor istiyorum benim gibi tedaviyle uğraşanlar kime gidiyorsunuz?gerçekten çok istiyorum hamile kalmayı anne olmayı, 2 senedir istiyoruz olmuyo hamile bi kadın gördüğümde ağlıyorum artık yıprandım:14:
bilgili başarılı bi doktor arıyorum özel de olabilir maddi yön fazla önemli değil.
lütfen kayseri li hanımlar bilgilerinizi yardımlarınızı bekliyorum:54:

hem doğum için hem de tedavi için hümadaki cahit beyi öneririm,ben çok memnun kaldım.

bu konudaki yazıları okuduğumda sanki hüma iyi değil gibi geldi bana hastane olarak yani.
randevu ile mi yoksa sıra ile mi muane oluyo hüma da?
çok teşekkürler yardımın için :71:

ben nevşehir de oturuyorum ve yumurtlama sorunum var 7 aydır klomenle tedavi görüyorum ama hiç birinde yumurtlama elde edemedik ve doktorum çok dirençli yumurtalarımın olduğunu pko olduğumu söyledi iğne tedavisine başlayalım dedi.
eşimde kayseriye gidelim bi diyo, bana güzel bi tedavi uygulayacak bi doktor istiyorum benim gibi tedaviyle uğraşanlar kime gidiyorsunuz?gerçekten çok istiyorum hamile kalmayı anne olmayı, 2 senedir istiyoruz olmuyo hamile bi kadın gördüğümde ağlıyorum artık yıprandım:14:
bilgili başarılı bi doktor arıyorum özel de olabilir maddi yön fazla önemli değil.

sevgili anis bence acıbademde kaan beye git veya direk kayseri tüp bebek merkezine.Kesinlikle doktor doktor dolaşma boş yere zaman kaybı olur.çünkü bir çok doktorda en sonunda oraya yönlendirecektir seni.

bu konudaki yazıları okuduğumda sanki hüma iyi değil gibi geldi bana hastane olarak yani.
randevu ile mi yoksa sıra ile mi muane oluyo hüma da?
çok teşekkürler yardımın için :71:

hümada kesinlikle randevu sistemiyle muayene olunuyor.ve bence iyi bir hastane orası

sevgili anis bence acıbademde kaan beye git veya direk kayseri tüp bebek merkezine.Kesinlikle doktor doktor dolaşma boş yere zaman kaybı olur.çünkü bir çok doktorda en sonunda oraya yönlendirecektir seni.

ya daha 21 yaşındayım hemen tüp bebeğe yönelmek istemiyorum ama yardımcı olmak istediğin çook teşekkür ederim :71:

Son düzenleme:

tatlım bence acele etme ve herşeyin hayırlısını dile Allahtan yaşın daha çok genç benim ablamında 6 yıl kadar bebeği olmadı ve şuan biri 5 biri 3 yaşında olmak üzere iki oğlu var.Ablamda seninle aynı durumdaydı ve sonra kendiliğinden oldu. olur inşallah seninde bebişin hayırlısıyla hemen tüp bebek yaptırma bence. sevgilerimle..

Back
X