canım benim erciyes hastanesinde nuray hanım var çok kötü bir doktor,konuşurken yüzüne bile bakmıyor muayene etmeden pat pat yüzüne kafandakileri söylüyor, bir test yaptırmak isteyince gerek yok normal çıkar şu çıkar bu çıkar diyip beyin yıkıyor kesinlikle nuray hanımı tercih etmede kime gidersen git :) (denediğim için biliyorum)
ayrıca yine erciyes hastanesinde rakip bey ve zeki bey var çok ilgililermiş..ocak ayıydı sanırım kayseriye geldiğimde hümaya gitmiştim kuzenimin doktoru var erşat bey (reşat da olabilri tam hatırlamıyorum) çok ilgilenmişti o da kuzenim düşük yapmıştı bir önceki gebeliği boyunca da erşat beye gitmişti..
dünya hastanesinde aynur simur ve ibrahim demir varmış gitmedim hiç.. şuan onların üzerinde araştırma içindeyim ve bu çarşamba nuray hanıma gittim onun yüzünden moralim çok bozuldu kafamda bir çok soruyla çıktım hastaneden aydınlatmadı beni..
aynur simuru veya ibrahim demiri tavsiye eden var mı? yokse bende erşat beye mi gitsem?
canım 3 ay önce normal doğum yaptım.kayseri erciyes kartalda cetin arık var.kesinlikle mükemmel bir doktor.mükemmel mükemmel...sezaryancı doktorlar cok fazla günümüzde.zeki yılmaz var aynı hastanede oda iyi.sorunlu gebeliklerle ilgileniyor ama normal doğum yaptırmıyor kesinlikle.zaten randevusuz almıyor alsa bile 2 saat sonra anca girebilşyorsun.mesut kaymanıda boşver forumda pek iyi seyler yazmıyo onun hakkında bi hastasına acil müdahele gerekmiş doğum sırasında tutmus baska hastaneye göndermiş falan filan.sana tavsiyem kesinlikle çetin arık.ben vajinusmus hastasıydım ona rağmen normal doğum yaptım hemde cok kolay bir doğumdu.gebelik boyunca asla vajinal muayene yapmıyor cok hassas bir doktor.pişman olmazsın
peki canım acaba kartalda epidural anestezi uygulanıyomu bi bilgin var mı?
kızlar peki acıbademde mesut kayman varmış o nasıl sizce
ay tatlım inan onu hiç bilmiyorum.bebeğimin uğrunda cekilen her sancıya katlanabileceğim için doktoruma sormadım bile.normal doğumda epidural cok gereksiz bence.doğumun özelliği o sancıyı cekip,hissedip ıkınmaktan geciyo bana göre.sadece bi olumsuzluk olurda doğum esnasında sezeryana ihtiyac duyulursa beni tamamen bayıltmayın dedim çetin beye.oda spinal anestezi yaparız demişti .genel anesteziden narkozdan cok korkuyordum panik atak var bende biraz.ama sende cetin beyin hastasıymısın sorarsın kendisine.bu arada neden sezeryan düşünüyosun?yada sartlarmı onu gerektiyor
Kilar tolga atakul hakkinda bilgisi olan varmi once dogum evindey di simdi memorial le gecmis lutfen fikri olan varsa soylesin
BEN DE 5 HAFTALIK HAMİLEYİM YENİ ÖĞRENDİM VE DOKTOR SEÇEMEDİM DAHA MUAYNE OLMADIM KARARSIZIM CANIM SEN DOĞUMUNU BU HASTANEDE Mİ YAPTIN BİLGİ VERİRSEN ÇOK SEVİNİRİM. NASIL HASTANE ORTAMI HİJYENİ AYNUR HANIM MI İBRAHİM BEY Mİ SENCE? ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDENgüncel..
İBRAHİM demir ve aynur simur hanımı tavsiye ederim çok titiz bilgili hasas doktorlar .özellikle ibrahim beyin ameliyat gerekricek durumlarda çok başarılı saygılı bir doktor.kesinlikle bazı doktorlar gibi boş bir çeneye sahip değil .realist ve humanist olduguna inanıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?